Aktuálně: 3 269 inzerátů219 711 diskuzních příspěvků18 348 uživatelů

Všeobecný pokec

N (neregistrovaný) 02.01.2025, 21:23:39 xxx.xxx.242.38
Varaxi:

K tomu řeknu jen toto: Samozřejmě, že se tu nemůžeme úplně svobodně vyjadřovat, protože to může číst malé děcko. Je to veřejný web, pravděpodobně sem zabrouzdá hodně dětí, Stelle neStelle. 

Vtipné, jak lidi - ne nutně zrovna Vy, úplně jsem si neověřovala, jestli jste takové příspěvky psala nebo lajkovala - se ohrazují, že jim nikdo nemůže zakázat psát, a pak druhým dechem pošlou dalšího, ať si najde vlastní fórum. To je hrubé, neslušné a opravdu hodně pokrytecké. 

Nemyslím si, že Stelle je dítě, ale ani netvrdím, že jím není. A pokud je, co se tu naučila? Že parta zapšklých ženských vyštípe dítě z chovatelského webu. Kdyby to byl mimibazar, tak chápu, že je lidem blbé s ní řešit plíny, porody, početí a recepty pro batolata. Ale na chovatelském webu? Pokud nějaké téma s ní řešit nechcete, prostě neřešte, ale vymlouvat se na to, že to tu může číst dítě… Je mi fakt stydno za to, jak se tu navzájem chováme. 

Prý z nás dělá blbce… no, pokud je někdo tak útlocitný, že nesnese falešný nick, tak vyžeňte v prvé řadě mě. Moje příjmení totiž fakt není Tajná. Pak toho ulhance Meifiho. A až pak se zaměřte na Stelle. Až si seženete důkazy, že fakt lže.

Možná, že z nás dělá blbce. Možná to je dospělý člověk bažící po pozornosti. Nebo mu dělá dobře, že se tu kvůli němu strhla mela. Nebo naopak chce skutečně uškodit reálné rodině, a tak se vydává za jejího člena. Možná to začalo jako relativně nevinný vtip, zábava, ale zalíbilo se mu tady a teď už není cesta, jak z toho ven s čistým štítem. Možná se ten člověk chtěl jen odreagovat a párkrát napsal něco bezmyšlenkovitě. 

Možná ale nelže - a pak z nikoho blbce nedělala. To jste, dámy, zvládly samy.

Fakt hnus toto. Bez ohledu na to, jestli je Stelle upřímná, chová a píše tu slušně. Na rozdíl od mnohých jiných, kteří na základě své domněnky zdrbou cizího člověka, o kterém nevědí zhola nic. 

A klidně si mě blokněte. Čau.

Meifi ale nebyla chlap.😄 

Stelle
Stelle 02.01.2025, 21:52:54 xxx:xxx.d12d:f8e3
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 02.01.2025, 21:23:39

Kdo je meifi?

J5 (neregistrovaný) 03.01.2025, 16:33:11 xxx:xxx.ff:1828

Já se klidně vyjádřím, je již 3.1. tudíž nejvyšší čas revidovat svá novoroční předsevzetí😉, stejně mi to nedá a pořád koukám co je zde nového. Navíc jsem dospěl k poznání proč vlastně chlapi 50+ tak často podléhají “druhé míze” a mění model za méně jetý když nesnesitelnost bytí dosáhne té správné úrovně, takže jsem ve výsledku v plusu. Čest výjimkám. Ovšem musím takto, jako neregistrovaný anonym, páč v hlubokém hnutí mysli jsem se odhlásil a teď se nějak nemohu nebo neumím zase přihlásit😟. To v souvislosti s tím že o SZ sice vím páč přišlo upozornění na mejl ale na obsah se jako anonym zatím nedostanu.

