To není její styl. Psaní, vyjadřování, nevydržela by se nevytočit..
Já myslím, že vydržela. Viz různé předchozí příspěvky, kdy dokázala být i kultivovaná. Spíš mi k ní nesedí ta zákeřnost. Umí říct věci “na plnou hubu”.
Já myslím, že vydržela. Viz různé předchozí příspěvky, kdy dokázala být i kultivovaná. Spíš mi k ní nesedí ta zákeřnost. Umí říct věci “na plnou hubu”.
To sice umí, ale já mám jasno. Komu jinýmu by tady ležela v žaludku Aluška se svými jezevčíky?
A ještě dodám, že je fakt smutný, když někdo bere jako hodného člověka toho, kdo tady všechny vulgárně seřve všechny na jednu hromadu. Kam jsme to došli?
To sice umí, ale já mám jasno. Komu jinýmu by tady ležela v žaludku Aluška se svými jezevčíky?
A ještě dodám, že je fakt smutný, když někdo bere jako hodného člověka toho, kdo tady všechny vulgárně seřve všechny na jednu hromadu. Kam jsme to došli?
No i na FB jsem pod její příspěvek občas napsala že množí bezpapoše, ona často u příspěvků štěňat bez PP tvrdí jak to není domácí množení
Stalking, dospělá osoba vydávající se za dítě, zcizení fotky psa a její použití v inzerci,… Proč?
Přidám se k vám, i když už jsem se původně nechtěla zapojovat…však mě sem taky nikdo nezval. Ale včera myslím, jsem nakoukla a řekla jsem si, že už to tu vypadá jak ,,u blbečků na dvorečku" a ne, nelíbí se mi to taktéž. Dneska jsem vlezla, jestli se to tu třeba neuklidnilo a neřeší se zase normální kraviny…zatím tak úplně ne😕
Bobi, to co píšeš, že máš ostruhy a máš je od narození…to je taky něco jiného, myslíš takové ty boule na achilovkách(má i můj muž) Taky jsem si léta myslela, že to jsou ty ,,patní ostruhy"😏 Ne nejsou, ostruhy jsou zespod na patě, nejsou vůbec vidět. A udělají se…asi ze špatných bot, špatného došlapu, věkem... Mladým lidem se nedělají, až starším.
Do kolen se píchá ano-kyselina hyaluronová a kortikoidy.