Taky nějak nechápu co to mělo být?
Já jsem Vám ale nic takového nenapsala!
To taky netvrdím. Nikoho jsem nejmenovala.
Já jsem Vám ale nic takového nenapsala!
To taky netvrdím. Nikoho jsem nejmenovala.
Ale vyznělo to, jako byste byla požádána Fíkovnicí a Leithian. Aspoň na mě to dělalo takový dojem.
Kým jste tedy byla požádána?
A proč to ten dotyčný žadatel nenapsal sám?
Taky nějak nechápu co to mělo být?
Asi omluvenka neúčasti, stalo se něco?
Já bych to vyhodnotil jako šíření poplašné zprávy z nedbalosti. Takže to budete muset vydržet týden bez mého palečku na jakýkoliv příspěvek. Nedá se nic dělat.
Třeba Fíkovnice objasní..
Proč? Nechala bych tady konečně vše zklidnit a v novém roce najet na pohodu a čisté stránky.
J. Krhut
rapotačka:Proč? Nechala bych tady konečně vše zklidnit a v novém roce najet na pohodu a čisté stránky.
ano,přikláním se k Rapoťačce..už toho myslím bylo dost,co kdo a jak…Jedeme dál…čekala jsem,až skončí diskuse o autech,ale že to skočí zase do takového tématu🤔..Už se o tom psalo myslím dost,i se ozvala Fíkovnice…nezkoumala bych už,kdo co napsal Kometě…..😟
Já jen dovětek k autům..Já jsem “pežoťačka”..s chlapem 406,pak sama 309,pak 106,a teď mám 206…Nedám na ně dopustit….
Krhuta mám ráda a Štěpán kozub taky nádherně zpívá…má pěkné písničky…Jó,a Bára Poláková má album "Něhy"..úplný opak Nafrněné a Krávy….Doporučuji poslechnout…
A já už měl nabito.😄😄
Já jsem ten příspěvek Komety brala stejně jako ostatní a to mě vede k zamyšlení, že to není o tom, co napsala, ale o tom, co jsme my ostatní pochopili, domýšleli si atd. Prostě domněnky. A pak se z toho dělají ukvapené závěry…prostě celé blbě a úplně zbytečně vyhrocené…👎
Tak jestli mluvíme o tom jak jsem se ptal co je s Fíkovnicí a Kometa mi odpověděla celkem jasně. Jestli ovšem nemluvíte o nějakém jiném příspěvku o kterém nevím.
Je mi líto, ale dokud se nevyjasní co se tehdy dělo, co se stalo, proč někdo (kdo??) delegoval Kometu, aby informovala o tom, že Fíkovnice a Leithian čekají na smazání účtu, aniž by to byla pravda, tak tady nikdy nebude možné začít znovu na “čisté stránce”. Alespoň pro mě.
balu:Je mi líto, ale dokud se nevyjasní co se tehdy dělo, co se stalo, proč někdo (kdo??) delegoval Kometu, aby informovala o tom, že Fíkovnice a Leithian čekají na smazání účtu, aniž by to byla pravda, tak tady nikdy nebude možné začít znovu na “čisté stránce”. Alespoň pro mě.
“Holky” se poškorpily, nechme to plavat.
Muete caro vitangiaty es profito sandes.😐
N:Muete caro vitangiaty es profito sandes.😐
???????????????…?
?
Stelle:???????????????…?
To je takové rčení indiánů z jihu.🙂 Trochu sprosté, tak raději takhle.😄
Tak výlukovou logikou to byla asi Leithan. Což by mě neudivilo.
Nevadí.
Co jste dostali od Ježíška? Něco pro svou zvěř? Já dostala pro slepičky kilo sušených moučných červů a sušenou syrovátku. 🙂