Aktuálně: 3 522 inzerátů217 005 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Všeobecný pokec

Sarah01
Sarah01 14.12.2024, 17:34:37 xxx.xxx.162.253
trojAAAcko:

Jaká myčka? Jako bezkontaktní či ta automatická (Shell apod…)?

Nevím, jaký jsou. Vždycky jsme umývali auto doma. Ale já ho chci umývat na myčce.

balu
balu 14.12.2024, 17:45:34 xxx.xxx.130.168
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 14.12.2024, 17:34:37

Na té, kde si umýváte auto sama, nebo v té, kterou sedíc v autě v podstatě projedete?

Varaxi
Varaxi 14.12.2024, 17:46:33 xxx.xxx.137.233

Manžel radí, abyste zajela na Shellku, že je to nejjednodušší.

Kupte program, který si přejete, jsou 4, ten 4. je fajn v tom, že si můžete auto předmýt vapkou, má i mytí podvozku a voskování.

Přijedete k mycímu boxu, naskenujete účtenku, otevřou se dveře. S vytáhnutými okénky, sklopenými zrcátky a případně odmontovanou anténou zajedete mezi kolejnice na podlaze a musíte jet tak dopředu, dokud se Vám neukáže značka STOP. Vypněte motor.

Jakmile zastavíte na správném místě, myčka se sama po pár vteřinách sama spustí. Po umytí se otrvřou dveře před Vámi a můžete odjet.

Na youtube jsou návody na jiné myčky.

kometa
kometa 14.12.2024, 18:12:32 xxx.xxx.147.163
N:

Díky a jsem rád že i zde se vyskytují lidé s trochu jinými zájmy.🙂 

No, ono na chovu zvířat jsou jaksi primárně lidi, kteří se pohybují v tomto oboru. Překvapivě. 😉

LK (neregistrovaný) 14.12.2024, 18:36:38 xxx.xxx.137.69
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 14.12.2024, 18:16:58

Opava = automat, ako uviedla Varaxi, zobrala by som program č. 3

Bruntál = ručné umývanie, dlhšie trvá, podstatne drahšie (teda ručne Vám to umyje ten, kto to prevádzkuje)

N (neregistrovaný) 14.12.2024, 18:52:56 xxx.xxx.242.38
kometa:

No, ono na chovu zvířat jsou jaksi primárně lidi, kteří se pohybují v tomto oboru. Překvapivě. 😉

Co to? Vždyť píšu i zde? Streamer Blitzu má Brita modrého a překvapivě se rozjede diskuze na téma “kocour” a zvířata obecně na streamu o tankové hře. Překvapivě.😉 

lesnizinka
lesnizinka 14.12.2024, 19:59:44 xxx.xxx.81.235
Varaxi:

Kupte program, který si přejete, jsou 4, ten 4. je fajn v tom, že si můžete auto předmýt vapkou, má i mytí podvozku a voskování.

Přijedete k mycímu boxu, naskenujete účtenku, otevřou se dveře. S vytáhnutými okénky, sklopenými zrcátky a případně odmontovanou anténou zajedete mezi kolejnice na podlaze a musíte jet tak dopředu, dokud se Vám neukáže značka STOP. Vypněte motor.

Jakmile zastavíte na správném místě, myčka se sama po pár vteřinách sama spustí. Po umytí se otrvřou dveře před Vámi a můžete odjet.

Takovou máme i my u nás, není to tedy shelka(vůbec netuším, jak se naše benzínka vlastně jmenuje😏) Byla jsem tam asi 3x a když to zvládnu já, tak každý😜

Sarah01
Sarah01 14.12.2024, 20:06:38 xxx.xxx.162.253
lesnizinka:

Takovou máme i my u nás, není to tedy shelka(vůbec netuším, jak se naše benzínka vlastně jmenuje😏) Byla jsem tam asi 3x a když to zvládnu já, tak každý😜

Je tam napsáno, že do 18 hodin je tam nějaká obsluha, tak snad když nebudu vědět, tak pomůžou.

lesnizinka
lesnizinka 14.12.2024, 20:20:17 xxx.xxx.81.235
Sarah01:

Je tam napsáno, že do 18 hodin je tam nějaká obsluha, tak snad když nebudu vědět, tak pomůžou.

👍 

U nás jsou na benzínce holky z vesnice, co osobně znám. Byla tam moje sestřenka, pak kámošky švagrová, teď už druhá muže spolužačka, tato je i naše sousedka shodou okolností😉 Takže já tam přijdu, řeknu: holky, pojďte mi to ukázat, jsem pako, co si nepamatuje, co všechno se tam musí či nesmí…a je vyřešeno😉

Jezdím tam málo právě, že za nějakých 25let, co jezdím, jsem tam fakt byla asi třikrát. Jezdila jsem služebákem, ten mi myli, pak mi ho občas vzal umýt muž, mezitím jsem ho vzala doma vapkou, takže s těma prostojema…vždycky zapomenu co a jak😏

Sardullah
Sardullah 14.12.2024, 21:03:32 xxx.xxx.221.216
Varaxi:

No tak zrovna na shell jsem vypadala jak největší pitomec…jasně naskenujte účtenku…tak já tam s ní šmrdlám kolem toho místa, kde to bylo napsaný a nakonec zjistím, že se to musí strčit dovnitř toho otvoru.

