- Příspěvek #243404
- Příspěvek byl již nahlášen
- Oblíbené: 0
Stelle nic si z toho nedělej, já jsem vlastně taky s ČJ skončil ve čtvrté třídě. 🙂
A nebyl jsem sám očividně. 🫢
Příště už radši nebudu tohle dělat, aspoň že jste to viděll jenom vy.
Oou, aluška mě citovala🫣. Teď he můj příspěvek zvěčněný.
Bohužel nejen já. 🤭
To je fakt😀, já také. Ovšem v mém případě to nijak podezřelé nebylo😏
Já přemýšlel jestli mám reagovat a pak jsem si uvědomil, že já se svoji gramatikou na tom nejsem lépe. 😃 Pak ještě, že nejsme ve vlákně Český jazyk a nebudu tady vytvářet VKV (velmi křehké vztahy) jak tomu říkají moji vrstevníci. Teda aspoň říkali. Dneska asi říkají “very křehké relationships”, ale nevím. 🤷😃
trojAAAcko:Já to viděl Stelle. 😃
Já ne. Ušlo mi něco důležitého? Když tak do SZ, budete-li to považovat za vhodnější.
Nic důležitého. Jen Stelle tady začala psát takový vulgarity na všechny a pak si asi řekla, že to s námi nemá cenu se rozčilovat a opravila svůj text na tečku. Takže se nic nestalo a všichni můžeme žít v klidu dál. 🤭
Vulgarity?
Kometo, chtěla jsem opravit N a opravila jsem ho špatně.
To byla sranda.
Kometo - a nebo to snad sranda nebyla?
Jak by řekl Jonathan Frakes v Věřte nevěřte - “To se dozvíte na konci pořadu.”.
Mně to jako sranda úplně nepřipadalo. Ale možná je chyba na mé straně. Mezitím Aluška vysvětlila v SZ, takže už jsem v obraze.
Aluška to citovala, ten můj příspěvek. Kdyby mi šli udělat screenschoty, ukážu vám to.
Stelle nic si z toho nedělej, já jsem vlastně taky s ČJ skončil ve čtvrté třídě. 🙂
Někdy svůj sarkasmus nedokážu vyjádřit / napsat tak aby byl 100% pochopitelný. Takže asi chyba na mé straně?
Stane se.
Když tak screenshoty se na PC můžou dělat buď to zkratkou speciální klávesou (bývá mezi levým ctrl a windows tlačítkem a značen “FN”) FN+PrtSc/PrtScn/… myslím, že to tak bylo. 😃 Jinak nový Windows umí ještě dělat screeny přes windows+shift+s (používám já, ale myslím, že ta funkce je od W10 a novější). Jinak tich kombinací je celá řada, ale W+shift+s je už základ ve Windows, že prtscn tlačítko ztratilo smysl.
Na telefonu záleží na značce a nastavení - já mám: tlačítko hlasitosti + uzamčení.
Ale mě se ukáže cedulka “Tato aplikace(asi myšleno chovzvirat.cz-pozn. red.) nepovoluje pořizovat kopie obrazovek.”
To spíš bude chyba někde v nastavení Windows. Nechci úplně do detailů vysvětlovat proč si to myslím, ale prostě webová stránka to nemůže blokovat. Párkrát se mi stalo, že jsem chtěl něco zkopírovat a stránka mi blokovala zkopírování textu. Jenže screen je windows funkce která udělá screen obrazovky a je jí jedno co na ní je - není to nijak propojené s webovým prohlížečem.
dyť řiká aplikace, ne win
je na telefonu asi, beztak iphone
apple je kok.t, nepůjde to bez jail… no nic
trojáčko: fn se používá, pokud je tak nastaven bios… zas nula windows 🙂 a některé klávesnice mají prtsc jako samostatnou kl.
jak vyslovujete “tich”? a kde se takto mluví? zajímavý
to je dobrý téma, závody, kdo má nejhorší češtinu 😀
Super, zkusila jsem jinej prohlížeč a jde to! Díky megi
Jo, a nemám iphone. Samsung, stál asi 4 tisícovky
dyť řiká aplikace, ne win je na telefonu asi
Jenže od W10 s kombinací “windows+shift+s” se spouští aplikace (myslím, že to je snipping tool) která nemusí být správně nastavená a může psát tuto hlášku. Nic méně jsem ještě nedostal informaci zda se opravdu jedná o telefon nebo počítač a proto “střílím od boku”.
fn se používá, pokud je to tak nastaven bios… zas nula windows
Nastaven Bios? Nevím, už jsem strávil nějakou tu hodinu v Biosu na různým různých počítačích a takové aktivace jsem si tam nevšimul. 🤔 Nedává mi to ani moc smysl proč by se to aktivovalo.
jak vyslovujete “tich”? a kde se takto mluví? zajímavý
Vyslovuji to tak jak je napsáno. Já jsem z Č. Budějovic → tudíž budějčák který momentálně bydlí v Plzni. Ještě jsem se nesetkal s někým koho by to tak šokovalo. 😃 Přijde mi to jako normální slovo které užívám poměrně často. 😃