Aktuálně: 3 503 inzerátů217 036 diskuzních příspěvků18 332 uživatelů

Všeobecný pokec

Varaxi
Varaxi 12.12.2024, 23:37:49 xxx.xxx.137.233

Je přece úplně jedno, kolik Stelle je. 

Nějak se chová, nějak se vyjadřuje a na základě toho projevu se k ní budu chovat. Kdyby tu byla na lidi hnusná a štěkala na nás, tak jí to vrátím a nebudu se s ní mazat, i kdyby byla veterán z druhé světové. 

Ale ona není hnusná, není nepříjemná, není zlá. Je slušná. Tak proč jí neoplácet stejně.

Nechápejte mě špatně, já ve vztahu k ní připouštím všechny možnosti (kromě toho, že je to Plaka), ale dokud nemám důkaz, na základě presumpce neviny se budu chovat podle jejího projevu. 

No a Vánoce - musím upéct ještě druhou várku cukroví. Tu první jsem zvětší části snědla…

Varaxi
Varaxi 12.12.2024, 23:38:50 xxx.xxx.137.233
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 12.12.2024, 23:35:21

Ne, pejsek to není. Zatím mi fakt stačí zvíře. 🙂 

megi-the-pes
megi-the-pes 12.12.2024, 23:58:08 xxx.xxx.124.128

Příští týden bude 10 nad nulou, nazdar bahno, kdes bylo tak dlouho, těch pět minut,
teda předpovědi počasí si přejí, aby tak bylo, aby jim to věštění z křiš… ulhané koule taky jednou vyšlo,
tzn. u nás bude krásná tlustá velká čistá nula, 
ale na Vánoce, na Vánoce bude sníh! To je ten dárek.
Každý rok, co bydlim tady,
každý rok na Štědrý den sněží. Někdy hodně a někdy třeba jen centimetrový obleček všeho okolo,
ale je to sníh. Říkaj tomu Bílé Vánoce. Je to hustý. 

Varaxi
Varaxi 13.12.2024, 00:13:58 xxx.xxx.137.233
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 12.12.2024, 23:48:22

Vy máte ale na Ježíška nároky! 😀

Nene, bude to něco mnohem obyčejnějšího - já to nemůžu vyzvonit, můj miláček sem občas nakukuje, nebyl by překvapen. 

Ale šíleně se těším, až půjdou moji kluci rozbalovat dárky. Je to teda oproti Vašemu očekávání úplná blbost, ale já mám největší radost právě z takových věcí.

Zrzavci
Zrzavci 13.12.2024, 00:24:46 xxx.xxx.167.249
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 12.12.2024, 23:58:28

Ne e neprobudila, naopak UŽ jde do peří😀

Zrzavci
Zrzavci 13.12.2024, 00:25:51 xxx.xxx.167.249
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 13.12.2024, 00:13:58

sem myslela stavební povolení. To je taky blbost a jak to potěší 😀

Irma19
Irma19 13.12.2024, 00:32:06 xxx.xxx.239.133
»
Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 12.12.2024, 18:25:15

Aha. Tak v tom případě se omlouvám 😁

J5
J5 13.12.2024, 00:58:44 xxx:xxx.b81d:4346
Plaka:

Jaký hon? Jen holt někomu z nás přisla entita 13leté dívky poněkud zvláštní hned zkraje, když se tak orientuje v odborných tématech, pamatuje časy IF. Pokud je to opravdu dítě, které odpovídá na vše “děkuji” a olajkuje i příspěvek, který není příjemný, je taková entita nějak emočně plochá, hraniční, možná je to AI, možná sociologický či jiný průzkum. Ale rozhodně nezapadá do kategorie běžných tazatelů, pisatelů, nestydím se to nazvat anomálií. Po tom, co zde proběhlo koncem listopadu, se nelze divit, že je zdejší osazenstvo podezíravé.
Že někdo vymyslel a dokonce myslel vážně, jen kvůli měnící se IP, že jsem Stelle já a dělám si zde ze všech šoufky, to mě pobavilo a zároveň zarazilo. Jak moc je ten netový svět opravdu zrádný, ošidný. 
Ještě edit - Stelle, pokud jste opravdu 13leté děvče, které má dva stejně staré sourozence, které mamka stíha při HO ještě doma vyučovat, smekám. Jen se mi tomu opravdu nechce nějak věřit.

Nejde to Plako, je velkorysost tak obtížná? Ptáte se jaký hon? Tedy ten který tu probíhal. Doufám že to mohu psát v čase minulém. Chápu že je velice nepříjemné když někdo podsouvá jednu identitu za jinou, také by mne to nadzvedlo, ovšem Stella to nebyla. Každý soudný člověk přeci ví že jde pouze o opepření příspěvku ve kterém není moc co sdělit, páč stejně nikdo nic neví na 100%. Když si v klidu přečtete ten můj elaborát, zjistíte že se nijak nesnažím podobné pokusy omlouvat. Pouze mně to stálé opakování a šperkování nepřipadá správné a vhodné pro dospělé, nic jiného v tom není. Myslím, že nejlépe nám všem bude když se k tomu nebudeme vracet.

Anonymní (neregistrovaný) 13.12.2024, 04:43:23 xxx:xxx.93ea:46a4

Tyjo já se kvůli tomu snad zaregistruju. 🤣

Proč si myslíte, že jí nemůže být 13? 

