Aktuálně: 3 400 inzerátů217 657 diskuzních příspěvků18 335 uživatelů

Všeobecný pokec

Kilian
Kilian 27.12.2024, 12:08:29 xxx:xxx.45e:e339

…my jsme si a mamčou nadělily knihy navzájem, máme obě stejný vkus, takže nesáhneme nikdy vedle…..od bráchy teplé merino ponožky na cvičák…. ještě jsem dostala dvě knížky a voskovou svíčku od kamaráda…..od kamarádky krásnou tašku obdivovanou na 4dox zhruba dva roky….a od mladých el. kartáček na zuby…no a sama sobě jsem si nadělila barefoot tenisky…takže jsem velmi velmi spokojená s letošním naježenim pod stromek….Keliš dostal slona, prý nerozbitného pravil prodejce na  psi výstavě v Letňanech, no trvalo cca 5 minut než Keliš rozkousal a částečně popzřel ucho slonovo, pak to letělo do koše….když se dávaly dárky pod stromek, Keliš nemilosrdně vyhodil obě kočky, které pod ním mívají přechodné bydliště a bránil jim jít se pod stromek na dárky byť jen podívat  ..kdyby nebylo Štedroně a jeho babička se strýčkem u nás na návštěvě, dostal by za to hnusné chování nasekáno na zadek….

J5
J5 27.12.2024, 14:10:34 xxx:xxx.c4ca:bea5

Jak já vám dámy závidím tyhle rozbalovací starosti to by jste nevěřily. Já to mám dnes horší🤔. Prostřední, školou povinný vnouček přijde dnes představit slečnu a rovnou na rodinnou sešlost. Je mu pacholkovi sedmnáct tak tajně doufám že nepodědil můj rychlý tah na branku. No doufat můžu ale to je tak asi všechno. To je co?😕

N (neregistrovaný) 27.12.2024, 15:10:52 xxx.xxx.242.38

Mně přišlo zajímavé přání od otce k vánocům: Pes v pořádku, papoušek taky, kůň jak by smet. Vrať se v pořádku a hlavně sám. Jinak dostaneš do huby.😄 Až za hodinu mi popřál hezké vánoce.😄 

Repta-A-Repta
Repta-A-Repta 27.12.2024, 15:16:31 xxx.xxx.250.214
acher:

Ještě jedna vánoční. Třeba někoho bude zajímat.

Obrázek

Je tam i něco o koních? Historie, hony a tak?

Děkuji.

Stelle
Stelle 27.12.2024, 16:45:01 xxx:xxx.2479:67af
lesnizinka:

Chtěla jsem to k tomu napsat jako vtípek, ale pak jsem to zamítnula, že by si to mohl zase někdo blbě vyložit…žeeee?!?😄😄😜

Jako hrošíky😀.

trojAAAcko
trojAAAcko 27.12.2024, 16:58:14 xxx.xxx.110.193
»
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 27.12.2024, 14:10:34

Rychlý tah na branku nemusí být nic špatného. Mně osobně štve vždycky jen ten pocit a ta situace, že se sedí třeba u stolu s “cizím” člověkem a prostě přijde to trapný ticho. Já třeba nejsem ten typ který by tvořil konverzaci, ale spíše jen poslouchám. 😃 Vymýšlet nějaké neutrální téma aby to ticho nebylo není taková sranda obzvlášť když se například mám bavit s přítelem mé sestry. Sestra je o 6 let starší a ten její je asi o dalších 5 let starší a má úplně jiný zájmy - vlastně úplně opačný. Aktivní sportovec kterému chov zvířat nijak nepřijde zajímavý a já anti-sportovec a milovník zvířat. 😃 Já teda dělal atletiku 9 let a mám mnoho úspěchů takže aspoň ohledně sportu se dokážu bavit, ale to téma mě nebaví. 😃 Když jsem měl seznamovat svojí slečnu tak jsem aspoň doma řekl stručně zájmy, odkud je apod…. a pak na sešlosti se když tak ptali a bavili se o tom tématu. Já si aspoň ušetřil ten stres a jen jsem poslouchal. Nechci za někoho mluvit a odpovídat takže jsem je nechal ať se baví mezi sebou. Párkrát jsem se setkal, že jsem se někoho ptal a odpovídala mi ta jeho / její polovička. 😃

U mě nejvíc záleželo aby moje volba “prošla” přes mojí babičku no a toho jsem se u své současné polovičky hodně bál, protože znám babičku a nějak i svoji přítelkyni a věděl jsem, že tam bude jeden velký kámen úrazu. 😃 Naštěstí to dopadlo skvěle. 😃 Takže Vám to opravdu nezávidím, ale na druhou stranu je to podle mě super když jí přivede a seznámíte se s někým dalším. Třeba to bude super a zajímavé posezení včetně konverzace. 👍

acher
acher 27.12.2024, 17:03:58 xxx.xxx.222.196
»
Odpověď na příspěvek uživatele Repta-A-Repta z 27.12.2024, 15:16:31

Je tam z historie kapitola František  Ventura,Lata Brandisová,ale třeba i o jezdeckých kasárnách,jsou tam i fotky z parfosních honů,velké pardubické,ale co je kde k tomu psáno zatím nevím.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.