Stelle:Nemýlí. Klidně vám tu dám pět princscreenů, kde vás oslovili neverend.
Stelle mě nepřesvědčujte.🙂 Já vím moc dobře jak se věci mají. Jen si detaily nechám pro sebe z důvodu asi zřejmých.
Protože sem tu já? Vyznívá to tak
Zvyknout na co? Že internet je třeba brát s nadhledem? Ano, myslím, že by to mohlo pomoct.
Zvyknout na Stelle? Asi taky ano.
Zvyknout si na lhaní? Ne, ale napřed musíte mít důkaz o tom, že k němu došlo.
To nedělám. Slušně žádám. Přímo prosím.
A říkakas mamince, že si tady píšeš?
Mně je ale úplně jedno, jestli je Stelle 11 nebo 90. Nejde o věk, aspoň mně ne. Zpočátku šlo, někomu třeba pořád jde.
Jenom na chvilku dnes a pak zítra. Jak to tady celkem dlouho čtu včetně IF…každá komunita…každá… občas potřebuje přetřes. Mám to tady rád. Nerozesrat se navzájem. Je to jako v rodině. Jeden vidí nicky, druhého se dotkne tamto a dalšího tamto . Píšu to neutrálně a nikoho se nechci dotknout. Opravdu ne.
Kromě Fiony mám ještě jeden nápad …"některý slova nejdou vrátit zpět".
Stelle:Myslela jsem jiný lidi tady.
Tak pokud jsi/jste myslela jiný lidi, tak nemůžete citovat mě nebo musíte reagovat na toho, koho máte na mysli.
Jenže rodina neuspořádá hon jen protože jinýmu nevěří jeho věk.
Sarah, zase jsme se nepochopily. Myslela jsem, že tady bude dobře, až přestanou někteří řešit můj věk
Stelle:Nemýlí. Klidně vám tu dám pět princscreenů, kde vás oslovili neverend.
Stelle mě nepřesvědčujte.🙂 Já vím moc dobře jak se věci mají. Jen si detaily nechám pro sebe z důvodu asi zřejmých.
Víte o tom prd. Dejte mi důkazy a motiv, že jsem někdo zdejší.
Zvyknout si na lhaní.
Proč bych lhala?
Stelle:Sarah, zase jsme se nepochopily. Myslela jsem, že tady bude dobře, až přestanou někteří řešit můj věk
Aha. Takže fakt bude lepší vůbec nereagovat.
Já to nemyslela nijak zle😉.
zbynek:Proto se teď snažím to celé nějak rozlousknout a snad konečně jednou provždy uzavřít. Už se tu objevují různé teorie, byl bych rád kdyby nám Stelle nějak dokázala svůj věk. Co navrhujete?
Já nenavrhuji nic, protože nic nemůže dokázat, kdo vlastně je a kolik jí je…nevěřím jí nic a jen přemýšlím, kdo to je a proč tak lže…Pokud si přečtete její příspěvky, odpovídá to věku 11ti letého dítěte? Vždyť píše jak stará mladá…😏
eva:Já nenavrhuji nic, protože nic nemůže dokázat, kdo vlastně je a kolik jí je…nevěřím jí nic a jen přemýšlím, kdo to je a proč tak lže…Pokud si přečtete její příspěvky, odpovídá to věku 11ti letého dítěte? Vždyť píše jak stará mladá…😏
Přesně tak a neví co to je “kekw”.😄
Jenomže Sarah byla šikanovaná. Pokud se teda shodneme, a já doufám, že se shodneme, že nelhala, tak došlo k neetickému jednání. Byla tu oběť, byl tu pachatel.
Ale u Stelly nevíme, jestli tu k něčemu neetickému došlo. Věřit můžeme, čemu chceme, ale pokud nemáme důkaz, opravdu nemá smysl to neustále dokola vytahovat.
A jak chcete zabránit tomu, aby to nikdo nevytáhl? Zakážete to?
Ono by vůbec bylo dobré zkusit na nový rok prostě restart.🙂 Zapomenout na neshody z let minulých a třeba to dlouho nevydrží, ale bylo by to takové předsevzetí do nového roku? Ten bude sám o sobě stát za prd, tak alespoň takhle si ho vylepšit? Vůbec už nebudeme řešit Stelle a kdo je kdo. Je jasné že asi ne všichni se budeme bezmezně milovat a názory jsou holt rozdílné, ale někteří už nás opustili a je smutné to nechat tady rozpadat dál.🙂 Co na to říkáte přátelé?