kometa:Ne, vyspala se dobře. Upřímně, já taky nechci, aby se nám sem infiltroval N.
Netušila jsem, že je to tu vaše!
kometa:holt někdy to není jen o vykání a tykání……..
Není. Ve škole jsem zažila kolegy, kteří studentům zásadně vykali a i tak dokázali být nepříjemní ve smyslu -vy jste úplně blbí a JÁ jsem učitel. Já jim tykám, řeknu to třeba taky - ale prostě obě strany ví, že je to v nadsázce.
Není důležité, CO říkáte, ale JAK to říkáte.
Což je tady ,,blbé", protože já mluvím v podstatě v nadsázce pořád, jenže tu to vyzní úplně jinak buď, že jsem úplně blbá, nebo arogantní…já to vím, jenže to jinak prostě neumím😉
lesnizinka:Což je tady ,,blbé", protože já mluvím v podstatě v nadsázce pořád, jenže tu to vyzní úplně jinak buď, že jsem úplně blbá, nebo arogantní…já to vím, jenže to jinak prostě neumím😉
To je prostě problém psaného textu. Nejsou slyšet emoce, tón hlasu atd
Aluška:To je prostě problém psaného textu. Nejsou slyšet emoce, tón hlasu atd
No právě, ano🙂
lesnizinka:No právě, ano🙂
Proto já moc nikam nepřispívám, bývá to hodně často mylně pochopeno a těžko se vysvětluje, jak to bylo myšleno
Aluška:To je prostě problém psaného textu. Nejsou slyšet emoce, tón hlasu atd
to lze nahradit používáním uvozovek a smajlíků
nebo pro jistotu napsat do závorky fftípek nebo tak něco….😉
kometa:Ne, vyspala se dobře. Upřímně, já taky nechci, aby se nám sem infiltroval N.
Netušila jsem, že je to tu vaše!
hmn:to lze nahradit používáním uvozovek a smajlíků
nebo pro jistotu napsat do závorky fftípek nebo tak něco….😉
Vím, ale i tak si každý pochopí ten text po svém a pak trvá na své verzi pochopení uvozovky neuvozovky a smajlíky nesmajlíky 😀
Orionko-no schválně..mě bude 9.2. teprve 69🤗..a vám?
-náct už mi bylo a myslím, že stačí, že se řešil věk u Stelly, jak kdyby to nebylo jedno. Ale zadala jsem si upomínku a když budu i v únoru vědět, co znamená, pošlu vám gratulaci 🙂)
9. 2. jsem se vdávala.
lesnizinka:Což je tady ,,blbé", protože já mluvím v podstatě v nadsázce pořád, jenže tu to vyzní úplně jinak buď, že jsem úplně blbá, nebo arogantní…já to vím, jenže to jinak prostě neumím😉
Přes písmenka je to jiné. Chybí tón hlasu, mimika a vůbec řeč těla. Holt se to nahrazuje smajlíky, ale někdy ani to nestačí.
Shoda s Aluškou.
Ale to ne v roce 1955 ?! 🙂)
Jaké stalkování?
Nechceme s k tomu vracet. Ničemu a nikomu to neprospěje.
Neni. Ale je to do vlákna politika, tak ať to dá do politiky.
orionka-2:Ale to ne v roce 1955 ?! 🙂)
Orionko-já reagovala na vaši reakci k mému příspěvku.nebo to nebylo k věku?že jsem tu nejstarší??hm?😇
já jsem 1956..proto až v únoru mi bude…!jestli jste 55,tak jsme tu spolu nejstarší..💐
Nebudem to přirovnávat přece k řešení věku u Stellči🤭Bylo to jen na odlehčení..
Bobca:Orionko-já reagovala na vaši reakci k mému příspěvku.nebo to nebylo k věku?že jsem tu nejstarší??hm?😇
já jsem 1956..proto až v únoru mi bude…!jestli jste 55,tak jsme tu spolu nejstarší..💐
Nebudem to přirovnávat přece k řešení věku u Stellči🤭Bylo to jen na odlehčení..
Neřešte 🙂). Přece nevíte….. však ta moje reakce na váš věk začínala “ ha, ha” - to bývají citoslovce smíchu, takže legrace….nebyl tam i smajlík ?
Ha, ha Bobco, nevytahujte se 🙂)
Však jo,brala jsem to haha..jako srandu..já to brala,že se chlubím věkem…a vo vo tom to je😇každý to myslíme jinak..já svůj věk právě neřeším.."sme také aké sme"🤗
Jinak vpohodě🌼
Anonymní:Netušila jsem, že je to tu vaše!
Proč anonymní, orionko?
Ne, není to moje. Ale poté, co se N (tenkrát vlastně neverend) předvedl ohledně sexuálního obtěžování a pohlavního zneužívání… Bylo to znevažující, urážlivé a hloupé. To nedokážu prominout ani zapomenout.
…já taky ne…
…to se narodila moje maminka…