Do prkýnka baby tak kdo to je? Jsem napnutá jak kšandy, já nevím, já se asi přikláním, že naše beruška Fikovnice. Ten slovník, péčkovaní hmm….prostě super🫣. Tak co kdo to je? Šup s tím sem🤣.
Daja
Do prkýnka baby tak kdo to je? Jsem napnutá jak kšandy, já nevím, já se asi přikláním, že naše beruška Fikovnice. Ten slovník, péčkovaní hmm….prostě super🫣. Tak co kdo to je? Šup s tím sem🤣.
Daja
Děkuju.
To jsou věci 🙂!
Vůbec se nečertím, naopak se královsky bavím a jsem polichocena, že si někdo (byť v žertu) může myslet, že Stelle jsem já. 😀 Stelle, well played, super trolling level.
Nechci. Jen me to zajimalo.
Sarah01:Tak to já taky a asi nás bude myslím víc zklamaných. A nejsem žádný detektiv, vyvozovala jsem jen z diskuze tady, z žádných SZ. Běžně tady ani denně nevysedávám, ale teď bohužel nemůžu chodit, mám to zakázáno a ani to moc nejde. Takže koukám na pohádky a sem.
Jejda, copak Sarah? To je mi líto, protože vím, co to je, nechodit.
To já naopak už chodím bez berle, pokulhávám, protože mám zespodu ještě bolestivý otok. Ten ovšem časem ustoupí, tak sú ščastná.👍
To se pořád táhne předchozí problém nebo je to něco nového? Co pejsci? Snad budete na Vánoce fit!
Vahine:Jejda, copak Sarah? To je mi líto, protože vím, co to je, nechodit.
To já naopak už chodím bez berle, pokulhávám, protože mám zespodu ještě bolestivý otok. Ten ovšem časem ustoupí, tak sú ščastná.👍
To se pořád táhne předchozí problém nebo je to něco nového? Co pejsci? Snad budete na Vánoce fit!
přemýšlela jsem,kdo tu měl tu operaci…a myslím,že vy,že?..nebylo to už ale dřív?já měla první v květnu,druhou 21.10…minulý týden jsem odhodila berle,a zase skáču přes kaluže😊
Bobca:přemýšlela jsem,kdo tu měl tu operaci…a myslím,že vy,že?..nebylo to už ale dřív?já měla první v květnu,druhou 21.10…minulý týden jsem odhodila berle,a zase skáču přes kaluže😊
Ano, já Bobčo. Taky jsem měla 1.operaci v květnu a 2.operaci v říjnu, ale jiné než Vy. Odhodila jsem berli teď v úterý. Skákat budu taky brzo. Hlavně ať není na chodnících námraza!!! ❄️🤦♀️🙏 šlo to pomaleji, nefungá mi lymfa na jedné ruce a noze.
já měla menisky…a vy?asi jsem to zapomněla😀
Vahine:Jejda, copak Sarah? To je mi líto, protože vím, co to je, nechodit.
Bohužel se to asi bude řešit až v lednu, dřív už neměli termín, zatím beru Aulin. Může za to patní ostruha, kterou nechal ortoped prostě být, že je to normální, dal jen obstřik. Mám tam zánět, až nad kotník je to oteklý. Nepomohly ani ty obstřiky, masáže, podpatěnky, různé masti, tejpy, nic. Nejvíc se to rozjelo po pobytu v nemocnici, kdy jsem ležela a bylo to v klidu. Byla jsem zvyklá běhat, chodit na túry cca 20 km, to teď vůbec nejde. Minulý týden jsem byla u rehabilitační lékařky a ta mě zprdla, že jsem měla přijít už na jaře. Bohužel bez žádanky to nejde.
Bobca:já měla menisky…a vy?asi jsem to zapomněla😀
Uřízli ten velký kloub na palci, palec je teď kratší a dali titanovou ortodézu se 4 šrouby a osekali přitom hallux valgus a 2. operace: vedlejší prst-tam mi vysekli kousek z toho prstu, aby se tím srovnal a natáhly se tak i šlachy. Drápovitý prst se tomu říká, konkrétně.
Fikovnice to určitě není, jak jsem už psala, nikdy neměnila IP adresu.
Oproti tomu Plaka IP adresu mění poměrně často…
Jsem si s tím tipem jistá tak na 99% 🙂
Sarah01:Bohužel se to asi bude řešit až v lednu, dřív už neměli termín, zatím beru Aulin. Může za to patní ostruha, kterou nechal ortoped prostě být, že je to normální, dal jen obstřik. Mám tam zánět, až nad kotník je to oteklý. Nepomohly ani ty obstřiky, masáže, podpatěnky, různé masti, tejpy, nic. Nejvíc se to rozjelo po pobytu v nemocnici, kdy jsem ležela a bylo to v klidu. Byla jsem zvyklá běhat, chodit na túry cca 20 km, to teď vůbec nejde. Minulý týden jsem byla u rehabilitační lékařky a ta mě zprdla, že jsem měla přijít už na jaře. Bohužel bez žádanky to nejde.
