Jaká?
Všeobecný pokec
Prozradíte🙂?
Vahine:Fíkovnice není nepřítomná, já ji tady někde viděla přihlášenou, je to pár dnů. Jen nepřispívá.
asi před 14 dny psala na péčkování….nesleduju jí,ale tam jsem jí zahlédla,,Stellča tam taky dost psala..Já kdysi taky,ale nic mě zrovna nenapadá…
A taky už se ostatním nezobrazuje jmenný seznam ?
Doron:Prozradíte🙂?
Třeba ten, kdo tady nedávno ostentativně práskl dveřma.
To by kdo?
Doron:A taky už se ostatním nezobrazuje jmenný seznam ?
Bylo to zrušeno, někdo o to požádal, už si nepamatuju konkrétně kdo.
Leithian? To si nemyslím..
To není její styl. Psaní, vyjadřování, nevydržela by se nevytočit..
Doron:Leithian? To si nemyslím..
Je to možný, přesto mě to napadlo.
Ehm, já tu byla i před odchodem leithian.
Stelle:Ehm, já tu byla i před odchodem leithian.
To není nic proti ničemu. A vysvětlíš, proč chceš zrušit registraci?
Doron:A taky už se ostatním nezobrazuje jmenný seznam ?
nezobrazuje už nějakou dobu..jen počet přihlášených a registrovaných..Zbyňkovi někdo psal,nevím už kdo-a častěji,že by se to mohlo zrušit,že nechce nikde figurovat..popravdě,já se na něj nikdy nedívala,kdo tu je,nezajímalo mě to..Nikoho jsem “nekontrolovala”.Ale fíkovnice právě chtěla,aby věděla,kdo je ještě v diskusi-že si chtěla v noci povídat..Nechci psát o ní-bez ní..nepídím se ,co je s ní..vždycky se po čase někde vyloupla..Určitě jí píšete někdo SZ..hm? Stelli?nevíš nic?
Jsem člověk, který nezvládá hádanky, hlavolamy, pokud by zkusil únikovku, tak by ho museli vysvobodit, kdysi jsem zkoušela i RPG hry, ale daleko jsem se nedostala…takže já určitě nebudu vítěz hádací hry “kdo je Stelle”.
No tak já si teda počkám, až to tady někdo z detektivů rozčísne…
Upřímně ale rovnou říkám, že jestli je Stelle někdo ze zdejších známých, tak teda budu hodně zklamaná, že něco takovýho dotyčný udělal.
Stelle:To by kdo?
Stelli,a to je mi taky divné..Proč tě to zajímá??je to věc tady těch starších žen,které ví,o čem je řeč,nemyslíš? že tě zrovna takové věci berou?ty ses zrovna vyloupla v době,kdy ten konkrétní člověk zmizel…nemůžeš o tom vědět nic..hm? nechtěla jsem se k tomu už vracet,ale musím..
Doron:Leithian? To si nemyslím..
Ale ten inzerát na Aluščinu Bessy, tam teda velký pochybnosti mám a těžko mně to někdo vymluví.
Sarah01:Ale ten inzerát Aluščiny Bessy, tam teda velký pochybnosti mám a těžko mně to někdo vymluví.
tyjo🤔..to se jedná i o povodné inzeráty??hm?tak to je síla..Nechodím na inzerce,ale pokud někdo pozná svého pejska na inzerci? to je teda podlé..to se stalo?
Sardullah:Jsem člověk, který nezvládá hádanky, hlavolamy, pokud by zkusil únikovku, tak by ho museli vysvobodit, kdysi jsem zkoušela i RPG hry, ale daleko jsem se nedostala…takže já určitě nebudu vítěz hádací hry “kdo je Stelle”.
No tak já si teda počkám, až to tady někdo z detektivů rozčísne…
Upřímně ale rovnou říkám, že jestli je Stelle někdo ze zdejších známých, tak teda budu hodně zklamaná, že něco takovýho dotyčný udělal.
Tak to já taky a asi nás bude myslím víc zklamaných. A nejsem žádný detektiv, vyvozovala jsem jen z diskuze tady, z žádných SZ. Běžně tady ani denně nevysedávám, ale teď bohužel nemůžu chodit, mám to zakázáno a ani to moc nejde. Takže koukám na pohádky a sem.
🤣 Panečku, co se tu člověk o sobě nedočte! 😂 😀Mám sice bujnou fantazii, ale nemám zapotřebí si budovat fake nick. I když, bylo by to krásný mít ve 13 takový rozhled, slovní zasobu a plno času na psaní na netu. Místo toho jsem v tomhle věku denně lítala po svazarmovským cvičáku. No nic, pobavily jste mě, dámy, slušná konspirace a schíza. Irmo, já Stella opravdu nejsem, přísahám na holej Pruhatej pupek.
Irma ironicky tohleto vtip. ;-) Ale kdo ví, nějak se čertíš.
Doron:Mně se už nějakou dobu neukazuje jmenovitě, kdo je přihlášený.
Jen tolik a tolik přihlášených a tolik a tolik nepřihlášených uživatelů. Vám ostatním ano ?
Jde to nějak rozkliknout nebo něco ?
To se Doron nezobrazuje nikdo nikomu jmenovitě, v diskuzi ale vidíte, kdo je přítomen u fotky nebo jména, že je u něj zelené kolečko, když to pročítáte, a to i u starých příspěvků.