Aktuálně: 3 501 inzerátů217 013 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Všeobecný pokec

Stelle
Stelle 13.12.2024, 21:02:35 xxx:xxx.60fe:854b
Stelle:

Musím s pravdou ven. Skutečně mi není 13.

Protože na jaře mi bude 12. 

Varaxi
Varaxi 13.12.2024, 21:20:59 xxx.xxx.137.233
»
Odpověď na příspěvek uživatele Stelle z 13.12.2024, 21:02:35

Taky musím s pravdou ven: Skutečně mě to nezajímá. Není to jen póza nebo touha po pozornosti, upřímně mi je srdečně jedno, kolik Vám je let. 

Verun
Verun 13.12.2024, 21:24:22 xxx.xxx.220.12
lesnizinka:

Bobi, já se v té noze neorijentuju🙄 nevím, na co koukám. Kde máš prsty? 

tomu říkáme  kotlýtko=noha bez výrazného kotníku přechátející v lýtko(jedna dcera s výrazným kotníkem , druhá dcera s kotlýtkem) 

…bavíte se tu  o patě a pak prej klečící koleno😂 , leda pahýl po amputaci…

Jinak u nás se na doporučení od obvoďáka nehraje, zavolám si kam potřebuju, zeptám se ze slušnosti , zda potřebuji doporučení- nikde mne neodmítli(cévní,  ORL, urologie, kolono, rehabilitační lékař)  

nedávno mne také bolela ploska, nedalo se chodit doma po dlažbě bez pantoflí… v práci jsem nosila  zdravotní obuv se “srdíčky ” pod příčnou klenbou, pod podélnou klenbou, noha bolela jako prase furt, tak jsem šla k vietnamcům, koupila jsem si měkoučké pantoflíčky z hmoty ala kroxy a je po bolesti…co já se naválela nohou  ježatých míčků, chodidlo si do bolesti otírala o okraj něčeho tvrdého…a hele, obyčejné pantofle. 

Pantoflíky jsou to tvarem tyhle, tento originál holky v práci mají, ale mě nevyhovoval ten materiál(oni vám ho přizpůsobí na vaší nohu, ale já si myslím, že  pokud máte vadu, šmajdáte pak  furt), za mě vietnamci mají lepší, ale na mokrém-třeba v koupelně kloužou jako prase, originál ne. 

https://peterlegwood.cz/dolphin/49-66643-dolphin-fucsia.html?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIid7hsMiligMVsKmDBx2SojiiEAQYASABEgIMcfD_BwE#/45-velikost-39/79-barva-fucsia_ruzova

trojAAAcko
trojAAAcko 13.12.2024, 21:49:16 xxx:xxx.d606:f1ea
»
Odpověď na příspěvek uživatele Stelle z 13.12.2024, 21:02:35

Tak to je pohoda.

Jak se říká, dvanáct přejde už… 

Sranda samozřejmě. 😉 Vždyť to každému stejně může být…. Hlavně, že se dotyčná osoba chová a vyjadřuje normálně. Ne jako určitý anonym osoby. 😃

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 22:15:01 xxx.xxx.81.235
Verun:

tomu říkáme  kotlýtko=noha bez výrazného kotníku přechátející v lýtko(jedna dcera s výrazným kotníkem , druhá dcera s kotlýtkem) 

…bavíte se tu  o patě a pak prej klečící koleno😂 , leda pahýl po amputaci…

Jinak u nás se na doporučení od obvoďáka nehraje, zavolám si kam potřebuju, zeptám se ze slušnosti , zda potřebuji doporučení- nikde mne neodmítli(cévní,  ORL, urologie, kolono, rehabilitační lékař)  

nedávno mne také bolela ploska, nedalo se chodit doma po dlažbě bez pantoflí… v práci jsem nosila  zdravotní obuv se “srdíčky ” pod příčnou klenbou, pod podélnou klenbou, noha bolela jako prase furt, tak jsem šla k vietnamcům, koupila jsem si měkoučké pantoflíčky z hmoty ala kroxy a je po bolesti…co já se naválela nohou  ježatých míčků, chodidlo si do bolesti otírala o okraj něčeho tvrdého…a hele, obyčejné pantofle. 

Pantoflíky jsou to tvarem tyhle, tento originál holky v práci mají, ale mě nevyhovoval ten materiál(oni vám ho přizpůsobí na vaší nohu, ale já si myslím, že  pokud máte vadu, šmajdáte pak  furt), za mě vietnamci mají lepší, ale na mokrém-třeba v koupelně kloužou jako prase, originál ne. 

https://peterlegwood.cz/dolphin/49-66643-dolphin-fucsia.html?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIid7hsMiligMVsKmDBx2SojiiEAQYASABEgIMcfD_BwE#/45-velikost-39/79-barva-fucsia_ruzova

Verun, díky za tip, vemu je u Ťonga mamce, u rytí si vyrobila něco na polštářku pod prsty, už ji to bolí půl roku. Jenom nevím, s tím klouzáním, aby sebou někde nešvihnula🙄 Přemýšlím, jestli by nešly třeba něčím nastříkat, proti klouzání…není něco takového, neví někdo? 

