Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 12.12.2024, 17:10:19
Podle mého je Stelle prostě Stelle. Možná o svém věku kecá, možná ne, je mi to jedno, ale nevěřím, že je to někdo zdejší, kdo by se za ni vydával. Ještě tak uvěřím tomu, že to jsou kamarádky, které sem přispívají jako jedna osoba a trochu se tím baví.
Pořád jsem neslyšela nevyvratitelný důkaz toho, že to není dítě. A pokud to dítě je, tak… Chudák, muset některé ty příspěvky - ne zrovna Vaše - číst.
tyjo! nezávidím😇..já mám taky bambulu na palci..bolela dost v jednu dobu,stříkala jsem Prontoflex-pomohl…artróza jak blázen..možná mě to taky čeká..vysvětloval mi to ortopéd,co by mi s tím dělali..přesně tohle..Ale napsal ten sprej,vmasírovávala jsem ho a pomohl..uvidím…
Bolestivou artrozu jsem tam měla tu nejvyšší, IV.stupeň.
A máte tu bouli - hallux nahoru (valgus) nebo do strany (rigidus) ??
No já bych do tohoto asi znovu nešla. 🙈 druhou nohu mám naprosto bez halluxu, to sama moc nechápu…
Fikovnice to určitě není, jak jsem už psala, nikdy neměnila IP adresu.
Oproti tomu Plaka IP adresu mění poměrně často…
Jsem si s tím tipem jistá tak na 99% 🙂
Irmo, abych prokázala svou nevinu, tak jsem si vyhledala můj dotaz na adminy z listopadu loňského roku, kdy se mi záhadně změnila IP po upgradu webu Chovu. Zde jejich odpověď: Většina lidí má IPv4 adresu, vy máte novější formát IPv6. Zásluhy na tom má poskytovatel vašeho internetového připojení, nám děkovat nemusíte
Tchýně byla na rázovce, nemyslím si, že víc jak 5x, my tu nemocnici nemáme, tak musela jezdit dál. Frflala, když to vybrala, že k ničemu, že to nezabírá…a pak najednou zjistila, že ji to nebolí. Je to určitě skoro 10let a OK.
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 12.12.2024, 19:16:53
Ono je to možná i dýl. Tenkrát to ještě nebylo tak obvyklý.
Ale strašně se mi to vyplatilo. Dostala jsem zánět achilovek, měla ho snad tři roky a chtěli mi to operovat, že každou nohu budu mít v sádře nějakých pár týdnů, to jsem si nemohla dovolit.