Info z americkej stránky chovateľov dachshundov k predaju šteniať. Preukaz pôvodu dostáva PP šteňa automaticky, nemusí čakať na rodokmeň do uchovnenia. What is a Responsible Breeder? A responsible breeder will provide a pedigree, health records and feeding instructions. There will also be a sales contract which obligates you to return the dog to the breeder if you cannot care for it at any time in its life, rather than abandoning the dog or placing it in a shelter. Tu je odkaz na databázu pedigree, nechce sa mi tam registrovať -nemám kennel, ale dala by sa tu fena dohľadať. https://dca.pedigreedatabaseonline.com/en/
Info z americkej stránky chovateľov dachshundov k predaju šteniať. Preukaz pôvodu dostáva PP šteňa automaticky, nemusí čakať na rodokmeň do uchovnenia. What is a Responsible Breeder? A responsible breeder will provide a pedigree, health records and feeding instructions. There will also be a sales contract which obligates you to return the dog to the breeder if you cannot care for it at any time in its life, rather than abandoning the dog or placing it in a shelter.
Mě psala moje známá mezinárodní rozhodčí a chovatelka jezevčíků, že PP dostávají jenom štěňata cituji : Oni ani nevystavují automaticky rodokmeny vrhum, ale jen pro štěňata, kde o to majitelé stojí, obvykle kvůli vývozu. Ty pets ani rodokmeny nemají. V Rusku je to stejné...
Odpověď na příspěvek uživatele Chingis z 27.03.2025, 15:56:17
Taky mi slečna psala na mikrovlnku dokonce s jménem doktorky z nemocnice, včetně nemocničního podpisu a i email seděl, že vše vypadalo věrohodně. Ta “doktorka” opravdu existuje, pracuje v té dané nemocnici, ale jak si to nebyla úplně ona. 1. Poslala odkaz na stránku kam jsem měl jakoby se přihlásit na účet aby mi poslala peníze 2. Polovina funkcí na té stránce nefungovaly jak to bývá u takových podvodů 3. když jsem se “jí” zeptal proč kupuje mikrovlnku na bazoši přes firemní email a proč se nezeptá nadřízeného na koupi jiné pokud chtějí tak už nepřišla žádná odpověď.
Mikrovlnku pořád mám tak kdyby někdo chtěl, není problém.
Edit: Přidal jsem screen jen z části konverzace. Můžete vidět email i podpis a dokonce tu slečnu dohledáte.
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 27.03.2025, 16:16:21
Tohle ale není firemní email, ten by byl na doméně nemtru.cz. Podvodník jen vzal seznam zaměstnanců a zkoušel, které jméno je na email.cz volné k zaregistrování.
Chtěla jsem teď poslat fotky feny, kolik je jí, kolik váží a kde přišli na Mirďu. Tak uvidíme co odpoví. Možná schání někde jinde na internetu fotky jezevčice 😀 😀
Tap (neregistrovaný)27.03.2025, 23:39:39xxx:xxx.9466:3332
Naše interní pátrání ukázalo: - kompletní adresu Josepha C. - telefonní číslo (nezavoláte mu?) - kde a jako co pracuje (hodinu od domu) - jak přebírá ocenění a 200 dolarů pro nejaktivnějšího studenta 2001 - několik fotografií ze školy i života - jeho přátele na Facebooku, mezi nimi jsou i lidé “od psů” - profil tamtéž založen před 9 lety (ne včera) - fotky domu na stránkách realitní kanceláře (na prodej v r. 2004) - více informací se dá dohledat přes jeho mladšího bratra - jména zbytku rodiny poukazují na “neamerický původ” - komunikace odpovídá věku 26 let - překlep v United polidšťuje - veterinární klinika, kam má být semeno posláno, je 35 minut od domu
Odpověď na příspěvek uživatele Tap z 27.03.2025, 23:39:39
“komunikace odpovídá věku 26 let” → “jak přebírá ocenění a 200 dolarů pro nejaktivnějšího studenta 2001” - Student ve dvou / třech letech? To musí být hodně nadaný. Dobře, může to být syn? Proč to komunikuje syn když otec je tam tak dlouho tak tu angličtinu určitě umí obzvlášt když dostal ocenění a krásných 200 dolarů. To dává smysl.
“fotky domu na stránkách realitní kanceláře (na prodej v r. 2004)” - To je relevantní informace potvrzující, že se jedná o věrohodného zájemce?
“jména zbytku rodiny poukazují na “neamerický původ”” - Jako asi dalších 99% obyvatel Spojených států? Technicky vzato ani my nejsme Evropané, jen se našim předkům tady líbilo.
“profil tamtéž založen před 9 lety (ne včera)” - je aktivní? Přidává fotky? Založení účtu je hezký, ale bez aktivity je to k ničemu. Může být už třeba dva roky někde zakopaný.
“fotky domu na stránkách realitní kanceláře (na prodej v r. 2004)” - To má potvrzovat reálnost zájemce? Teď víme, že ten dům je starší než 21 let což je na ameriku docela nadprůměr.
“překlep v United polidšťuje” - Sakra, to mě nenapdlo. Tím pádem asi ti princové v email spamu jsou reální? To už jsem mohl být desekrát za vodou.
Velice zajímavé interní pátrání.
Zkuste něco prodat na bazoši. Tipuju den maximálně dva dny a máte vyluxovaný bankovní účet. 😂
Tap (neregistrovaný)28.03.2025, 07:29:33xxx:xxx.9466:3332
Bazoš je dno a odpad. To říkáme minimálně 15 let. Nerozumíme, co má Bazoš a mikrovlnka společného se spermatem psa. Nedávno jsme zrovna zachránili naše kamarády - prodávali na Bazoši historické hračky a už jim byl poslán odkaz na kliknutí á la přepravce DPD.
Udělali jsme chybu - místo roku 2001 má být covidový rok 2021. Předávající na fotce, kterou si klidně můžete dohledat, mají roušky.
Realitka - prodej domu - stačí se podívat na fotky domu a okolí a posoudit - je reálné zde mít chov psů?
Poukázání na neamerický původ - vy tu rozebíráte, co praví američané dělají/píší a na základě toho hodnotíte text. Jenže neameričan, žijící tam, se chová - píše - jinak.
Je vidět, že jste jiná věková kategorie - lidé ve věku 26 let už “nepřidávají fotky na Facebook” (nebuďte líný najít si Tik Tok nebo Instagram jeho bratra, prosím)
Aluška není kupující. Ale prodávající. Může klidně využít transakci přes námi osobně ověřenou Western Union. Vyzvedne si peníze na poště, nemusí nikde uvádět svůj účet. Nemusí přijímat najednou celou částku - stačí záloha, která Joeyho nebude bolet a ona si ověří, že vše funguje. Má na to měsíc.
Nikde nepíšeme, žedo toho má jít. Jediné, co píšeme, že osoba JC existuje, pracuje hodinu od domu a veterinární kliniku má půl hodiny od domu. Je tak velký problém zavolat na tu kliniku a zeptat se? Prosím, stačilo.
Pozor při zveřejňování cizích mailů, Aluško. To už, prosíme, nikdy ne. Sama vidíte, že my, kteří používáme Google denně od roku 2000, a ovládáme 4 další jazyky, najdeme i opravdu důvěrné věci.