Nyní k věci. Zjistil jsem jen pramálo. Zrovna když jsem se chystal jít na výzvědy a udělat si jasno odchytila mně manželka s doporučením “opovaž se, vyplašíš jí ještě víc než je teď”, obvykle mívá pravdu tak jsem si nechal zajít a jen jsem koukal. Ostatně ono bylo na co. Přivedl krásnou, dlouhovlasou a okatou sedmnáctiletou, zdá se že i dobře vychovanou, dívenku která přes evidentní rozpaky již dobře věděla je žena. Co je však alespoň pro mne důležité, nebyla zmalovaná ani oplechovaná jen celá taková vypucovaná a mírně šmrncnutá barvičkama. Takže nyní vím, že vnouček má vkus hodně podobný tehdejšímu mému, to je ale asi tak všechno. Příjemná byla ale jestli bude také hodná a snesitelná to ukáže čas, pokud jim to chvíli vydrží, zatím prý spolu chodí jen necelý rok🤣.

J5 (neregistrovaný) 03.01.2025, 17:00:01 xxx:xxx.ff:1828
trojAAAcko:

Omluvte moji zvědavost a pochopím pokud se nebudete chtít k tomu vyjadřovat, ale zajímá mě jak to dopadlo.

Byl to “rychlý tah na branku” od Vašeho vnoučete? Já jsem na svých sešlostech poznal nových známých (například přítelkyni mého bratrance) či jsem ještě seznámil svoji polovičku se zbytkem rodiny se kterými se potkávám jednou za čas. 

Pro zvídavé, předchozí reakce byla na tento dotaz trojAAAcka. 

lupus4
lupus4 03.01.2025, 17:02:13 xxx.xxx.205.61

Příjemná byla ale jestli bude také hodná a snesitelná to ukáže čas, pokud jim to chvíli vydrží, zatím prý spolu chodí jen necelý rok🤣.

Vhodnost “do chovu” nejlépe otestovat na vodě např. týden na Lužnici (od Nové Vsi po soutok)a když bude alespoň 3dny pršet = ideál. Nebo přechod hor s batohem na zádech, bez hotelů…např. Nízké Tatry + Slovenský ráj…atd. jen tak se dají oddělit fňukny, hysterky apod. nesnesitelné čúzy 😉

N (neregistrovaný) 03.01.2025, 17:10:20 xxx.xxx.242.38
Stelle:

Kdo je meifi?

To je ten/ta co zabila Kennedyho.😀 

Verun
Verun 03.01.2025, 17:14:38 xxx:xxx.570f:a441

Lužnici od rakouských hranic jsme jeli s manželem po povodních v roce 97(sice už jako manželé)…znamí.co jeli s náma to do Suchdola dotáhli po louce….chvilkama jsme měli loď i metr nad vodou a po příjezdu do Suchdola jsme měli v lodi i dřevo na oheň my jsme spolu s manželem už 32 let.známí už spolu nejsou😁

Anonymní (neregistrovaný) 03.01.2025, 17:29:15 xxx:xxx.ff:1828
»
Odpověď na příspěvek uživatele lupus4 z 03.01.2025, 17:02:13

Budu si to pamatovat🤣. Osobně jsem tedy malinko skromnější, stačí když bez keců dostanu najíst.

J5 (neregistrovaný) 03.01.2025, 17:41:44 xxx:xxx.ff:1828
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 03.01.2025, 17:14:38

Blahopřeju. Máte dobře našlápnuto k úspěchu a já se alespoň necítím jako exot se svými bezmála padesáti lety v jednom vztahu. Možná je to opravdu tou vodou, my sjížděli Hron, Vltavu, Berounku a Želivku, tu ještě původní a jako jedni z posledních, pod čerstvě postavenou přehradou takovým tunelem, což byl tedy nezapomenutelný zážitek.

No ale když nad tím tak uvažuji, bude to spíš  mou maličkostí než vodou, tak teď nevím.🤔

zbynek
zbynek autor webu
03.01.2025, 17:45:06 xxx.xxx.230.164
J5:

Já se klidně vyjádřím, je již 3.1. tudíž nejvyšší čas revidovat svá novoroční předsevzetí😉, stejně mi to nedá a pořád koukám co je zde nového. Navíc jsem dospěl k poznání proč vlastně chlapi 50+ tak často podléhají “druhé míze” a mění model za méně jetý když nesnesitelnost bytí dosáhne té správné úrovně, takže jsem ve výsledku v plusu. Čest výjimkám. Ovšem musím takto, jako neregistrovaný anonym, páč v hlubokém hnutí mysli jsem se odhlásil a teď se nějak nemohu nebo neumím zase přihlásit😟. To v souvislosti s tím že o SZ sice vím páč přišlo upozornění na mejl ale na obsah se jako anonym zatím nedostanu.

