Stelle:??? Do cookies? Co to ta vaše pomotaná mysl vymyslela?
Klídek, když něčemu nerozumíte nerozčilujte se.😐
??? Do cookies? Co to ta vaše pomotaná mysl vymyslela?
Stelle:??? Do cookies? Co to ta vaše pomotaná mysl vymyslela?
Klídek, když něčemu nerozumíte nerozčilujte se.😐
Nemůžeme už pro jednou tohle téma nechat být? Prosím.
A už jste to zkusil? Pro zajímavost…
Vždyť to je v podstatě hacknutí, když zjistíte moje osobní údaje.
Proto jsem Q neodpovídala😔.
Varaxi:Nemůžeme už pro jednou tohle téma nechat být? Prosím.
Ale třeba mně to taky hodně, opravdu hodně vadí.
Ať děkám co dělám, nemůžu identitě jedenáctileté Stelly uvěřit, její projev je úplně nekonzistentní, není to vůbec důvěryhodné.
Nechci se bavit s manipulátory a lháři, celou debatu to degraduje. Je to strašně otravné .
N:Ke zjištění kdo to je ve skutečnosti stačí šáhnout do cookies a čekat na shodu.🙂
Jaksi nemám potřebu tohle dělat-ani nevím jak..Jen jsem tu pochvalu upřesnila,že jí je teprve…a ten váš další komentář..🤗
A taky nudné, tím jak je to falešné.
Nevěříte megi😊?
Stelle:Vždyť to je v podstatě hacknutí, když zjistíte moje osobní údaje.
Cookies jsou textové soubory různého určení v cílovém prohlížeči klienta.🙂 Nemá to vůbec nic společného s “hackingem”. Web s kterým se váš prohlížeč spojuje ukládá k vám do prohlížeče tyto soubory za účelem identifikace, reklamy a mnohých dalších věcí. Není problém zaslat k vám jednoduchý soubor a následně si ho vyzvednout. No a co se stane když stejný soubor se objeví u někoho jiného? Může to udělat správce webu a je to triviální záležitost.🙂
Ne.
Doron:Ale třeba mně to taky hodně, opravdu hodně vadí.
Ať děkám co dělám, nemůžu identitě jedenáctileté Stelly uvěřit, její projev je úplně nekonzistentní, není to vůbec důvěryhodné.
Nechci se bavit s manipulátory a lháři, celou debatu to degraduje. Je to strašně otravné .
Souhlasím se vším, taky mi to vadí.
A jak tím zjistíte můj vèk?
Tak smůla, nemáte sz, nejste přihlášená.
eva:Souhlasím se vším, taky mi to vadí.
Vždyť je to jedno. Ať je to Stella nebo její maminka, či brácha. Kromě pár jedinců, kteří si posílají SZ , nebo na sebe prozradily, tady o sobě taky nevíme nic a ……a je to tak na veřejném webu normální.
Jsem ráda, že nejsem jediná, komu to vadí. Není mi jedno s kým diskutuji. Není mi jedno, když ze mě někdo dělá blbce.
Stelle:A jak tím zjistíte můj vèk?
Já ale nepotřebuji věk.🙂 Ten je snad jasný i mnohým zde diskutujícím.🙂
Tak hele. Platí to, co jsem řekla tady https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/11849-rady-a-napady-k-webu-chovzvirat-cz/71/
14.12.2024, 08:47:26 klíčové je to, co je tučně
jako bůček
to tučné slovo jsem tam dala ze zdvořilosti, ale aby bylo jasno
a eště chvíli a řeknu to té paní… do půlnoci ;-)
Přeji všem krásný závěr tohoto roku a samé dobré věci v roce příštím 🍸🍾