Jinak automatický myčky jsou většinou na jedno brďo…buď se musí naskenovat nějakej kód a nebo zadat číselnej kód na klávesnici….eventuelně po načtení nebo naťukání potvrdit začátek programu…poté se buď otevřou dveřka, pokud jsou zavřené, pokud ne, tak najedeme rovnou…a najíždíme dovnitř, kde se pak rozsvěcují symboly, jestli stojíme s autem správně a nebo ne…když stojíme s autem správně.. tak se spustí mytí…

¨Doporučuju sklopit zrcátka a případně odšroubovat anténu…mě se s tím teda nestalo nic ani když jsem zapomněla, ale kdyby se stalo, tak to je vina zákazníka.

Sardullah
Sardullah 14.12.2024, 21:12:53 xxx.xxx.221.216

A ještě k tomu tykání/vykání….já se vůbec neurazím, když mi kdokoliv bude tykat…když jsem hrála hry, tak jsem se s vykáním nesetkala…tady respektuji vykání a tykání po domluvě.

Takže kdo mi chce tykat tykejte, kdo mi chce vykat vykejte. Někdy mi přijde, že mnohé z nás se “známe” léta, ještě z fauny a vlastně si říkám, že jsme si ještě nepotykaly nějak hromadně…

Sardullah
Sardullah 14.12.2024, 21:13:56 xxx.xxx.221.216

A ke Stelle….pokud Megí napíše, že avízovaný věk souhlasí, tak to beru jako fakt…v tomto Megí věřím.

N (neregistrovaný) 14.12.2024, 22:16:20 xxx.xxx.242.38
Sardullah:

A ještě k tomu tykání/vykání….já se vůbec neurazím, když mi kdokoliv bude tykat…když jsem hrála hry, tak jsem se s vykáním nesetkala…tady respektuji vykání a tykání po domluvě.

Takže kdo mi chce tykat tykejte, kdo mi chce vykat vykejte. Někdy mi přijde, že mnohé z nás se “známe” léta, ještě z fauny a vlastně si říkám, že jsme si ještě nepotykaly nějak hromadně…

Že by další “gamer” do rodiny? 🙂 Mně hrozně dělá zmatek to vykání. Bylo by úplně super si všichni tykat,ale je to asi nereálné,chápu.😐

Stelle
Stelle 14.12.2024, 22:19:30 xxx:xxx.b4e5:a2ff
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 14.12.2024, 21:12:53

Já mám vyřešeno. Všem tykat.

Sarah01
Sarah01 14.12.2024, 22:35:25 xxx.xxx.162.253
Sardullah:

No tak zrovna na shell jsem vypadala jak největší pitomec…jasně naskenujte účtenku…tak já tam s ní šmrdlám kolem toho místa, kde to bylo napsaný a nakonec zjistím, že se to musí strčit dovnitř toho otvoru.

Jinak automatický myčky jsou většinou na jedno brďo…buď se musí naskenovat nějakej kód a nebo zadat číselnej kód na klávesnici….eventuelně po načtení nebo naťukání potvrdit začátek programu…poté se buď otevřou dveřka, pokud jsou zavřené, pokud ne, tak najedeme rovnou…a najíždíme dovnitř, kde se pak rozsvěcují symboly, jestli stojíme s autem správně a nebo ne…když stojíme s autem správně.. tak se spustí mytí…

¨Doporučuju sklopit zrcátka a případně odšroubovat anténu…mě se s tím teda nestalo nic ani když jsem zapomněla, ale kdyby se stalo, tak to je vina zákazníka.

No, tak to nechci vidět, jak dopadnu já. 😄

Jinak s tím tykáním, nemám problém si tykat s někým, koho znám delší dobu a je mně tak nějak věkově poblíž. A máme třeba společné zájmy. Z toho taky vyplývá, že s někým si prostě tykat nikdy nebudu.

N (neregistrovaný) 14.12.2024, 22:43:15 xxx.xxx.242.38
Stelle:

Já mám vyřešeno. Všem tykat.

To já bych byl hned pro.👍

Stelle
Stelle 14.12.2024, 22:53:25 xxx:xxx.b4e5:a2ff
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 14.12.2024, 22:43:15

Nee, to byl vtip. Všem vykat. V angličtině tenhle problém neznají.

megi-the-pes
megi-the-pes 14.12.2024, 23:04:25 xxx.xxx.124.128

Jasně. V AJ se totiž všem říká - nazdar, kámo.

To asi ne, co. 

Stelle
Stelle 14.12.2024, 23:10:20 xxx:xxx.b4e5:a2ff
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 14.12.2024, 23:04:25

Myslela jsem ty/vy=you. Vy/ty máte/máš psa? = You have got a dog? 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.