Příspěvek jsem nahlásila a otázala se admina, jestli s takovými přispěvateli může něco udělat.
Všeobecný pokec
Já už nad tím taky přemýšlela. Člověk vydrží, že někdo trpí bájnou lhavostí - protože si říká, je chudák nemocen. Člověk vydrží, že někdo jiný furt blábolí, protože si říká, že je též chudák nemocen. Leč všechno má svoje meze.
Hm, tak jsem předtím tak dlouho přemýšlela, jak vyjádřit podporu , až jsem přehlídla tu hroznou hrubku vycházející z myšlenky, že ne vždy se musí jednat o ženu. Tak jí prosím omluvte.Má tam být prošly, protože jsem to tady vztáhla nakonec čistě jen k ženám.
To je jak vyhnání z ráje toto.😀😀 Jako teď sám přemýšlím,jestli ne kvůli vám,ale kvůli adminovi se neztratím.😀 Opravdu jen aby nemusel řešit takový žabomyší války a pitomosti. 😎 Stačí ať mi napíše sem a jemu klidně rád vyhovím.
Děvčata,moc si vážím vaší podpory a “účasti”🌻Moc děkuji..
Psala jsem to i z důvodu,že se hodně podceňuje to,CO to děcko vlastně musí prožít.a následně s tím žít..Slovo "zneužití"…Málokdo si může představit,pokud ten dotyčný vyloženě dítě neznásilní(což jsem naštěstí nezažila)že ta psychika je poznamenaná navždy-i když jsem si to teda nějak nepřipouštěla..Až vlastně v dospělosti jsem pochopila,CO z těch kalhot vytáhl..
Zážitek u gynekologa asi ve 30 letech na mě následky nezanechal,ale okamžitě jsem se nechala přeložit..A tam jsem se dověděla,že od něj odešlo víc pacientek..Ale dodnes dělá dál…ale asi jak není žalobce-není soudce..I kolegyni z práce obtěžoval..
Můžete konečně sklapnout svou nevymáchanou ústa?
Je smutné, když ani po upozornění ostatních nemáte ani trošku sebereflexe. Místo abyste se stáhnul, tak kydáte dál.
Nereagovat, nereagovat, nereagovat… Jinak se ho nezbavíme.
Neverend:To je jak vyhnání z ráje toto.😀😀 Jako teď sám přemýšlím,jestli ne kvůli vám,ale kvůli adminovi se neztratím.😀 Opravdu jen aby nemusel řešit takový žabomyší války a pitomosti. 😎 Stačí ať mi napíše sem a jemu klidně rád vyhovím.
Ale tak vy jste prostě citový mrzák neschopný soucitu a sebereflexe. Jediné, co vás zajímá, jste vy, vaše peníze a váš pohled na svět. S tak netolerantní, nechápavou, hrubou a nevšímavou osobou se nedá vydržet.
Napsat sexuální vtip o zneužití dítěte na téma o sexuálním zneužívání (nejen) dětí je prostě daleko za hranou sociálně funkční osobnosti. Konkrétní lidé se tu svěřují s nejtěžšími zážitky svého života a vám to přijde vtipné. Kdybyste neřešil žabomyší války a přispíval jen tam, kde máte co říci - ale jasně, já zapomněla, vy máte co říci vždy a všude, všechno víte, jste arbitr dokonalosti a každé vaše slovo je perla. Jste fakt poklad, jenom kopat.
to já dělám vždycky, když vypouští svoje běžný bájný láboly, ale tohle je nechutný vůči těm, kteří si něčím prošli/y. Ještě cekne a opravdu požádám admina o zásah.
Já už tak učinila. Zprávu si přečetl, tak vyčkáme, co vymyslí.
Varaxi:Ale tak vy jste prostě citový mrzák neschopný soucitu a sebereflexe. Jediné, co vás zajímá, jste vy, vaše peníze a váš pohled na svět. S tak netolerantní, nechápavou, hrubou a nevšímavou osobou se nedá vydržet.
Napsat sexuální vtip o zneužití dítěte na téma o sexuálním zneužívání (nejen) dětí je prostě daleko za hranou sociálně funkční osobnosti. Konkrétní lidé se tu svěřují s nejtěžšími zážitky svého života a vám to přijde vtipné. Kdybyste neřešil žabomyší války a přispíval jen tam, kde máte co říci - ale jasně, já zapomněla, vy máte co říci vždy a všude, všechno víte, jste arbitr dokonalosti a každé vaše slovo je perla. Jste fakt poklad, jenom kopat.
Viz výše - neragovat, neragovat, nereagovat. Vždyť vidíte, že to nemá cenu. Tenhle jedinec se za nos nechytí.
Znáte Nezbytné věci od Kinga? Jak byl malý pavouček přiživován strachem? A jaká obluda z něj nakonec vyrostla? Nějak vidím podobnost.
kometa:Já už tak učinila. Zprávu si přečetl, tak vyčkáme, co vymyslí.
Tak neverend byl osloven formou SZ.
Já opět jen zírám…. že je hovado, je zřejmé už dávno, ale tak nějak těma svýma kecama zatím jen obtěžoval a zbytečně plevelil celkem užitečné diskuze. To, co ale předvedl teď a tady, to je opravdu bezprecedentní ukázka naprosté sociálně-empatické disfunkce jeho osobnosti. Tenhle “vtip” navíc normální člověk nepovažuje za vtipný, ať už je nadhozen kdekoliv a kdykoliv…
A kdybys snad, nedejbože, měl potřebu na mě reagovat, tak věz, že já tímto s reakcemi na tebe (škoda, že to “t” nejde udělat ještě menší) končím. Úplně a navždy.
Máme zmírnit emoce ve Velké Pardubické.😀
Fakt nechci adminovi přidělávat práci a tak nechám být to urážlivé chování které přímo odporuje pravidlům.👍
Vy hlavně laskavě buďte zticha, vy urážko slušného chování.
Důvodem je,že vám nevěřím ty slohové práce o znásilnění. A myslím že nikdo rozumný a dospělý také ne.
Zrzavci:Vy hlavně laskavě buďte zticha, vy urážko slušného chování.
Zrzi, STOP, pls 😉
Já vím, já vím, ale v tomhle tématu, je těžký se udržet. Jinak je mi fučík. A teď už jdu tomu adminovi psát též.
Právě jste mi ublížil a Bobče ještě mnohem víc, pokud by vás to náhodou zajímalo…
Měl byste začít jednat a nakopat agresora do koulí!