Nyní k věci. Zjistil jsem jen pramálo. Zrovna když jsem se chystal jít na výzvědy a udělat si jasno odchytila mně manželka s doporučením “opovaž se, vyplašíš jí ještě víc než je teď”, obvykle mívá pravdu tak jsem si nechal zajít a jen jsem koukal. Ostatně ono bylo na co. Přivedl krásnou, dlouhovlasou a okatou sedmnáctiletou, zdá se že i dobře vychovanou, dívenku která přes evidentní rozpaky již dobře věděla je žena. Co je však alespoň pro mne důležité, nebyla zmalovaná ani oplechovaná jen celá taková vypucovaná a mírně šmrncnutá barvičkama. Takže nyní vím, že vnouček má vkus hodně podobný tehdejšímu mému, to je ale asi tak všechno. Příjemná byla ale jestli bude také hodná a snesitelná to ukáže čas, pokud jim to chvíli vydrží, zatím prý spolu chodí jen necelý rok🤣.

Ovšem musím takto, jako neregistrovaný anonym, páč v hlubokém hnutí mysli jsem se odhlásil a teď se nějak nemohu nebo neumím zase přihlásit😟

Zdravím, a rád vás vidím. Pokud jste zapomněl heslo nebo máte jiný problém s přihlášením, můžete mi napsat na mail, ze kterého už jsem vám psal a vyřešíme to.

J5 (neregistrovaný) 03.01.2025, 18:02:00 xxx:xxx.ff:1828
»
Odpověď na příspěvek uživatele lupus4 z 03.01.2025, 17:02:13

Batoh a širák to ano, jen se člověk musí narodit do normální doby. My jsme takové zatěžkávací zkoušky mohli prubnout až skoro v pětatřiceti letech páč naše oblast zájmu, nebo raději snad mého zájmu, ležela jako na potvoru většinou na území nepřítele. Ale zase potom to opravdu stálo za to.

Sardullah
Sardullah 03.01.2025, 18:19:49 xxx.xxx.25.32
lupus4:

Příjemná byla ale jestli bude také hodná a snesitelná to ukáže čas, pokud jim to chvíli vydrží, zatím prý spolu chodí jen necelý rok🤣.

Vhodnost “do chovu” nejlépe otestovat na vodě např. týden na Lužnici (od Nové Vsi po soutok)a když bude alespoň 3dny pršet = ideál. Nebo přechod hor s batohem na zádech, bez hotelů…např. Nízké Tatry + Slovenský ráj…atd. jen tak se dají oddělit fňukny, hysterky apod. nesnesitelné čúzy 😉

Svatební cesta do Jiljí… 😀

Sarah01
Sarah01 03.01.2025, 18:35:09 xxx.xxx.162.253

Já bych teda radši ten přechod hor bez hotelů, ty stejně nesnáším. V podstatě jsme se na tom s druhou polovičkou shodli, pod stanem jsme spali ještě s nemladším juniorem na dovolené v Beskydech. Tehdy nás málem chytila bouřka, ale stan jsme ráno včas stihli složit a jeli jsme dál. Krásná dovolená to byla. 

trojAAAcko
trojAAAcko 03.01.2025, 19:06:45 xxx.xxx.110.193
»
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 03.01.2025, 16:33:11

Tak to jsem rád, že to takto dopadlo a bylo normální sezení. Každopádně jak jste zmínil - to ukáže čas. Můj spolužák ze ZŠ začal s jednou z jiné třídy (my byli A a ona C, bylo nám 14-15) a bohužel to nakonec nedopadlo, ale stejně to dali nějakých 10 let. Po ZŠ spolu střední (spolu v lavici), pak VŠ - spolu ještě bakaláře a na návstavbě se něco stalo. Dozvěděl jsem se to teprve nedávno. Podrobnosti nevím a nic mi do toho není. Jen mi to přijde škoda, protože vypadali fakt suprově.

