Proč tady děcku vykáte?
Já chci jen říct, že nevím, hestli megi zná maminku. Já jí napsala její jméno a megi mi za 19 minut napsala o ní. Mě to přijde na hledání na facebooku (kde je mamka málo aktivní) málo.
Já chci jen říct, že nevím, hestli megi zná maminku. Já jí napsala její jméno a megi mi za 19 minut napsala o ní. Mě to přijde na hledání na facebooku (kde je mamka málo aktivní) málo.
Proč tady děcku vykáte?
Ste naivní.
Stelle:Ste naivní.
Megi prosím vás..😄
Dejte už mi pokoj s tou megi. Nejsem megi, a uráží ně že si to myslíte, ačkoli mám megi ráda.
Konečně mi někdo věří
?
Aneb jak to tu fakt zabít…
Tak se do toho nezapojujte.
Stelle:Dejte už mi pokoj s tou megi. Nejsem megi, a uráží ně že si to myslíte, ačkoli mám megi ráda.
Kekw.😄
Stelle:Tak se do toho nezapojujte.
Víš co, mně je někde, kolik ti je, ale nesnaž se to tady moderovat, ano?
A kdybych moje os. Udaje napsala Varaxi, byla bych Varaxi?
.
Dyk to tu zaspamuj všechno, stelle identito, entito. Jistě nemáš ve “svém věku” na Silvestra nic lepšího na práci.
Zcela výjimečná reakce ode mě (pána, dvě slabiky, dvě písmena mě / k pánovi by byly tři slabiky, tři písmena mně, zavírám češtinářské okénko mimo téma). Pac a pohlaď morčátka.
Tak mi řekňete, kam můžu chodit. Myslíte-li breberky, já se snažila nespamovat. A začala verun, s těma svejma sirkama(pro ty, co v tematu nebyli, verun mě opakovaně posílala se sirkama do stohu).Jak by ste reagovala kdyby vám někdo řek ať se jdete zastřelit?
Pohlazeno.
Stelle:Tak mi řekňete, kam můžu chodit. Myslíte-li breberky, já se snažila nespamovat. A začala verun, s těma svejma sirkama(pro ty, co v tematu nebyli, verun mě opakovaně posílala se sirkama do stohu).Jak by ste reagovala kdyby vám někdo řek ať se jdete zastřelit?
Pohlazeno.
Ale neposlechla jste doufám s těma sirkama a stohem? 😄
Ne. Jinak bych tu nepsala😀.
Nemoderuju. Poradila jsem balu, jak tenhle web nezabít.
Stelle:Ne. Jinak bych tu nepsala😀.
Tak to je dobře.🙂 Co natočit video na ytb třeba a nemusíte být vidět,ale hlas by napověděl dost a třeba pozdravit všechny na chovu zvířat, zvláště milého Neverenda..😄?
Zabránit nijak. Leda dobrou vůlí ostatních diskutujících.
A o to žádám. Chápu, že to někoho baví vytahovat nebo má pro to jiné důvody, ale prosím, založte si na to vlastní vlákno.