Aktuálně: 3 520 inzerátů216 936 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Všeobecný pokec

Stelle
Stelle 16.12.2024, 14:08:26 xxx:xxx.ba37:97ec

Orionko, které dvě odešly? Leithian a…?

Orionka (neregistrovaný) 16.12.2024, 14:12:33 xxx:xxx.3f85:3253
Stelle:

Orionko, které dvě odešly? Leithian a…?

Stellinko, nebuďte zvědavá, budete brzy stará. To jsou jen takové drby, a ty jsou pro mladá děvčata nevhodné.

Orionka (neregistrovaný) 16.12.2024, 14:13:29 xxx:xxx.3f85:3253
Aluška:

A není to jedno ?

Je to jedno, já jsem jen chtěla Kometu pozlobit.

kometa
kometa 16.12.2024, 14:27:46 xxx.xxx.224.101
Orionka:

Je to jedno, já jsem jen chtěla Kometu pozlobit.

Proč zrovna mě? Vždyť se mě to netýká.

Aluška
Aluška 16.12.2024, 14:40:28 xxx.xxx.200.75
kometa:

Proč zrovna mě? Vždyť se mě to netýká.

Máš ode mě zprávu Reni

Sardullah
Sardullah 16.12.2024, 14:47:13 xxx.xxx.189.104
Doron:

Za mě je tykání fajn.

Doron si tedy taky připisuji na tykací seznam…🙂

Jsem taky ráda, že toto fórum není automaticky tykací…a šlo opravdu o nabídku tykání těm, se kterými se takhle po písmenkách bavím léta a myslím, že si z pozice letité diskutérky a “dámy” v mém věku mohu dovolit takovou nabídku učinit, i když jsem třeba i mladší než některé z vás, ale teda žádné pískle už nejsem…padesátka mi už mi odfrčela do propadliště dějin…ale byla to jen nabídka a ty co chtěly tak mám zatím v tykacím debilníčku, abych věděla s kým ju a s kým ne, než si to budu pamatovat..nechtěla bych se seknout a náhodou tykat někomu, kdo o to nestál. Samozřejmě ty, co si nechtějí tykat, těm budu dále a s respektem vykati…a nemám s tím absolutně žádný problém, nic se tím pro mě ve “vztahu” k nim nemění.🌼

Trochu mě mrzí…nebo jsem měla takovej pocit, když jsem přečetla příspěvky…že možná to “kdo si chce tykat?” mohlo někoho …nenacházím to správné slovo…mohlo u někoho vzbudit obavy, že se to zde zvrtává na tykací fórum…to rozhodně nebyl můj úmysl.😉

N (neregistrovaný) 16.12.2024, 16:43:44 xxx.xxx.242.38
kometa:

Přesně tak, může do Politiky. Kdo bude chtít, tak si ho tam najde. A nick jsem uvedla. Ostatní jsou ti, kterým jeho příspěvky taky vadí. Jinak já ho v 99% nečtu, ale tenkrát jsem to nevydržela. Na druhou stranu jsem si aspoň udělala obrázek.

To pak nechápu, jak to že si tehdy nezaložili vlákno o znásilnění.😄 Co nám s tím sakra lezou do politiky? Jak malé děti a hra vadí/nevadí.😄 

Sarah01
Sarah01 16.12.2024, 17:39:55 xxx.xxx.28.39

Díky za rady ohledně té automyčky. Budu muset jet opravdu do Opavy, protože ty, které jsem našla tady, mají příšerné recenze…zkrácený program, studená voda, bez saponátu, ve výsledku i po mytí špinavé auto. Od včera jsem tady nebyla, protože mně přijela vnučka s rodiči, na týden.

Ohledně tykání, Sardullah, nemám problém, souhlasím. 🌷

Sardullah
Sardullah 16.12.2024, 19:09:28 xxx.xxx.189.104
Sarah01:

Díky za rady ohledně té automyčky. Budu muset jet opravdu do Opavy, protože ty, které jsem našla tady, mají příšerné recenze…zkrácený program, studená voda, bez saponátu, ve výsledku i po mytí špinavé auto. Od včera jsem tady nebyla, protože mně přijela vnučka s rodiči, na týden.

