megi-the-pes:Běžte s tim do
politiky.
Megi se ujala moderování? Asi se špatně vyspala…..
…já bych se také s dovolením přidala…..
.
Kilian:…já bych se také s dovolením přidala…..
.
Píšu si Kelišovi😇
Spolu si můžeme taky tykat, vím že Vám/Tobě náct není 🙂
…děkuji🌻
Aluška:Spolu si můžeme taky tykat, vím že Vám/Tobě náct není 🙂
No náct mi fakty není. Když mě někdo osloví “mladá paní”, tak říkám, že mladá paní jsem, ale už hodně dlouho😂
Já se s dovolením také přidám, mohu?….snad to nezmotám, to by mě bylo podobný..🤦♀️
Já se taky ráda přidám k tykání.
Vahine:Já se s dovolením také přidám, mohu?….snad to nezmotám, to by mě bylo podobný..🤦♀️
Ahojky…moheš😎…
Tak vážení…moje pastevecká Kanimůra hlásí, že jdeme na poslední venčení a pak do postele…to je strašná konzerva. Už vím, jak se cítí lidi, které doma terorizuje jejich vlastní pes…jako to nejde bejt tvrďák a říct "a just ne"…kdo má pak poslouchat ty její kecy, že?
No píšu to hlavně proto, že je mi jasný, že na tykání se mnou určo stojí fronta, tak aby si nikdo nemyslel, že nereaguji…zbytek případných žádostí vyřídím zítra…🤗
Za mě je tykání fajn.
Sardullah:Takže, abych to shrnula…s kým si tady tedy můžu tykat s jeho dovolením? Co jsem tak pochytila v příspěvcích, kdo by byl svolný si se mnou tykat…tak prosím potvrďte…pokud by se chtěl ještě někdo přidat, koho jsem nejmenovala, tak nejsem proti…
Sarah01
Dája
Bobca
kometa
možná Bambule?
Stelle…tak ta mi samo domo může tykat taky😉
Zapomněla jsi tam na mě, my dve už si tykáme, pokud vím😉
Sardullah:Ahojky…moheš😎…
Díky 🍀..moheš…to taky často používám 😉 ahoj a dobrou noc
Píšu si:
Seznam tykání-
Sardullah
megi-the-pes:Běžte s tim do
politiky.
Megi se ujala moderování? Asi se špatně vyspala…..
Orionka:Megi se ujala moderování? Asi se špatně vyspala…..
Na politice jsem byl,ale nikdo tam není.😄 Tak jsem zase tu. Vždyť je to všeobecný pokec a tykání/vykání se psy moc společného nemá.
Tak to tam napište a někdo tam příjde😉.
Ale má to co dělat se zdejší komunitou. Ale platy v německu ne.
Tak se tu s tím tykáním mějte hezky. Líbilo se mi, že si vykáme, zdá se mi to takové kultivovanější, příjemnější.
Stelle:Tak to tam napište a někdo tam příjde😉.
Ale má to co dělat se zdejší komunitou. Ale platy v německu ne.
Peníze, potažmo platy mají mnoho společného s každou komunitou. Jen se příšerně nudím.😄
Tak dobrou noc.🙂
Dobre ranko😉,
podle mě jsi to shrnula naprosto přesně.
Máš můj souhlas😉, no já při té mé hlavě děravé stejně zapomenu kdo s kým je na ty kačku😂.
Daja