Tak video nebude asi.😄
.
.
Tak video nebude asi.😄
Tak vše nejlepší do nového roku.Hlavně mír na zemi i v duši.🙂🌷
Nebude. Na yt nemám kanál a zakládat ho nebudu.
Prosíte hezky, ale marně. Stelle za samostatné vlákno, diskuzi, nestojí. Její poslední příspěvky snad už nikoho nenechají na pochybách, že se o dítě nejedná.
Zkuste apelovat na někoho jiného, třeba vám vyhoví.
Vlákno stella. Běžte tam. Tam já chodit nebudu, vy tam budete spokojeně drbat a budem v klidu.
Tak jsem se prokousala těmi asi 60 příspěvky…uf🤔.
Budu upřímná…Stelli,to ti fakt stojí za to,celý Silvestr to tu řešit?..Já bych se šla bavit..A vůbec..Já bych sem teda už vůbec nepáchla,kdyby na mě někdo tak útočil..Vždyť to na tobě musí zanechat následky-v tvém věku.🤔Je ti to zapotřebí chodit do diskuse se “starýma babama”?(omlouvám se mladším,ale jistě víte,jak to myslím..)Proč nechodíš do diskuse s mladšími vrstevníky…Kdy se učíš?když jsi kolikrát celý den na vláknech?Ptáš se na věci,kterým nemůžeš vůbec rozumět,co se kdy dělo a proč to vlastně chceš vědět?co se tu řešilo za problém před rokem,nebo dřív?Nevadíš mi jako taková,jen se tě snažím pochopit,proč se teda nechá 11letá holka tady tak ….nevím,jak bych to nazvala..Našla bych si jiné kamarádky…na všeobecný pokec…
A pokud ti napsali na jiném vlákně to,co ti napsali?…Mě by to třeba urazilo😟proč se pořád snažíš? udržet se za každou cenu? …"Megí mám ráda,Sarah by bylo škoda,kdyby odešla,je to bezva ženská"-snad 14 dní po přihlášení?…jak je můžeš tak znát? Nebo je to jen taková “póza”? nebo ty tvé přispěvky s tečkou..To je jako co?.Je to pro tebe tak důležité číst tu o porodech a různých jiných věcech?…Jen bych chtěla vědět,když se nad tímto příspěvkem zamyslíš…..hm?to tě to tu tak baví?Mě teda né..Dnes to byla teda ztráta času..
Jsem po Silvestru..Měli jsme pár lidí mecheche v garáži..šla jsem spát ve 3 hodiny….Kolena mě bolí ještě z bowlingu minulý týden…ale tanečky jsem zvládla..8.1. jdu na opichy,nachystám si 2500 a budu zas skákat jak srnka…
Hezký a klidný rok 2025 všem tady přeje Bobča🌼
Stelle:Vlákno stella. Běžte tam. Tam já chodit nebudu, vy tam budete spokojeně drbat a budem v klidu.
Vlákno stella. Běžte tam. Tam já chodit nebudu, vy tam budete spokojeně drbat a budem v klidu.
Stellinko,nic jsi nepochopila..a takové činy jsou fakt zoufalství-promiň😟
Máš tam pěkný příspěvek-měla bys tam chodit,když jsi ho založila….ale nevím proč..Myslím,že ho stejně zruší..Taková hloupost..🤔
Bončo, Vy nejenže všechno umíte, ale umíte taky žít! 🙂
Doron, Balu, Bobca, Eva a ďalší…najskôr Vám prajem všetko dobré do nového roku, hlavne zdravie, nič cennejšie človek nemá…
A teraz prosba: nechajte to dieťa už na pokoji. Prestaňte riešiť vek veľmi nadaného dieťaťa, ktorého najväčší problém je ten, že s vrstovníkmi nemôže diskutovať o “problémoch záchrany sveta” a pri dospelých musí mať “šťastie” na tých, ktorí nemajú problém diskutovať a hlavne to malé zvedavé dieťa brať ako seberovné…
Pre Stelle: vitaj vo svete dospelých. Z ich reakcii si nič nerob, časom zistíš, že vždy budú okolo teba ľudia, ktorí budú spochybňovať tvoje slová, tvoje vedomosti, tvoje poznatky, tvoju dychtivosť spoznávať niečo nové. Postupne budeš mať svoju “bublinu” ľudí, s ktorými budeš môcť diskutovať, ktorí ti veľmi radi vysvetlia na čo sa ich opýtaš, resp. vysvetlia ti čo robia a zároveň sa budú zaujímať o to čo robíš ty. Neprestaň sa pýtať, zaujímať, rozširovať svoje obzory…rada na záver: na otázky, podpichnutia, komenty ohľadom veku, identity atď. vôbec nereaguj, ignoruj ich - nikde ťa neposunú a zbytočne na ne míňaš svoju energiu, svoj čas - vieš ich využiť aj lepšie a hlavne prínosnejšie pre teba…
