Aktuálně: 3 522 inzerátů216 881 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Všeobecný pokec

Stelle
Stelle 21.12.2024, 20:23:09 xxx:xxx.ba37:97ec
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 20.12.2024, 12:15:31

I když reaguju na den starý příspěvek, ta kočička je vaše?

megi (neregistrovaný) 21.12.2024, 21:11:18 xxx.xxx.124.128

To nebylo na Vás, 3áčko, on je nevr ent vystudovaný elektrikář, víte. 😀(Teda říká to… a taky mu nedávno bylo 38 a teď zas o 156 let víc, no jo, co už.)
Prostě nesmí prozradit nic, ináč bychom s nim všici chtěli chodit. 
A to jsem teda vážně zvažovala, když ukázal foto dvoutisícovek, páč ty já nikdá ani neviděla, natož abych je vlastnila, takže jasná volba, neverend a nikdy jinak. 

N (neregistrovaný) 21.12.2024, 21:20:44 xxx.xxx.242.38

Studoval jsem elektrotechniku a ne silnoproud.😉 Megi,Megi..😐 Já vám tehdy nabízel že přijedu a vy jste nechtěla.😐 Je to škoda,no. Když si hodím přes hlavu kapuci, přijedu starým autem a neukazuju peněženku, tak se mnou ani žádná moc nechce chodit.😄 Kolik mi je let ve skutečnosti je tajná informace. Nepřítel by si mohl spočítat kdy zaútočit až budu starej.😄 

Sardullah
Sardullah 21.12.2024, 22:13:08 xxx.xxx.221.216
Sarah01:

Ano, určitě je lepší naučit se, co jde, aby když vypadne i kdyby jen na chvíli ten druhý, se to nějak zvládlo. To právě mě nikdy dřív nenapadlo a byla to chyba. Řidičák jsem mohla mít dávno a ne “však já tě všude přivezu a odvezu, tak na co”. Ještě je teda víc věcí, které fakt neumím, ale mám moc hodnýho souseda a ten mně občas pomůže. A něco se fakt už nenaučím.

To já si to bez řidičáku neumím představit…v 18ti letech jsem si udělala řidičák a od tý doby dalo by se říct, že jsem za volantem denně. Kolikrát si říkám, jak ženský můžou bez auta..řidičáku fungovat. A teda od tý doby, co si auta vybírám a kupuju sama, tak je to ještě lepčí…protože nemusím jezdit v tom, co připadá ok mému mužíčkovi a je mi jedno, že pak poslouchám, že jsem si koupila nepraktický auto, že on by za ty prachy koupil něco jinýho…prostě žiju jen jednou, tak si udělám v rámci svých možností radost…proto taky svého času jsem si koupila místo praktický fabie alfu romeo GTV a ve žluté metalýze a jak jsem si jí užívala…je teda fakt, že moc praktický to nejni, když má člověk dva velký psi, ale neva, druhý moje auto kia carnival to jistila.

Jinak co se automatů týče, tak já bych řekla, že není automat jako automat…manžel měl VW pasata v automatu, pak carnivala v automatu a tomu jsem nepřišla na chuť…ale mám starou kia sorento v automatu a tu zbožňuju, u ní mi ten automat vyhovuje.

Vtipný je, že když jsem byla mladá a nevyježděná, tak jsem manželovi říkala, že bych chtěla automanat, že nechápu, proč bych se měla zabývat řazením, když to auto udělá za mě…no a o nějaký ten roček později, když si manžel pořídil první automat, tak o něm básnil, že nic lepšího není a já zase říkala, že si chci řadit sama.

Ono asi i bez auta se dá žít…ale pro mě auto znamená denně obrovskou časovou úsporu…už jen dojíždění do práce MHD, bych byla z baráku o hodinu a půl dýl, než když jedu autem.

Sarah01
Sarah01 21.12.2024, 22:42:46 xxx.xxx.162.253
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 21.12.2024, 22:13:08

Taky si to už neumím představit, auto opečovávám jak rodinnýho miláčka, potřebuju ho nejen na dojíždění do práce, takže vždycky se budu snažit, aby nějaký v garáži bylo.

Daja
Daja 22.12.2024, 06:17:51 xxx:xxx.7487:d4eb
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 21.12.2024, 22:42:46

Nikdy jsem nechtěla auto, že jako je to drahá rakev, že si dojedu všude. Nooo v 35letech jsem si udělala řidičák a od té doby jsem každý den najezdila 100 - 120km i so-ne, prostě vyježděny řidič, ale taky jsem měla plno havárek mojí vinou i z druhé strany vina a teď tady na vesnici si nedovedu představit, že někdo žije bez auta. I když odsud jede vlak i autobus😉.

No a kdysi jsem řídila z pedálem na plyn u podlahy, ale teď jezdím na spotřebu a vůbec mi nevadí, že mě předjíždějí🤫.

Daja

Sarah01
Sarah01 22.12.2024, 08:33:20 xxx.xxx.162.253
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 22.12.2024, 06:17:51

Na vesnici to bez auta nejde. U nás dávno není žádný obchod, dnes je tam školka a obecní úřad. Veterinu mám sice pod kopcem, ale když psovi něco je, tak pěšky tam nedojdeme, to snad jen na očkování. A pak taky to ostatní kolem psů se bez auta vůbec nedá zvládnout. I když zpočátku jsem taky třeba chodila v 6 ráno na vlak, cesta na nádraží cca hodinu, v dešti to moc příjemný nebylo a taxík psa nevezme. Bez auta to prostě bylo hodně komplikovaný. 

A vy bydlíte přímo v Městě Albrechtice? Já mám kousek kamarádku, bydlí na Piskořově, to už je v podstatě jen chalupářská obec, stálých obyvatel jen pár.

Bobca
Bobca 22.12.2024, 09:00:25 xxx.xxx.20.192
Stelle:

I když reaguju na den starý příspěvek, ta kočička je vaše?

Pro Stellču..Ano,kocourka jsem měla-Maxíka,ale dala jsem mu volnost v podobě pobytu na dvorku a zahradě u dvou babiček na vesnici..měla jsem jen garsonku a on tam dost trpěl..Dodnes na něho myslím..měla jsem ho od 5 týdnů…2018-20....Tak aspoň pár fotek ti tu dám..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
trojAAAcko
trojAAAcko 22.12.2024, 09:01:03 xxx.xxx.110.193
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 21.12.2024, 22:13:08

Jinak co se automatů týče, tak já bych řekla, že není automat jako automat…manžel měl VW pasata v automatu, pak carnivala v automatu a tomu jsem nepřišla na chuť…ale mám starou kia sorento v automatu a tu zbožňuju, u ní mi ten automat vyhovuje.

Tich typů automatických převodovek je hned několik. 😃 Ty se pak můžou ještě řadit na nějaké další podružné automaty kdy třeba řiídící jednotka se od Vás učí a pak se přizpůsobuje Vašemu stylu ježdění a tak dále. 

https://www.kaps.cz/sluzby/prevodovky/typy-prevodovek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.