Ajaj, no to bolí pekelně! Znám. Pomohla mi v r. 2018 5x rázová vlna s odstupem času, ne hned. Od té doby dobrý, taky jsem to měla v zánětu. Nejdřív jednu nohu a pak i druhou. 🤦♀️ Voser hroznej.
Každému ale pomůže něco jiného. To jdete tedy na operaci? To se bude hojit hodně dlouho si myslím. Ach jo.
Vahine:Uřízli ten velký kloub na palci, palec je teď kratší a dali titanovou ortodézu se 4 šrouby a osekali přitom hallux valgus a 2. operace: vedlejší prst-tam mi vysekli kousek z toho prstu, aby se tím srovnal a natáhly se tak i šlachy. Drápovitý prst se tomu říká, konkrétně.
tyjo! nezávidím😇..já mám taky bambulu na palci..bolela dost v jednu dobu,stříkala jsem Prontoflex-pomohl…artróza jak blázen..možná mě to taky čeká..vysvětloval mi to ortopéd,co by mi s tím dělali..přesně tohle..Ale napsal ten sprej,vmasírovávala jsem ho a pomohl..uvidím…
Na patní ostruhu doporučuju rázovou vlnu, v podstatě nic jiného nepomůže. Fakt nechápu, proč musí vždycky napřed vyzkoušet všechno ostatní. Po nějaký masti nebo tejpováním asi ostruha nezmizí, že? Nebo ji chtějí rozmasírovat ?!? Ještě magnety by měli nasadit! To maj taky oblíbený.
Ultrazvukem se postupně rozbije, chce to tak osm, deset návštěv.
Mě už chtěli operovat, blbouni !
Našla jsem si soukromého ortopeda a zaplatila si to, ale i na pojišťovnu to dělají.
Vahine:Ajaj, no to bolí pekelně! Znám. Pomohla mi v r. 2018 5x rázová vlna s odstupem času, ne hned. Od té doby dobrý, taky jsem to měla v zánětu. Nejdřív jednu nohu a pak i druhou. 🤦♀️ Voser hroznej.
Každému ale pomůže něco jiného. To jdete tedy na operaci? To se bude hojit hodně dlouho si myslím. Ach jo.
Rázová vlna, tak doufám, že pomůže. Znám lidi, kterým to nepomohlo. ☹️
Já jsem ji “rozklepala” prkýnkem. Taková samodomo rázová vlna😁
Zabralo to překvapivě rychle!
Doron:Na patní ostruhu doporučuju rázovou vlnu, v podstatě nic jiného nepomůže. Fakt nechápu, proč musí vždycky napřed vyzkoušet všechno ostatní. Po nějaký masti nebo tejpováním asi ostruha nezmizí, že? Nebo ji chtějí rozmasírovat ?!? Ještě magnety by měli nasadit! To maj taky oblíbený.
Našla jsem si soukromého ortopeda a zaplatila si to, ale i na pojišťovnu to dělají.
Mně bylo sděleno, že rázovou vlnu mně pojišťovna určitě nezaplatí. O možnosti utz nebo třeba laseru se nikdo nezmínil.
Doron:Na patní ostruhu doporučuju rázovou vlnu, v podstatě nic jiného nepomůže. Fakt nechápu, proč musí vždycky napřed vyzkoušet všechno ostatní. Po nějaký masti nebo tejpováním asi ostruha nezmizí, že? Nebo ji chtějí rozmasírovat ?!? Ještě magnety by měli nasadit! To maj taky oblíbený.
No jemonže, když už je to v tak rozjetým zánětu, jak píše Sarah, tak ta rázová vlna je regulérně na počůrání nebo by jeden rovnou omdlel. Měla jsem co dělat, abych těch 5 rázovek vydržela. Ale fakt to pomohlo, je to 6 let.
Sarah01:Mně bylo sděleno, že rázovou vlnu mně pojišťovna určitě nezaplatí. O možnosti utz nebo třeba laseru se nikdo nezmínil.
Ano, rázová vlna se platí, bohužel. Na to ostatní zkuste jiného ortopeda.
Žádejte taky rázovou vlnu ! 🙂))
Na té artróze nejvíc bolí, jak dřou takové kostěné výrůstky a způsobují záňet.Ty se rázovou vlnou otlučou, kloub je pak hladký.
Nebolí to, je to jako lehké ťukání kladívkem.