Aktuálně: 3 734 inzerátů210 913 diskuzních příspěvků18 260 uživatelů

Všeobecný pokec

Thielli
Thielli 23.10.2023, 14:26:23 xxx.xxx.242.84

Tak ještě jednou kopíruji svůj starší příspěvek:

Viděla bych to tak. Internetové diskuse jsou pro někoho lékem na osamělost. I negativní reakce je reakce a reakce je vždy lepší než ticho vlastního bytu, je lepší než míjení nebo dokonce vyhýbání se ostatních lidí bez zájmu. Ale je to dost smutný pohled, když někdo za každou cenu se na sebe snaží strhnout pozornost alespoň takto. Přála bych takovým lidem skutečný zájem, alespoň jednoho přítele nebo cokoli smysluplného, co je odvede od tohoto nedůstojného projevu.

Jinými slovy: 

Každá z vás, která zde reaguje (jakkoli), projevuje zájem člověku, který jinak nikoho nezajímá. Proto tu je. A bude tu tak dlouho, dokud tu pozornost bude mít.

Espiro
Espiro 23.10.2023, 14:28:16 xxx.xxx.207.140

Tak si říkám, že obdobné diskuze jsou jedním z důvodů, proč dotyčné neohlásí, co se jim stalo. Když si tu přečtu, že dle některých dospělá ženská prostě musí něco takového z votočky nahlásit orgánům, jinak si vymýšlí nebo hledá popularitu, tak je mi až smutno. Protože i taková, co působí jako sebejistá a silná žena, může být uvnitř nejistá a zranitelná. Ale internetoví odborníci na ženskou mentalitu, posuzující ji podle sebe, mají hnedle jasno, že tady něco smrdí, pokud to nebylo ohlášeno nejlépe do pěti minut od incidentu. 

Že takhle primitivně dokáže uvažovat žena, je na pováženou. Asi takhle, já se považuji za poměrně odolnou, přímou a ráznou žínku. A to už někdy od puberty, kdy jsem mívala pocit, že na mě si jen tak někdo nepřijde, já se přece nedám. Přesto, když mě kdysi zatlačil známý do tmavého rožku a jal se domáhat náklonosti, jsem zjistila, jak jsem fyzicky slabá a zranitelná. Neměla jsem nejmenší šanci mu “jednu fláknout” a dramaticky vítězně odejít. Prostě neměla, tahala jsem za kratší konec provazu a byla jsem defakto vydaná jemu napospas. Naštěstí to byl spíš opilecký zkrat, než napadení v pravém smyslu slova, ale velmi mi to otevřelo oči stran mé “síly a odolnosti”. A ano, byl to známý a tak jsem to taky nikomu neřekla. Nutno ovšem říct, že mě to nějak výrazněji nepoznamenalo, nedá se to srovnat s příběhy, které se tu popisují. 

Asi se jen snažím říct, že v žádném případě není na místě soudit, přirovnávat k sobě nebo předpokládat reakce, zvlášť, pokud posuzující žena trpí onou představou, jak by byla hnedle se vším hotová a rázná a bojovná. Není to tak, je to o nátuře, o tom, co je uvnitř té osoby a do toho jaksi nikdo nevidíme. 

Zrzavci
Zrzavci 23.10.2023, 14:29:05 xxx.xxx.226.6

Thielli, Efe, Kometo a další. Já vím, že máte hlubokou pravdu, jen jak tohle už není běžná věc, tak to jde ztuha. Ale …… sem se poženštila a už ani nepípnu.

Varaxi
Varaxi 23.10.2023, 14:35:10 xxx.xxx.191.80
Neverend:

Důvodem je,že vám nevěřím ty slohové práce o znásilnění. A myslím že nikdo rozumný a dospělý také ne. 

Máte důkaz, že si dotyčné dámy vymýšlely?!
Chápete pojem oběť? Obětí se stanu v okamžiku, kdy řeknu, že jsem oběť, a jsem obětí do té doby, dokud se neprokáže opak. To, že nikoho neobviním, neznamená, že nejsem oběť. To, že mlčím, neznamená, že nejsem oběť. To, že pachatele neodsoudí, neznamená, že nejsem oběť. Obětí přestanu být v okamžiku, kdy se prokáže nade vši pochybnost, že jsem si to vymyslela. 
Ale budiž, máte právo nevěřit. Ale nemáte právo se chovat takto k obětem. Můžete být rasista a nesednout si v autobuse vedle Roma, ale nemáte právo ho ze sedačky vyhodit. 
Máte právo pochybovat, tak jako pochybuje třeba Orionka, ale nemáte právo dál ubližovat a prohlubovat rány. 
Jste náhražka člověka. Je mi z vás blivno. 

Zrzavci
Zrzavci 23.10.2023, 14:36:49 xxx.xxx.226.6
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 23.10.2023, 14:35:10

Varaxi - tohle, čemu jste právě psala, tohle nechápe vůbec nic.

Irma19
Irma19 23.10.2023, 14:49:59 xxx.xxx.239.133
Zrzavci:

Irmo, Bobčo a ostatní:

Obrázek

No nevím, aby tohle velké 💩 ještě neucpalo odpad…😂😂

Neverend
Neverend 23.10.2023, 14:51:05 xxx.xxx.242.38
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 23.10.2023, 14:35:10

Ježiši Varaxi, to fakt myslíte,že uvěřím každé báchorce byť hezky upravené na netu? Kolik myslíte že mi je? 😀 A notabene jsem zažil křivé obvinění z pokusu o znásilnění.Naštěstí technicky to nebylo možné. Chápete už proč se tak čertím? 

