Tak si na to, prosím, založte vlastní téma. Tam klidně řešte věk Stelly do aleluja, je mi to jedno. Je mi jedno, jestli se ukáže, že Stelle je ve skutečnosti student provádějící sociální experiment, že je jí sto devadesát let, že je to reinkarnace Čingischánovy levé ledviny, že je to robot cestující časem, že je mimozemšťan původem ze Siriuse A snažící se infiltrovat osazenstvo, je součástí siamských osmerčat, že je super inteligentní pes, který se naučil psát, je mi to jedno. Pro mě za mě složte se na najmutí soukromého detektiva, když Vám to nedá spát. Zeptejte se kartářky. Obětujte Molochovi. Napište o tom do Bravíčka.
Ale proboha, nemusíme snad řešit pořád dokola neřešitelné.
Funguje presumpce neviny. Máme důkaz, že Stelle kecá? Nemáme. Kde nejsou důkazy, nastupuje víra - a já jsem agnostik. Je mi jedno, jestli existuje Bůh, Alláh, Ganéša a stejně tak mi je jedno, jestli existuje Stelle tak, jak se tu prezentuje. Někdo jí to věří, někdo jí to nevěří, obě strany to už daly najevo dostatečně. Netřeba to opakovat.
To je jak před pár lety se Hrou o trůny - první, co jste se dozvěděli od lidí v okolí, bylo, že ten seriál nesledují. Dozvěděli jste se to, aniž by to někoho zajímalo.
Nevím, jestli Stelle kecá. Ale jestli nekecá, tak chudák holka. A jestli to pátrací vlákno fakt někdo založí, doporučuju Stelle, ať je nenavštěvuje.
Megi zná Stellinu mamku a její sourozence. Já nemám důvod Megi nevěřit. Na druhou stranu Stella lhala, že je jí 11, takže jak jí máme věřit, že teď nelže, že jí bude 13 (edit: vlastně naopak 😄). No a taky je fakt, že je to stejně jedno, já nemám ani čas ani energii zkoumat, kdo Stella je a proč to dělá. Komu vadí, může ji ignorovat, já to v případě některých zdejších přispívajících, hlavně jednoho určitého, taky dělám. 🙂
Dobrý večer, předně bych chtěl všem popřát pěkného Silvestra a hlavně úspěný n-n-nový rok 😀 Koukám opět se řeší Stelle, i v jiném tématu, ale tam už to nechci dále plevelit, tak se vyjádřím ještě jednou zde. Vypadá, že někdo si myslí, že Stelle je najatá, aby zde rozhýbávala diskuzi, ale to je samozřejmě nesmysl. Kolik je jí let je mně vcelku jedno, ať je ji 12 nebo 50 je mi celkem fuk a ani mě to nijak netíží. Přesto bych chtěl vyzvat Stelle, jestli by teda o sobě nechtěla prozradit něco víc, aby byl konec těmto různým osočením. Jde ten věk nějak dokázat a zároveň nevyzradit nic z vašeho osobního života? Věřím, že vy něco vymyslíte.
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 31.12.2024, 18:47:52
Jsme ve Všeobecném pokecu, přemele se tady všechno možné. Tak nevidím důvod, proč zakládat další diskuzi, jen proto, že se vám nelíbí, že tu někteří pochybují o identitě Stelly. Vám je to jedno, mně ne. Mně se diskuze s někým, o kom si myslím, že se vydává za někoho jiného, nelíbí. Je to úplně stejné jako s baronem Prášilem. Bývalo tu dobře. Bývalo.
Jsme ve Všeobecném pokecu, přemele se tady všechno možné. Tak nevidím důvod, proč zakládat další diskuzi, jen proto, že se vám nelíbí, že tu někteří pochybují o identitě Stelly. Vám je to jedno, mně ne. Mně se diskuze s někým, o kom si myslím, že se vydává za někoho jiného, nelíbí. Je to úplně stejné jako s baronem Prášilem. Bývalo tu dobře. Bývalo.
Nebyl by pro nikoho vůbec problém vydávat se za člena nějaké rodiny, kterou dobře znám….to je můj názor….takže to, že Megi the pes píše, že existuje nějaká paní xy se třemi dětmi ještě podle mě neznamená, že to jedno dítě tady píše….
Nebyl by pro nikoho vůbec problém vydávat se za člena nějaké rodiny, kterou dobře znám….to je můj názor….takže to, že Megi the pes píše, že existuje nějaká paní xy se třemi dětmi ještě podle mě neznamená, že to jedno dítě tady píše….
Proto se teď snažím to celé nějak rozlousknout a snad konečně jednou provždy uzavřít. Už se tu objevují různé teorie, byl bych rád kdyby nám Stelle nějak dokázala svůj věk. Co navrhujete?
Ale jo, tomu příspěvku rozumím, ale tomu co psala dnes nerozumím…
to tučné slovo jsem tam dala ze zdvořilosti, ale aby bylo jasno a eště chvíli a řeknu to té paní… do půlnoci ;-)
A to se teda budeme muset nechat překvapit….do půlnoci 😉😃
Ale, že bych z toho nespala a nebo byla dotčená podobně, jako Balu, to osobně určitě nejsem. Důležitý jsou úplně jiný věci….sim vás nikdo se nemračte, budete mít vrásky ☝️🥂 na zdravíí
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 31.12.2024, 19:37:33
Tak jasně, že jsou důležitější věci…ale když člověk otevře diskuzi a všude na něj vyskakuje Stelle, tak už je to alespoň pro mě divné….já Silvestra neslavím, nepiju, tak nic…