Já to měl i předběžnou přípravou jak jsem dřívě zmínil i tak docela zajímavé. 😀 Moje současná byla vůbec první koho jsem doma vůbec seznamoval (ve 24 letech) takže už to bylo takové sezení dospělých osob, jenže moje polovička je národnosti která u mnohých není moc oblíbená včetně pár lidí v mé rodině. Když jsem byl u mé babičky tak přišel jeden příbuzný kterýho mám opravdu rád a je to super člověk, ale nesmí dojít na politické téma. Jak jinak, že politika se musí vytáhnout pokaždé a v tu chvíli to začalo. 😀 On mluvil, přítelkyně “vykulený oči” jak to nečekala, já jen seděl a nevěděl co dělat a jak se vzdálit od politického tématu a babička taky vypadala jako, že si neví rady co s tím. 😀 Tak stane se no. Přítelkyně to vzala statečně a možná si to už nepamatuje. V opačné situaci (já u její rodiny) to bylo mnohem jednodušší. 😀

efe
efe 03.01.2025, 19:21:29 xxx.xxx.64.15
»
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 03.01.2025, 16:33:11

Co znamená “oplechovaná”?

kometa
kometa 03.01.2025, 19:26:29 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 03.01.2025, 19:21:29

Omlouvám se za vsunutí.

Možná piercingová nebo ocvočkovaná, případně ořetízkovaná? Beru podle dětí ve škole. 

Sarah01
Sarah01 03.01.2025, 19:29:07 xxx.xxx.162.253
trojAAAcko:

Tak to jsem rád, že to takto dopadlo a bylo normální sezení. Každopádně jak jste zmínil - to ukáže čas. Můj spolužák ze ZŠ začal s jednou z jiné třídy (my byli A a ona C, bylo nám 14-15) a bohužel to nakonec nedopadlo, ale stejně to dali nějakých 10 let. Po ZŠ spolu střední (spolu v lavici), pak VŠ - spolu ještě bakaláře a na návstavbě se něco stalo. Dozvěděl jsem se to teprve nedávno. Podrobnosti nevím a nic mi do toho není. Jen mi to přijde škoda, protože vypadali fakt suprově.

Já to měl i předběžnou přípravou jak jsem dřívě zmínil i tak docela zajímavé. 😀 Moje současná byla vůbec první koho jsem doma vůbec seznamoval (ve 24 letech) takže už to bylo takové sezení dospělých osob, jenže moje polovička je národnosti která u mnohých není moc oblíbená včetně pár lidí v mé rodině. Když jsem byl u mé babičky tak přišel jeden příbuzný kterýho mám opravdu rád a je to super člověk, ale nesmí dojít na politické téma. Jak jinak, že politika se musí vytáhnout pokaždé a v tu chvíli to začalo. 😀 On mluvil, přítelkyně “vykulený oči” jak to nečekala, já jen seděl a nevěděl co dělat a jak se vzdálit od politického tématu a babička taky vypadala jako, že si neví rady co s tím. 😀 Tak stane se no. Přítelkyně to vzala statečně a možná si to už nepamatuje. V opačné situaci (já u její rodiny) to bylo mnohem jednodušší. 😀

Takových vztahů znám hodně, chodili spolu od 15 let a pak se stejně rozešli. Tehdy ještě do toho vlezla vojna a ty 2 roky málokdo ustál. Buď si holčina našla jinýho, nebo se kluk zamiloval na vojně a udělal si tam dítě. A později se stejně oba rozvedli.

kometa
kometa 03.01.2025, 19:30:55 xxx.xxx.147.163
lesnizinka:

Piercingy předpokládám😉

(aha už to vidím, Kometka mě předběhnula😏)

Psaly jsme nastejno.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.