Espiro
Espiro 23.10.2023, 14:52:43 xxx.xxx.207.140
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 23.10.2023, 14:50:18

Bych si tedy s dovolením troufla nesouhlasit, páč já se vyjadřuji k někomu naprosto jinému. 

Tady už jsem dáááávno přišla na to, že by šlo o ztrátu mého času 😉 

Quash
Quash 23.10.2023, 14:53:14 xxx.xxx.33.234

Ten, kdo nevidí, nevidí ani to, že nevidí. Kdyby uviděl, že nevidí, byl by to počátek vidění. Ale on to nevidí, protože nemůže vidět. Nemůže to vidět, právě proto, že nevidí. Uzavřený bludný kruh. Vlastně samo peklo a to peklo nekonečné. Nekonečnost toho pekla tkví v tom, že jelikož ten člověk nevidí, zdá se mu, že vidí. On myslí, že vidí, on věří, že vidí, on je hluboce přesvědčený, že vidí, on v tom ohledu nemá žádné pochybnosti…

Repta-A-Repta
Repta-A-Repta 23.10.2023, 14:54:41 xxx.xxx.250.214

Dámy, nevěnujte mu vůbec pozornost, nevšímejte si jeho příspěvků, jako by tu nebyly.

V žádném případě neodhalujte cokoliv z případné bolestivé minulosti, jen ho tak krmíte.

Ničím k chovu zvířat nikdy v diskuzi nepřispěl, neporadil, nepodělil se o své zkušenosti se zvířaty (nemá žádné).

Jen se zde, stejně jako na ifauně pod různými nicky, pase na emocích a rozdmychává zlo.

Nereagujte.

On si dá třeba i pauzu, ale za čas vznikne zase nový nick, co se chvíli bude držet zpět a pak znovu začne - to je prostě realita těch prázdných, kteří nic jiného nemají.

Espiro
Espiro 23.10.2023, 14:56:04 xxx.xxx.207.140

A kdepa vy jste se nám toulala, Repto? Měla jste tu dost dlouho Áčko jako hrom! A musím říct, chyběla jste mi. 

Zrzavci
Zrzavci 23.10.2023, 14:56:11 xxx.xxx.226.6
Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 23.10.2023, 14:49:59

Víte co používal Viktor čistič? 😀

Thielli
Thielli 23.10.2023, 14:57:37 xxx.xxx.4.81
Odpověď na příspěvek uživatele Espiro z 23.10.2023, 14:52:43

Sry to byla jiná.. duše. Píšu z mobilu, má omluva. 🙂

Repta-A-Repta
Repta-A-Repta 23.10.2023, 14:58:15 xxx.xxx.250.214
Espiro:

A kdepa vy jste se nám toulala, Repto? Měla jste tu dost dlouho Áčko jako hrom! A musím říct, chyběla jste mi. 

Jste laskavá, děkuji🙂

Chvíli tam, chvíli tady a chvíli pauza….jsem tu🍀

Varaxi
Varaxi 23.10.2023, 15:00:09 xxx.xxx.191.80
Neverend:

Ježiši Varaxi, to fakt myslíte,že uvěřím každé báchorce byť hezky upravené na netu? Kolik myslíte že mi je? 😀 A notabene jsem zažil křivé obvinění z pokusu o znásilnění.Naštěstí technicky to nebylo možné. Chápete už proč se tak čertím? 

To teda nechápu. Jak vás to jako opravňuje k tomu, abyste se choval jako zrůda? 
Aha, jo vlastně, podle sebe soudím tebe, že. Takže protože vy tu lžete dnes a denně, tak lžou všichni ostatní, nojo, to je ta vaše neomylnost, rozpoznat lež od pravdy - rozpoznávat netřeba, co se mi nelíbí, je všechno lež.
Fakt jste zbytečná existence. Ubližujete lidem kolem sebe a ještě z toho máte srandu, ovšem nikdy nic dobrého nebo přínosného jste světu nedal. Kdybyste hned teď přestal existovat, to by byla úleva!

Plaka (neregistrovaný) 23.10.2023, 15:01:07 xxx:xxx.407f:90eb

Nutně jsem si potřebovala rozšířit slovní zásobu, tak jsem si teď po dlouhé době otevřela jednu pěknou knihu (Stručné dějiny nadávek a sprostých slov od R. Marynčáka). 

Světová špičko planého žvanění! Pěno ze špinavé řeky! Žumpo slov! Lavino hlouposti! Užvaněný bloude! Manévrující pokrytče! Morální hluchoto! Prostore prázdných slov! Hlučná sebechválo jalových frází! Orchestrióne mravní bezmocnosti! Ztumpachovatělý rozumbrado! Odlidštěná pravdo! Smutná anekdoto! Světe zpuchřelých dogmat! Prázdný chvastoune! 

Jsem si zanadávala a hned se mi trochu ulevilo…

Zrzavci
Zrzavci 23.10.2023, 15:13:13 xxx.xxx.1.82
Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 23.10.2023, 15:01:07

Orchestrióne mravní bezmocnosti!

Oj jak tohle je výstižné!!!

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.