Kometo promiňte, já fakt netušil že za ochotu ještě dostanete vynadáno.😐🌷 Díky.
a jsou tam i upínací pásky..a nemusí se dávat vůbec voda,já jen osolím a pokmínuju-tentokrát jsem dala jaksi víc kmínu,ale mi to neva…
a jsou tam i upínací pásky..a nemusí se dávat vůbec voda,já jen osolím a pokmínuju-tentokrát jsem dala jaksi víc kmínu,ale mi to neva…
Odpověď ve vlákně - Čeština je krásný jazyk. Jinak mě Plaka zase sprdne.🙂🌹
Kometo promiňte, já fakt netušil že za ochotu ještě dostanete vynadáno.😐🌷 Díky.
Děkuji Bobca.
zcela úžasná je kachna pomalu tažená - dát do pekáče, posolit, pokmínovat, nepodlévat (😉) a šupnout do trouby na 120stupňů a 5 hodin - bez kontrolování, na poslední půl hodinu odkrýt
i bez pytlíku…
Jak “zase”? Není to dlouho, co nás zde admin prosil, ať neplevelíme témata. OK, do všeobecnýho patří vše, nicméně na tyhle češtinářské vyfikundace tu máme separe téma. No nic, já rozhodně nepatřím mezi lidi, kteří by zde někoho opakovaně sprdávali a posílali do jiných témat. Pěkný večer. 🙂
Takhle dělám krůtí stehna a křídla, jim stačí asi tak tři hoďky, pak trocha másla pod a polévat kůži. Mana nebeská.
Sprdnout ve smyslu zkritizovat?
hmn:zcela úžasná je kachna pomalu tažená - dát do pekáče, posolit, pokmínovat, nepodlévat (😉) a šupnout do trouby na 120stupňů a 5 hodin - bez kontrolování, na poslední půl hodinu odkrýt
i bez pytlíku…
Kachnu taky táhnu takhle pomalounku, polehounku…
https://www.pcgamer.com/hardware/a-small-doughnut-shop-in-indiana-is-still-using-commodore-64s-as-register-systems-42-years-after-their-initial-release/
Megi to je něco,co? 🙂
megi:
JAS Stráž nad Nežárkou…bejvávalo.
možná eště je
tady teda ne, nakonec to vše asi půjde k zemi, protože… jé, dnes nemluvím sprostě, no prostě bejv. stxroxtx jx kxkxt
mě ty technologie ale fakt nebavěj
zrovna chci rozmlátit počítadlo
jenže nemůžu, takovej jinej s tím dpi3 a adobergb nemám
a on to ví
je to svině
asi ho potřetí poleju kakaem
Já nedopadl dobře s pytlíkem. Dalo by se říci že úplně na blbě. Manželka se vrátila, tak jsem nasadil moudrej obličej že budu radit a teď musím čekat až se oba odnase.em abych vůbec mohl popsat výsledek. Asi na ní byli v tom Kaufu nějaký protivný nebo co.🤒
J5:Já nedopadl dobře s pytlíkem. Dalo by se říci že úplně na blbě. Manželka se vrátila, tak jsem nasadil moudrej obličej že budu radit a teď musím čekat až se oba odnase.em abych vůbec mohl popsat výsledek. Asi na ní byli v tom Kaufu nějaký protivný nebo co.🤒
Vy jste to určitě řekl blbě. Pečicí sáček a ne pečící.😄
https://www.echo24.cz/a/Hn8aM/zpravy-svet-teroristicky-utok-nemecko-magdeburg-magdeburk-auto-najelo-do-davu
A dávejte na sebe pozor přátelé moji milí. Koukejte víc kolem sebe než dřív.😐
Já problém obešel, řekl jsem sáček na pečení 🙂. Stejně to nebylo nic platné. Že prý jestli mám dojem že po padesáti letech vaření neví nic o pečicím sáčku tak to chápe ale ať jí alespoň nedělám ostudu atd., což zase naprdlo mně. Ale už je vše v cajku jen byla Itálie a to jsem ani nemusel pro letenky.😀
J5:Já problém obešel, řekl jsem sáček na pečení 🙂. Stejně to nebylo nic platné. Že prý jestli mám dojem že po padesáti letech vaření neví nic o pečicím sáčku tak to chápe ale ať jí alespoň nedělám ostudu atd., což zase naprdlo mně. Ale už je vše v cajku jen byla Itálie a to jsem ani nemusel pro letenky.😀
Tak hlavně že jste se udobřili..🙂👍 Je fakt že radit takto zkušené “kuchařce” je velmi odvážný čin.😄 Děvčata z této generace byly většinou výbornými kuchařkami.
J5:Já problém obešel, řekl jsem sáček na pečení 🙂. Stejně to nebylo nic platné. Že prý jestli mám dojem že po padesáti letech vaření neví nic o pečicím sáčku tak to chápe ale ať jí alespoň nedělám ostudu atd., což zase naprdlo mně. Ale už je vše v cajku jen byla Itálie a to jsem ani nemusel pro letenky.😀
Pozor na nevyžádané rady… někdy si říkám, že má manžel štěstí, že ještě nejsem vdova….. já přijet z nákupu a on na mě začne dělat chytrýho se sáčkem na pečení, tak mu ho asi přetáhnu přes hlavu… určitě bych ty pytlíky někde vyštrachala.
Minule měl taky na mále… jdu dělat palačinky a on mi začne radit, jak mám udělat těsto… tak mu říkám, že snad v mých letech a po asi milionu palačinek vím, jak na to. Někdy si říkám kam ten chlap dal mozek, že fakt není dobrý dráždit hada bosou nohou, resp. ženskou s pánvičkou v ruce.😜