»
Odpověď na příspěvek uživatele
Bobca z 02.01.2025, 08:09:57
K tomu řeknu jen toto: Samozřejmě, že se tu nemůžeme úplně svobodně vyjadřovat, protože to může číst malé děcko. Je to veřejný web, pravděpodobně sem zabrouzdá hodně dětí, Stelle neStelle.
Vtipné, jak lidi - ne nutně zrovna Vy, úplně jsem si neověřovala, jestli jste takové příspěvky psala nebo lajkovala - se ohrazují, že jim nikdo nemůže zakázat psát, a pak druhým dechem pošlou dalšího, ať si najde vlastní fórum. To je hrubé, neslušné a opravdu hodně pokrytecké.
Nemyslím si, že Stelle je dítě, ale ani netvrdím, že jím není. A pokud je, co se tu naučila? Že parta zapšklých ženských vyštípe dítě z chovatelského webu. Kdyby to byl mimibazar, tak chápu, že je lidem blbé s ní řešit plíny, porody, početí a recepty pro batolata. Ale na chovatelském webu? Pokud nějaké téma s ní řešit nechcete, prostě neřešte, ale vymlouvat se na to, že to tu může číst dítě… Je mi fakt stydno za to, jak se tu navzájem chováme.
Prý z nás dělá blbce… no, pokud je někdo tak útlocitný, že nesnese falešný nick, tak vyžeňte v prvé řadě mě. Moje příjmení totiž fakt není Tajná. Pak toho ulhance Meifiho. A až pak se zaměřte na Stelle. Až si seženete důkazy, že fakt lže.
Možná, že z nás dělá blbce. Možná to je dospělý člověk bažící po pozornosti. Nebo mu dělá dobře, že se tu kvůli němu strhla mela. Nebo naopak chce skutečně uškodit reálné rodině, a tak se vydává za jejího člena. Možná to začalo jako relativně nevinný vtip, zábava, ale zalíbilo se mu tady a teď už není cesta, jak z toho ven s čistým štítem. Možná se ten člověk chtěl jen odreagovat a párkrát napsal něco bezmyšlenkovitě.
Možná ale nelže - a pak z nikoho blbce nedělala. To jste, dámy, zvládly samy.
Fakt hnus toto. Bez ohledu na to, jestli je Stelle upřímná, chová a píše tu slušně. Na rozdíl od mnohých jiných, kteří na základě své domněnky zdrbou cizího člověka, o kterém nevědí zhola nic.
A klidně si mě blokněte. Čau.