…my jsme si a mamčou nadělily knihy navzájem, máme obě stejný vkus, takže nesáhneme nikdy vedle…..od bráchy teplé merino ponožky na cvičák…. ještě jsem dostala dvě knížky a voskovou svíčku od kamaráda…..od kamarádky krásnou tašku obdivovanou na 4dox zhruba dva roky….a od mladých el. kartáček na zuby…no a sama sobě jsem si nadělila barefoot tenisky…takže jsem velmi velmi spokojená s letošním naježenim pod stromek….Keliš dostal slona, prý nerozbitného pravil prodejce na psi výstavě v Letňanech, no trvalo cca 5 minut než Keliš rozkousal a částečně popzřel ucho slonovo, pak to letělo do koše….když se dávaly dárky pod stromek, Keliš nemilosrdně vyhodil obě kočky, které pod ním mívají přechodné bydliště a bránil jim jít se pod stromek na dárky byť jen podívat ..kdyby nebylo Štedroně a jeho babička se strýčkem u nás na návštěvě, dostal by za to hnusné chování nasekáno na zadek….
Jak já vám dámy závidím tyhle rozbalovací starosti to by jste nevěřily. Já to mám dnes horší🤔. Prostřední, školou povinný vnouček přijde dnes představit slečnu a rovnou na rodinnou sešlost. Je mu pacholkovi sedmnáct tak tajně doufám že nepodědil můj rychlý tah na branku. No doufat můžu ale to je tak asi všechno. To je co?😕
Mně přišlo zajímavé přání od otce k vánocům: Pes v pořádku, papoušek taky, kůň jak by smet. Vrať se v pořádku a hlavně sám. Jinak dostaneš do huby.😄 Až za hodinu mi popřál hezké vánoce.😄
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 27.12.2024, 14:10:34
Rychlý tah na branku nemusí být nic špatného. Mně osobně štve vždycky jen ten pocit a ta situace, že se sedí třeba u stolu s “cizím” člověkem a prostě přijde to trapný ticho. Já třeba nejsem ten typ který by tvořil konverzaci, ale spíše jen poslouchám. 😃 Vymýšlet nějaké neutrální téma aby to ticho nebylo není taková sranda obzvlášť když se například mám bavit s přítelem mé sestry. Sestra je o 6 let starší a ten její je asi o dalších 5 let starší a má úplně jiný zájmy - vlastně úplně opačný. Aktivní sportovec kterému chov zvířat nijak nepřijde zajímavý a já anti-sportovec a milovník zvířat. 😃 Já teda dělal atletiku 9 let a mám mnoho úspěchů takže aspoň ohledně sportu se dokážu bavit, ale to téma mě nebaví. 😃 Když jsem měl seznamovat svojí slečnu tak jsem aspoň doma řekl stručně zájmy, odkud je apod…. a pak na sešlosti se když tak ptali a bavili se o tom tématu. Já si aspoň ušetřil ten stres a jen jsem poslouchal. Nechci za někoho mluvit a odpovídat takže jsem je nechal ať se baví mezi sebou. Párkrát jsem se setkal, že jsem se někoho ptal a odpovídala mi ta jeho / její polovička. 😃
U mě nejvíc záleželo aby moje volba “prošla” přes mojí babičku no a toho jsem se u své současné polovičky hodně bál, protože znám babičku a nějak i svoji přítelkyni a věděl jsem, že tam bude jeden velký kámen úrazu. 😃 Naštěstí to dopadlo skvěle. 😃 Takže Vám to opravdu nezávidím, ale na druhou stranu je to podle mě super když jí přivede a seznámíte se s někým dalším. Třeba to bude super a zajímavé posezení včetně konverzace. 👍
Odpověď na příspěvek uživatele Repta-A-Repta z 27.12.2024, 15:16:31
Je tam z historie kapitola František Ventura,Lata Brandisová,ale třeba i o jezdeckých kasárnách,jsou tam i fotky z parfosních honů,velké pardubické,ale co je kde k tomu psáno zatím nevím.