ta fotka je z Floridy 😇
lesnizinka:No…když já spíš než na ty děti, koukám na všechno ostatní😉 Největší sranda je, když se mě mamka ptá: chodí tu nějaká mladá paní, má holčičku, chlapečka, psa. Ta holčička je hezká, takové kudrnaté blonďaté vlásky a bla, bla a já: a ten pes je co zač, rasa? Nevím, já nevím, jak se to jmenuje. ..A jak teda vypadá, barva, velikost, chlupatý(hladký)? Já lidi poznávám jen podle psů, horší když pak jde ten člověk bez psa, to jsem v perdeli😛
A gumového aligátora vidím(tedy vidím prd, ale snad je gumový?😉) Ale i kdyby nebyl, já se štítím jen pavouků, ostatní zvěrstvo mám ráda(kromě bobra😠 tomu bych teď ty zuby nejraděj vyrazila👎) Vnučka vypadá postavou jako moje neteř, jen ta vaše je asi o nějaký ten rok mladší.
Já to mám podobně…poznávací znamení PES.
Bydlím ve čtvrti na kraji města…žádný bytovky ani panelák, jen rodinné domy…od města jsme "oddělený z jedný strany potokem, z jedný kolejema a z dalších dvou jsou to lesy a louky, Teď už to není tak zřetelné, ale když jsem se přistěhovala, tak skorem v každým baráku slepice, králíci, o víkendech běžely cirkulárky, chlapi s kárkama chodili králíkům na trávu…prostě taková vesnice přilepená na město.
Bydlím tady už 31 let, ale pořád jsem jen náplava…prostě jsem tady nebydlela jako dítě, tak jsem neměla takovou znalost lidí. Takže zatímco moje panímáma, která tady vyrostla říkala "Bartákovi natřeli plot a Jeníčkovi vyměnili okna a Novákovic holka má dvojčata, tak já se absolutně nechytala, protože jsem zanala jen sousedy okolo nás a rodiče děcek, co chodily s mejma dětma do školky….takže jo ..řekni, co mají Bartáčkovi a Jeníčkovi a Novákovi za psa a teda přibližně urči lokalitu, protože po barákách bylo dost vlčáků (jak se za mých madých let říkalo německým ovčákům) a vlčákoidních psů, tak bylo potřeba více specifikovat.
A tchýňka zase nechápala koho myslím, když já jsem říkala, že jsem se zakecala s paní, co maj toho bišonka a že jsme potkali toho pána s černým vlčákem.
Jako trapný je, když vás na ulici někdo odchytí a zeptá se, jestli nevíte, kde bydlí rodina xy a ty řekneš, že nevíš a soused je nasměruje asi 4 baráky dál a naproti a já si říkám “jó, kdyby se zeptal, kde tady bydlí rodina, co mají rotvičku Kačenku”, tak ho nasměruju rovnou. Jako já ty lidi znám, normálně se zdravíme, bavíme, ale až teď jsem si uvědomila, že nevím, jak se jmenujou.