Petry Labs je podvod. Koupila jsem CANINE BOOSTER 2 ks, Náš pes na to měl silnou alergickou reakci. Vrátila jsem jim zboží podle smlouvnich podmínek do 30 dnů. Měli by vrátit peníze. Na e-mail nereaguji, neustále mi posílají další akční nabídky. Na vracení peněz čekám a čekám. A asi se nedočkám…
Nevím no, tento obchod nemá žádný recenze a sídlo někde ve Slovinsku. Ani jsem o něm nikdy neslyšela. Tam bych prostě nenakoupila. A recenzi od vás taky nikde nevidím. Tady si to nikdo nepřečte, ještě navíc ve Všeobecným pokecu.
Nevím no, tento obchod nemá žádný recenze a sídlo někde ve Slovinsku. Ani jsem o něm nikdy neslyšela. Tam bych prostě nenakoupila. A recenzi od vás taky nikde nevidím. Tady si to nikdo nepřečte, ještě navíc ve Všeobecným pokecu.
ale jo..chodí sem dost lidí..co tak pozoruju..Zkuste ale ještě upozornit na “jak se vám venčí”..tam je taky dost pejskařů..
Ještě se vrátím jednou větou k porodům…Můj známý-doktor říkával(ale myslím jsem to slyšela i někde jinde)..co je větší bolest? Porod?,nebo kopanec do kulí?..asi kopanec do kulí,protože ženská jde rodit znovu a znovu..Ale chlap si znovu kopnout nenechá..😟
Odpověď na příspěvek uživatele Stelle z 10.12.2024, 21:56:05
Stelli,to není o tom posouzení..to je o té dobrovolnosti snést znovu tu velkou bolest..Když ženská rodí,kolikrát(až na vyjímky) nadává “už nikdy více”!…. Chlap to většinou schytá nečekaně,ale nechtěl by to znovu zažít..Ale my ženy stejně do toho jdeme zase, znovu podstupujeme tu bolest,protože chceme další dítě..chápeš? O tom to je…😇.ženy obecně vydrží daleko víc bolesti,než muži,to je známé….To bylo-dá se říct-otázka ze života,co jsem slyšela..tak jsem to použila,když se tu řešily ty porody..
ale jo..chodí sem dost lidí..co tak pozoruju..Zkuste ale ještě upozornit na “jak se vám venčí”..tam je taky dost pejskařů..
Tady spíš jde o to, když si bude hledat nějaký úplně cizí člověk, který sem vůbec nechodí, recenze na tento obchod, tak nic nenajde. Pejskařů jsou tisíce, v ČR je údajně více než 2 miliony psů, sem určitě všichni nechodí. Když si do gůglu zadám “Petsy Labs recenze a zkušenosti” skoro nic mně to nenajde, na heureka.cz nic, na zboží.cz taky nic. A určitě nevyběhne nějaká stížnost tady v diskuzi Všeobecný pokec. Tak to bylo myšleno, ne že sem chodí lidi zde diskutující.
Tak hlavně z toho pořadu vyplynulo, že nikomu se s tím nechce nic dělat, ani policii, ani Státní vet. správě. Ta se radši vymlouvá, že nemá lidi. Přitom by to měla být jedna z jejích hlavních činností: “Ze zákona vykonává na území České republiky zejména dozor nad zdravím zvířat, nad tím, aby nebyla týrána, nad zdravotní nezávadností potravin živočišného původu, chrání státní území před možným zavlečením nebezpečných nákaz nebo jejich nositelů a dozoruje dovoz živých zvířat a živočišných produktů ze zahraničí.”
Bylo tam řečeno, že v té množce byli na kontrole 3x a nic nenašli. Přitom z těch záběrů, když tam přijela policie s těmi záchranáři, tak to bylo úplně jasný, všude špína, bordel a zvířata v hrozným stavu. Nechápu. Nebo teda už chápu, proč je těch množek tolik a furt se několik let nic neděje. A nejen množek, ale i chovů hospodářských zvířat. V tom případě jsou pak naše zákony úplně na ho.no, s prominutím.
Na pořad jsem se koukala a teda musím říct, že i když jsem ten člověk kdo má tucha p množírnách a praktikách při prodeji štěňat, tak když to vidí takhle v reálu, tak je mu z toho ještě víc blivno.
A co jsem teda nepochopila vůbec je, jaký je o štěňata zájem…. o štěňata evidentně vystrašená. Jasně, že jsou štěnítkové, kteří se k cizím nehrnou, ale tohle jsem v životě neviděla, ať už jsem odebírala štěně s PP, bez PP a nebo křížence. Si tak říkám, že do toho ty lidi jdou…. to snad musí být ze soucitu, jinak si neumím představit, že si dobrovolně koupím takové štěně.
A teda po tom co jsem viděla, že to našim orgánům musel někdo naservírovat na zlatém podnosu a teda ten obrovský zájem o taková štěňata, mi přijde boj s množírnama marný.
A takovej pořad by měli dát v nějakým atraktivním čase spíš na čt1… já třeba na dvojku skoro vůbec nekoukàm, kdyby tady nebylo info, tak vůbec nevím, že něco takovýho běží…
Stelli,to není o tom posouzení..to je o té dobrovolnosti snést znovu tu velkou bolest..Když ženská rodí,kolikrát(až na vyjímky) nadává “už nikdy více”!…. Chlap to většinou schytá nečekaně,ale nechtěl by to znovu zažít..Ale my ženy stejně do toho jdeme zase, znovu podstupujeme tu bolest,protože chceme další dítě..chápeš? O tom to je…😇.ženy obecně vydrží daleko víc bolesti,než muži,to je známé….To bylo-dá se říct-otázka ze života,co jsem slyšela..tak jsem to použila,když se tu řešily ty porody..
To sú hormóny. Chlapovi žiadny hormón nepovie, že chce znovu nakopať, žene naopak hormón povie, že ten pôrod nebol taký strašný a že si to chce zopakovať znovu.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 11.12.2024, 08:09:48
Pamatuje si někdo tady,když se na iFauně řešila množka v Daskabátech??Já bydlela kousek v Přáslavicích..Nikdo na tu paní neměl!!..Věděla se adresa,jméno..lidi kupovali vadná koťata za velké peníze,pak si tu stěžovali..králíčka za 400,někdo si pro něj jel až z bůhvíodkud..Je to sice už 4 roky,nevím,jestli ještě existuje,ale nikdy nikoho nepustila dovnitř…
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 11.12.2024, 07:53:07
..zásadní chybou je, že si ty de.bilni lidi vubec takové stěně berou.. .jejich absolutní neznalost a snaha ušetřit za každou cenu….mělo by být i oni trestání za to, že tenhle hnus podporují…
..zásadní chybou je, že si ty de.bilni lidi vubec takové stěně berou.. .jejich absolutní neznalost a snaha ušetřit za každou cenu….mělo by být i oni trestání za to, že tenhle hnus podporují…
Já nechápu snahu ušetřit doslova pár tisíc. Schválně jsem koukla na bazos, štěně čivavy s pp se dá sehnat klidně za patnáct tisíc. Bezpapoši za dvanáct? nechápu
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 11.12.2024, 08:09:48
A takovej pořad by měli dát v nějakým atraktivním čase spíš na čt1
Obávám se, že by to moc nepomohlo. Lidi jsou nepoučitelní. Se podívejte, kolik je ve zdejší inzerci zaručeně čistokrevných štěňat bez PP. Naposled bobtail za 13 000.