Ohledně tykání, Sardullah, nemám problém, souhlasím. 🌷

Už tě mám zapsanou v tykacím debilníčku 2 dny😜

lesnizinka
lesnizinka 16.12.2024, 20:31:46 xxx.xxx.81.235

Jste nám chtěla v tomto pošmourném zimním počasí zlepšit náladu, že? 😀 Hezké👍 A aligátora má kde? 😉

Jsme jeli v neděli večer z valachů a muž poslouchá rádio. Já to neslyším, teda nerozumím, muselo by to řvát, tak mi říká: doprdele, v Austrálii je 45st! a my tady mrznem😠 Mrznem jo? 😏 Tak já mám opačný problém. Zima mi nevadí(ne, nejsem žádný otužilec, ale prostě mi nevadí) za to, když jsem si představila těch 35st, co bude zase v létě, úplně mi došlo zle😲🙄 Nevím, jak tohle my dva budem řešit: on miluje vedro a je naprosto zchoulostivělý, já bych se nejraděj odstěhovala někam do Norska😉

Aluška
Aluška 16.12.2024, 20:35:38 xxx.xxx.168.20
lesnizinka:

Jste nám chtěla v tomto pošmourném zimním počasí zlepšit náladu, že? 😀 Hezké👍 A aligátora má kde? 😉

Jsme jeli v neděli večer z valachů a muž poslouchá rádio. Já to neslyším, teda nerozumím, muselo by to řvát, tak mi říká: doprdele, v Austrálii je 45st! a my tady mrznem😠 Mrznem jo? 😏 Tak já mám opačný problém. Zima mi nevadí(ne, nejsem žádný otužilec, ale prostě mi nevadí) za to, když jsem si představila těch 35st, co bude zase v létě, úplně mi došlo zle😲🙄 Nevím, jak tohle my dva budem řešit: on miluje vedro a je naprosto zchoulostivělý, já bych se nejraděj odstěhovala někam do Norska😉

On si tam odskočil jen na 3 dny z Kanady. Z -30 stupňů do +30ti 😀. Aligátor je na fotce 😀

Obrázek
Stelle
Stelle 16.12.2024, 20:38:11 xxx:xxx.ba37:97ec
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 16.12.2024, 20:35:38

Aligátoří miminko?

Aluška
Aluška 16.12.2024, 20:41:45 xxx.xxx.168.20
Stelle:

Aligátoří miminko?

A to jsem se ho ani nezeptala 😀, posílal mi i hodně videí jak vnučka skejtuje, tak jsem koukala spíš na ně

Stelle
Stelle 16.12.2024, 20:53:33 xxx:xxx.ba37:97ec
»
Odpověď na příspěvek uživatele Stelle z 16.12.2024, 14:08:26

Leithian evidentně neodešla, právě he přihlášená

lesnizinka
lesnizinka 16.12.2024, 21:40:07 xxx.xxx.81.235
Aluška:

A to jsem se ho ani nezeptala 😀, posílal mi i hodně videí jak vnučka skejtuje, tak jsem koukala spíš na ně

No…když já spíš než na ty děti, koukám na všechno ostatní😉 Největší sranda je, když se mě mamka ptá: chodí tu nějaká mladá paní, má holčičku, chlapečka, psa. Ta holčička je hezká, takové kudrnaté blonďaté vlásky a bla, bla a já: a ten pes je co zač, rasa? Nevím, já nevím, jak se to jmenuje. ..A jak teda vypadá, barva, velikost, chlupatý(hladký)? Já lidi poznávám jen podle psů, horší když pak jde ten člověk bez psa, to jsem v perdeli😛

A gumového aligátora vidím(tedy vidím prd, ale snad je gumový?😉) Ale i kdyby nebyl, já se štítím jen pavouků, ostatní zvěrstvo mám ráda(kromě bobra😠 tomu bych teď ty zuby nejraděj vyrazila👎) Vnučka vypadá postavou jako moje neteř, jen ta vaše je asi o nějaký ten rok mladší.

N (neregistrovaný) 16.12.2024, 22:17:23 xxx.xxx.242.38

Děvčata mohu se zeptat co je s Fíkovnicí? Nějak jsem jí tu delší dobu neviděl a tak jestli někdo neví? 😐

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.