Opačně znám😉 vyrobily sme si nezávisle na sobě obě😏 Koupila jsem si lesk na listy, postříkala kytku v hale a málem se pak na té dlažbě zabila. Nevzpomněla jsem si jí to říct a za nějaký měsíc to ona zopáknula na linu v jídelně. Říkala, že ji vůbec nenapadlo, že to může tak šíleně klouzat😛

N (neregistrovaný) 13.12.2024, 22:25:41 xxx.xxx.242.38
Stelle:

Mě bylo v listopadu jedenáct..😄

Stelle
Stelle 13.12.2024, 23:06:13 xxx:xxx.60fe:854b
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 13.12.2024, 22:25:41

Vtipný. Až na to, že moje tvrzení je pravda.

Megi prosim pokud tomu věříš, potvrď mi to. Ty jedniná tady znáš jméno mojí maminky.

N (neregistrovaný) 13.12.2024, 23:13:38 xxx.xxx.242.38
Stelle:

Vtipný. Až na to, že moje tvrzení je pravda. 

Není a hned vám řeknu proč. S mladými vašeho a vyššího věku jsem díky online hrám jako je Blitz a podobným v kontaktu skoro každý den.🙂 Ti mají zcela jiný způsob vyjadřování, používají mnoho “zkomolených” anglických výrazů a “pokčemp” víte co to znamená? Prostě nevěřím jako mnoho jiných zde. 

Stelle
Stelle 13.12.2024, 23:18:04 xxx:xxx.60fe:854b
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 13.12.2024, 23:13:38

Nevím. Ale jak jsem psala, mám domácí vzdělávání a tudíž nechodím do školy. Nevím, kde bych to pochytila, snad jenom od kamarádek, ty jsem tak taky mluvit neslyšela.

N (neregistrovaný) 13.12.2024, 23:24:27 xxx.xxx.242.38
Stelle:

Nevím. Ale jak jsem psala, mám domácí vzdělávání a tudíž nechodím do školy. Nevím, kde bych to pochytila, snad jenom od kamarádek, ty jsem tak taky mluvit neslyšela.

A to ve vašem věku s nikým nekomunikujete přes net třeba? 

Stelle
Stelle 13.12.2024, 23:29:28 xxx:xxx.60fe:854b
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 13.12.2024, 23:24:27

S několika vrstevníkama(nebo spíš vrstevnicema)si píšu, ale málo kdy mluví takhle.možná právě kvůli tomu, jak mluví. Prostě miluju češtinu, a když někdo mluví touhle “novořečí”, neumím s ním komunikovat, logicky si z něho neudělám přítele. Jsem prostě evidentně divná, ale neumím puberťácky.

N (neregistrovaný) 13.12.2024, 23:42:54 xxx.xxx.242.38
Stelle:

S několika vrstevníkama(nebo spíš vrstevnicema)si píšu, ale málo kdy mluví takhle.možná právě kvůli tomu, jak mluví. Prostě miluju češtinu, a když někdo mluví touhle “novořečí”, neumím s ním komunikovat, logicky si z něho neudělám přítele. Jsem prostě evidentně divná, ale neumím puberťácky.

Všichni jsou určitým způsobem divní, jen ti co si myslí opak jsou neschopní sebereflexe.🙂 

balu
balu 14.12.2024, 00:03:45 xxx.xxx.162.174
»
Odpověď na příspěvek uživatele Stelle z 13.12.2024, 23:29:28

Miluješ češtinu? Oprav si chyby.

Ta komedie je čím dál absurdnější… 

Verun
Verun 14.12.2024, 02:33:51 xxx.xxx.220.12
lesnizinka:

Verun, díky za tip, vemu je u Ťonga mamce, u rytí si vyrobila něco na polštářku pod prsty, už ji to bolí půl roku. Jenom nevím, s tím klouzáním, aby sebou někde nešvihnula🙄 Přemýšlím, jestli by nešly třeba něčím nastříkat, proti klouzání…není něco takového, neví někdo? 