Já (před těma skoro 30 lety, když mě bylo 13 😁, - tu dobu si pamatuju přesně, protože toho roku, když mi bylo 13 let,  jsem skládala ZZVJ), fakt hodně jsem četla, kreslila a psala příběhy a vyjadřování bylo taky úplně normální, souvislý, a tím, že jsem fakt hodně četla, (všechno, hlavně o koních), jsem téměř nedělala hrubky, a když jsem něco psala, vypadalo to, jako by to psal dospělý. Dokonce jsem si (v rámci pečlivé přípravy na ZZVJ kreslila anatomii koňského těla, a protože to, co bylo v okruhu otázek, mě přišlo “trapně lehký” udělala jsem si to včetně vnitřností (vlastní nákres), kosterního svalstva a dodneška si pamatuju jak jsem šipečkama označovala “fascie”, normálně a pak v průřezu. Někde na půdě bych to možná ještě našla. Bylo mě 13 a nějaký tři měsíce. 😉

bambule
bambule 13.12.2024, 05:19:21 xxx.xxx.72.29

Za sebe bych chtěla napsat, že mi je jedno kdo vlastně Stelle je. Pro mě je důležité, že píše slušně, věcně a jestli ji je 13 let nebo víc to už v mém pohledu na ni nic zásadního nezmění. 

Včera jsem na tajňáka zkoušela vanilkové rohlíčky a musím se pochválit jsou naprosto dokonalé 😀, tlapky ještě potřebují uležet, ale budou taky dost jedlé. 

megi-the-pes
megi-the-pes 13.12.2024, 07:02:48 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 13.12.2024, 04:43:23

Spát v knihovně je dost jiné, než dělat vtipy o něčem, s čím nemůžu mít ve třinácti
zkušenosti. Kdyby takto v podobném věku mluvila dcera moje, asi by se mi rozsvítila všecka výstražná světla. Ve skutečnosti to v tom děcku zanechává nemilou stopu, může si ve slovníku najít cosi, ale naprosto to nechápe, a to, co nechápe… 
Tohle znamená, že třináctileté dítě (vím, jak moc je to dnes posunuté) tajně poslouchá mámy rozhovory, pravidelně navštěvuje hospodu i se svými třemi dětmi a celé noci tam tráví sdělováním zkušeností
s pěti rozvody.

A pak je tu možnost, že jen chce zapadnout. Ok. Mně je hodně nepříjemné, že se dítě baví o věcech, o kterých by nemělo ani číst, natož říkat, že je důvěrně zná. Je to jak dětské sňatky a je mi z toho na blinkání.
Takže Jekyll, nebo Hyde s tím bude muset přestat. Nedá se na to koukat. 

Rohlíčkům zdar!

balu
balu 13.12.2024, 07:49:35 xxx.xxx.252.156

Nějak už mi tady není tak dobře, jak dřív…

Stalking, dospělá osoba vydávající se za dítě, zcizení fotky psa a její použití v inzerci,… Proč?

Bobca
Bobca 13.12.2024, 07:53:05 xxx.xxx.20.192
Vahine:

Ano, rázová vlna se platí, bohužel. Na to ostatní zkuste jiného ortopeda. 

nevím,co je rázová vlna,ale pochopila jsem,že se něčím ťuká?..Jako Irma prkýnkem?🤭..Já mám patní osruhy od narození,musela jsem si vždy kupovat uzavřené boty o číslo větší-sandály  normální..Nikdy jsem s ní neměla problém-jak to tu čtu,tak můžu být ráda..Vahine-bambuli mám celkově-prostě bouli-na rentgenu jsem viděla jen malou část kosti mezi tou artrózou(musela jsem jednou na pohotovost,když jsem zakopla a nemohla vůbec chodit,vyběhla mi na tom kloubu  bulka)rozmazala jsem to tím Prontoflexem…nebylo to zlomené,ale bolest šílená..

U ortopéda platí 1280 za jednu injekci do kolene..V lednu si mám přinést 2500 na obě kolena..co ušetřím,vrazím do kolen🤔🤗

Jdu pro změnu za chvíli vypalovat “šulky” na krku,vadí mi,když nosím řetízek..Musela jsem sundat mého čínského draka🤔

Doron
Doron 13.12.2024, 08:02:55 xxx.xxx.166.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 13.12.2024, 07:53:05

To je takový přístroj, který vysílá zvukové vlny, takovou to má na konci kuličku jako antirespirant do podpáža 🙂.

Vidím Bobčo, že Vás pro to nenadchnu 🙂)))

A do kolene budou dávat co, že to nehradí pojišťovna?

Bobca
Bobca 13.12.2024, 08:05:28 xxx.xxx.20.192
Doron:

To je takový přístroj, který vysílá zvukové vlny, takovou to má na konci kuličku jako antirespirant do podpáža 🙂.

Vidím Bobčo, že Vás pro to nenadchnu 🙂)))

A do kolene budou dávat co, že to nehradí pojišťovna?

to už je cena po pojišťovně..prý půl napůl…napřed výživu po tom zákroku-to je ta první,a pak jednou za půl roku nevímco…Zeptám se,a pokud nezapomenu,písnu to pak sem,ale až v lednu…Musííím už letět🦋

Doron
Doron 13.12.2024, 08:08:16 xxx.xxx.166.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 13.12.2024, 08:05:28

Hlavně, že zase běháte 👍.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.