Odpověď na příspěvek uživatele balu z 31.12.2024, 19:20:36
Pointa je, že to nevyřešíte.
Pokud máte pocit, že z Vás někdo dělá blbce, ale nemáte o tom důkaz, tak s tím prostě nehnete. Je zbytečné to řešit. Můžete si na to stěžovat, můžete na to nadávat, můžete doma naplakat plné umyvadlo, můžete se z toho hroutit a donekonečna připomínat, že jí nevěříte, ale nic s tím neuděláte.
Tím neříkám, že se z toho hroutíte, brečíte kvůli tomu atp. Jen že ať uděláte cokoli, máte smůlu, jistotu mít nebudete.
Neexistuje způsob, jak dokázat svůj věk bez toho, aby prozradila svou identitu. A byla by velice nezodpovědná, kdyby ji uvedla. Já bych ji tedy neuvedla.
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 31.12.2024, 19:59:04
Varaxi, nevím, proč jste si vybrala zrovna mě, když já dnes jako první pochybnost o identitě Stelly nevytáhla.
Možná jste si nevšimla, ale já nic řešit nechci. Nevolám po žádných důkazech, nestěžuju si, nenadávám (jak jste na něco takového vůbec přišla?), pouze nevěřím. Ani Stelle, ani megi. Příspěvky Stelle ignoruji.
Ono nejde o věk Stelle, ale o to, že je to duplicitní nick. Respektive Stelle je někdo, kdo tu již dlouhou dobu “ordinuje”.🙂 Její prapodivné neznalosti ohledně vyjadřování jejích vrstevníků je překvapivé a to že již dlouho používám “N” a přitom zná mou původní přezdívku. Tou dobou tu dávno nebyla. Megi v tom má jasně prsty a nedivil bych se, kdyby to byla ona sama.😄
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 31.12.2024, 19:37:56
Dobrá. Tak jste došla k závěru, že Stelle lže. Ať udělá cokoli, věřit jí nebudete. To je závěr, konečný rozsudek. Tak snad když už máte jasno, bude mít jasno i ten zbývající milion lidí a tohle téma se jednou pro vždy uzavře. Díky bohu.
Vás jsem si vybrala, protože jste mi odpověděla. Takže jste si spíš vybrala Vy mě.
Já Váš názor plně respektuji. Jen mě nebaví pořád dokola řešit to samé. Podle mého to fakt nic dobrého nepřineslo, to zveřejňování pochybností. Jako jednou, dvakrát. Ale to je pomalu každý týden. Akorát to tu rozdmýchává nepokoje, nedůvěru.
Vaše původní přezdívka tu několikrát padla. Pokud Stelle čte opravdu tolik příspěvků, kolik to vypadá, že čte, musela si všimnout.
Takže jako obvykle, nejste důkazem vůbec ničeho.
To se sice mýlíte, ale nebudeme to už řešit. Stejně si každý myslí své a tak to taky zůstane.🙂 Hezký nový rok, hodně zdravíčka a štěstíčka vám i vašim blízkým.🌷
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 31.12.2024, 20:40:48
Že je to furt dokola a že to nemá konec.
Jasně, pochybnosti, které lze potvrdit nebo vyvrátit, to beru. Ale tohle nelze. Leda by byla Stelle tak blbá a nafotila nám sem občanku, pas nebo rodný list.
I když i tak by se dalo diskutovat o tom, jestli je ten doklad skutečně její.
A mě nepopuzuje, že o tom diskutujete. Mně vadí, že se to stále dokola obievuje napříč tématy. Já uznávám, že je to téma kecací, ale stejně jako politika má své téma, mohlo by mít své téma i pátrání po Stellině věku. Zjevně to vyvolává vášně, tak prosím, ať se o tom diskutuje někde samostatně, ať to pak nemusím číst.
Kdyby se na tohle téma diskutovalo jednou za tři měsíce, tak dobře, prostě to přeskočím a zapojím se, až se bouře přežene. Ale tohle je pořád, pořád dokolečka a není tam žádný pokrok ani z toho žádný výstup - a ani nebude.
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 31.12.2024, 20:34:15
Nedůvěra tu je už od toho, co Sarah měla být obětí stalkingu. Nevím, jak to bylo, rozebírat to nechci. Píšu to jen pro ilustraci, od kdy tu je ta nedůvěra. Tohle, se Stellou, tu nedůvěru posiluje. Proto píšu, že tu bývalo dobře. Už není.
Můžete to dělat jako já. Příspěvky, které nechcete, nečtěte. Ale neurčujte, co sem smím nebo nesmím psát.