Heat je úplně normální slovo pro hárání a Američani ho normálně běžně používají.
Ten text je prostě celkem OK.
Heat je úplně normální slovo pro hárání a Američani ho normálně běžně používají.
Ten text je prostě celkem OK.
Jsem mu napsala, proč chce z Čech, jestli nemají v jůesej jezevčiky ke krytí
Ostatní vám řekne asi nějaký veterinář, když se posílá špicí krev do USA, zařizuje to vždy nějaký veterinář, zkuste zavolat třeba k Lázničkovi, ten s tím bude mít zkušenost.
A pak bych jim prostě napsala tu definitivní cenu a vidělo by se.
Buď to akceptují a pošlou a nebo holt to bude nejdřív mi musíte poslat zálohu na dopravu 😀
assil:Ostatní vám řekne asi nějaký veterinář, když se posílá špicí krev do USA, zařizuje to vždy nějaký veterinář, zkuste zavolat třeba k Lázničkovi, ten s tím bude mít zkušenost.
A pak bych jim prostě napsala tu definitivní cenu a vidělo by se.
Buď to akceptují a pošlou a nebo holt to bude nejdřív mi musíte poslat zálohu na dopravu 😀
Nevíte někoho blíž k Budějcům ? Zase aby se mi chtělo jet kvůli tomu někam přes půlku republiky a ještě tam schánět háravou fenu na půjčení, to se mi teda nechce. Nebo když mu zavolám, tak mi řekne cenu vč, dopravy ?
I když ten Láznička je jen hodinku cesty….on by odebral a zařídil zmrazení a poslání ?Ale zkusím se zeptat i v ČB někde
Jo, já bych zjistila tu cenu za odběr a dopravu, telefonem, že prostě máte potencionálního zájemce a víc zatím neřešila, fakt to může být podvod.
Láznička je největší odborník přes reprodukci psů, takže toto vše má určitě zmáknutý.
Ale fakt se na to zatím vybodněte a řešte to až budete mít peníze na účtě, však času dost.
No, trebárs rodokmeň feny by asi poslať mohol hneď, že. Keby nejaká existovala.
assil:Láznička je největší odborník přes reprodukci psů, takže toto vše má určitě zmáknutý.
Ale fakt se na to zatím vybodněte a řešte to až budete mít peníze na účtě, však času dost.
No jasný, ale napřed ze mě musí vypadnout nějaká částka, kolik po něm chci, tak zavolám panu doktorovi a uvidím co dál
Tak já nevím, ale i na “američana” mi ta angličtina nesedí, ale asi hold mám hrozně špatnou angličtinu když mi “OK” text přijde jako “NOK”.
Ten email je jen třešnička na dortu.
Je několik možností jak to může pokračovat. To se nechám překvapit.
Psal, že jí nedávno zaregistrovali a že čekají. Až rodokmen dorazí, pošlou i s fotkama. Talk uvidíme jestli existuje, ale třeba když mu napíšu cenu, přestane existovat dříve 😀
trojAAAcko:Tak já nevím, ale i na “američana” mi ta angličtina nesedí, ale asi hold mám hrozně špatnou angličtinu když mi “OK” text přijde jako “NOK”.
Ten email je jen třešnička na dortu.
Je několik možností jak to může pokračovat. To se nechám překvapit.
pošlu to klukovi do Kanady, i když ten se v chovu nevyzná, tak výrazivo nemusí znát, ale může to ukázat tomu kámošovi muscherovi, jestli to takhle používaj
Heat je normální výraz pro hárání, spíš tam nesedí ta předložka “to”, ta je tam navíc. A “Untied States”, pobavilo. Taky to na mě působí víc jako podvod.
Chingis:Heat je normální výraz pro hárání, spíš tam nesedí ta předložka “to”, ta je tam navíc. A “Untied States”, pobavilo. Taky to na mě působí víc jako podvod.
Třeba má poruchu gramatiky 😂
odpověď na můj dotaz, jestli v emerice nejsou jezevčouni ke krytí : Ano jsou k dispozici zde. Konkurence je velmi vysoká a je spousta lidí, kteří si hlídají svou genetiku, aby se udrželi na špici v soutěžích, takže může být těžké najít místního chovatele s dobrou genetikou, který vaši fenku odchová. To je důvod, proč se snažíme importovat genetiku, zjistili jsme, že to může být méně obtíží.
Aluška:Psal, že jí nedávno zaregistrovali a že čekají. Až rodokmen dorazí, pošlou i s fotkama. Talk uvidíme jestli existuje, ale třeba když mu napíšu cenu, přestane existovat dříve 😀
Nedávno zaregistrovali a rodokmeň dorazí? To by som teda čakala, že uchovnená fena, ktorá má byť za plus-mínus mesiac v ruji, už bude mať nejaký čas vyriešené.
Arbora:Nedávno zaregistrovali a rodokmeň dorazí? To by som teda čakala, že uchovnená fena, ktorá má byť za plus-mínus mesiac v ruji, už bude mať nejaký čas vyriešené.
Nevím jaké podmínky jsou v Americe
, který vaši fenku odchová
To je strašný překlad! Za mě podvod. Ale zajímalo by mě, jak se bude situace vyvíjet, až mu/jí napíšeš své finanční požadavky.
Poslal adresu 306 S Broadway St, Sugarckreek, OH 44681., jestli jsem zjistila správně tak Ohio, je to kontakt na veterinární kliniku, kam by šlo to sperma
To nic neznamená.