2 otázky pre všetkých hodená do vetra: 1) skutočne ste v minulom storočí, za predchádzajúceho režimu nemali na ZŠ-kách špeciálnu triedu tzv. “kockatých hláv”? U nás sa robil napr. výber vo 4. ročníku ZŠ… 2) Ešte nikdy ste nestretli veľmi nadané dieťa? Veď teraz je o tom kopec článkov, poznatkov rodičov, aké majú problémy atď. …
A na samotný záver všetkým odporúčam si prečítať: Mesto bez Židov od Huga Bettauera z roku 1922 - aj na IF a aj tu sa často správate ako obyvatelia mesta Viedeň, ktorí až po odchode všetkých židov zistili, že nenastal “raj na zemi”…
😆😆😆😆😆😆
Pro LK : Nevím, na základě čeho jste se rozhodl (a), že je to geniální dítě, ale člověk, který se vyjadřuje zasvěceně ke všemu, a když není po jeho, začne se rozkřikovat a posléze požaduje smazání svých příspěvků, pro mně není člověk, kterého bych vítal jako partnera v diskuzi a jehož názory by mě byly platné.. Rozumí všemu, a pak se ptá, zda vadí skrmování plesnivého sena morčatům? Založí si vlákno, kde ji máme řešit - s tím, že se nebude vyjadřovat - a honem reaguje na každý příspěvek? Atd atd
Mám dojem, že Chov zvířat objevili obyvatelé Húskovy 2b…
Upřímně…já už bych téma Stella ukončila…ať už si o tom myslí, kdo chce co chce…tak prostě ti, kteří s tím mají problém, ať na Stellu nereagují…ti co budou chtít, tak ať s ní diskutují.
Přijde mi, že jen co jsme tady ustáli jednu aféru a nebylo to bez ztráty kytičky, tak se ženeme do další a zase se to tady zbytečně rozesírá (omlouvám se za ten expresivní výraz, ale nic výstižnějšího mě nenapadá)
Ať už je Stelle kdokoliv, tak píše slušně a povětšinou k věci…nevšimla jsem si, že by byl někdo urážen. Tak to prostě nechte plavat, neřešte, stejně se ničeho nedobereme…a prostě ignorujte, pokud se s tímto nickem nechcete bavit.
Potkala jsem hodně dětí v pásmu geniality, dokonce jedno moje dítě tyhle kritéria splňuje:).
Pro tyhle děti je důležité, udržet je co nejdéle v dětském světě a mezi vrstevníky, emoční vývoj za rozumovým zaostává, tohle prostředí by pro ně nijak obohacující nebylo..
Mysl si můžou tříbit třeba v Mense, jsou tam progamy pro nadané děti, i různé hry atd. nebo třeba v nějakém kroužku mladých přírodovědců, jsou tady v Praze na opravdu vysoké úrovni a zase, potkají se tam podobně nadaní vrstevníci.
Skaut, sport, to tyhle děti potřebují, ne tady lovit drby a v jedenácti ponocovat🙂.
Tedy kdyby..
Stelle není dítě….
Ano, přesně tak…máme taky v rodině jedno geniální dítě, určitě nevysedává na diskuzi dospělých, má úplně jiné zájmy a čas tráví po svém…
Doron:Bončo, Vy nejenže všechno umíte, ale umíte taky žít! 🙂
Tedá..děkuji za pochvalu😇..jste mě úplně..tóó..uvedla do rozpaků🤭🥰..Snažím se..nevyhýbám se příležitostem..Jen teď chodím jak kačena,musím to jít rozchodit..Jsem pospávala😔
víte vy vůbec,o čem tady píšete?..Já mám jen obavy o duševní zdraví toho děcka..Sledujete jí,o čem -teda provás -vzdělávacích tématech tady píše:co jí zajímá?
A končím s diskusí o Stelle…..Až se tu bude řešit nějaké normální téma,přidám se..🤔
Zaujal ma tento inzerát
https://zvierata.bazos.sk/inzerat/173283969/steniatka.php
Kvôli tomu, čo za psov môže z takéhoto kríženia vzniknúť. Ak je pravda, čo sa tam píše, tak potom sú šteniatka výzorom po otcovi. Aká by mohla byť povaha, čo môžu zdediť po rodičoch, čo prevládne - keďže sú to úplne odlišné plemená.
Pýtam sa len zo zvedavosti, neberiem šteniatko, ale fakt by som chcela vidieť, čo z toho môže vyrásť - nechcete niekto? A potom tu dávať fotky? 😉