Opačně znám😉 vyrobily sme si nezávisle na sobě obě😏 Koupila jsem si lesk na listy, postříkala kytku v hale a málem se pak na té dlažbě zabila. Nevzpomněla jsem si jí to říct a za nějaký měsíc to ona zopáknula na linu v jídelně. Říkala, že ji vůbec nenapadlo, že to může tak šíleně klouzat😛

Polštářek pod prsty je “příčná klenba” nohy, která se ráda taky  bortí, obvzlášť, pokud máte kladívkovité prsty. Přes dvacet let jsem v práci nosila tyto boty https://zdravotek.cz/p-sante-n-517-43-10-damske-zdravotni-profi-sandaly-bile?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIyrCUyYqmigMVpWSRBR1rtQ2QEAQYGiABEgLo7vD_BwE  . až mě prostě ty zdravotní vyfikundace  na stélce začaly srá…zlobit.   Miluju masáž nohou od manžela, kdy mi chodidla různě promačkává…v létě , většinou když můžu , chodím bosa…kupuju kvalitní obuv, a právě u čongů jen tyto pantoflíky, původně jsem chtěla kroxíky, něco měkkého, ale co by mi barevně sedlo do práce neměli, jen tyto pantoflíky. Zkuste třeba i ten originál, ale jsou už skoro za dva litříky…

Varaxi
Varaxi 14.12.2024, 05:18:53 xxx.xxx.137.233
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 13.12.2024, 21:24:22

Já myslím, že ta noha normálně kotník má, akorát je ta fotka useknutá pod ním, takže logicky není vidět. 

Bobca
Bobca 14.12.2024, 07:53:26 xxx.xxx.20.192
Irma19:

To bude pata pravé nohy zezadu🙂

bingo!!pata pravé nohy zezadu..co nejblíž jsem se snažila to vzít..Raduš,já bych řekla,že achilovka je ta šlacha nad tím,né?proč by mě říkali,že mám ostruhy..jsou i zespodu,to naštěstí nemám…Mám ty bambule na obou stranách,vadí mi to při nižších botách,musím vybírat vyšší vzadu..

Bobca
Bobca 14.12.2024, 08:02:00 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

A co vám řekli, od čeho to je?

neodpověděla jsem Sarah..to se tak prý dělá samo od sebe..Měla jsem jich daleko více kdysi dávno,doktor mi to vypaloval laserem-to nebylo tak bolestivé,měla jsem je hodně v podpaží…škoda,že jsem nevyfotila ten jeden..nic moc,jen se od řetízku sem tam začervenal a bolel..A takhle jsem dopadla..Někde vybíhají ty reklamy na netu,co všechno to může být…nechci to tu vůbec ventilovat(nějací červi v těle a tak..prdlajs,)nic ze mě nevylézá.má to kdekterá ženská..jsou to ty malé kůžičky na šťopce-někdo si to podvazuje nití,aby upadly..

Bobca
Bobca 14.12.2024, 08:13:02 xxx.xxx.20.192

dočetla jsem sem..ano,kotníky mám normální,jen jsem chtěla co nejníž tu patu vyfotit..Je celkem jedno,co to je,hlavně,že to nebolí🙏

kometa
kometa 14.12.2024, 08:55:14 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 14.12.2024, 08:02:00

.jsou to ty malé kůžičky na šťopce

Ano, normální fibromy, které se na stará kolena dělají (takže přesně, žádní červi). I mně, na stejných místech. Já teda byla na kauterizaci, ta mi přijde lepší. A občas si takový výrůstek odstraním i sama - opakovaně zaškrcuji nehtem, až sám odpadne.

Bobca
Bobca 14.12.2024, 09:01:51 xxx.xxx.20.192

Nejde nereagovat-omlouvám se,ale..nedá mi to.

Takže 11 a půl..  suverénně tykáš starším ženským..Zastáváš se Sarah(nebudu hledat tu diskusi.ten spor o ničem)jak je skvělá,že proč zrovna ona..atd atd.Ty ji znáš??Měsíc po registraci?(a hned ti má někdo napsat SZ)...Je mi jedno,s kým si píšeš soukromě,ale asi s více lidmi,Já třeba tu potřebu nemám..bavím se tu upřímně se všemi….Pak chceš vysvětlení,proč a jak se to stalo? NACO to potřebuješ vědět?vždyť jsi tu nebyla,nevíš vůbec pointu sporu..O co tu vlastně jde..Proč by ti měla některá psát na SZ,co se stalo? Vysvětlovat to 11letému děvčeti..Moje Stella bude mít v únoru 11..a má úplně jiné starosti,a né se starat o problémy starších ženských..Já sem chodím ráda,na všechny diskuse,ale vidím,že spousta sem už nechodí..a je to škoda..

asi jsi hodně zvídavé dítě,ale do mě,kdyby takhle někdo šil,asi bych se nad sebou zamyslela..Promiň upřímnost,ale musela jsem..

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.