»
Odpověď na příspěvek uživatele
Tenurri z 06.12.2024, 12:40:14
Tenuri
nemám děti-už ani nikdy mít děti nebudu-po operaci…
ale
strašně,úplně nepříčetně jsem je chtěla…☹️
s bývalým přítelem jsem se rozešla ve 32 letech po 7 letech vztahu…
vozil mě každou!!neděli na cvičák,zkoušky,závody,chodil se mnou na brigády-na cvičáku,jezdil se mnou na výlety ze psama-mohla jsem si k nim do bytu brát GERA,bral mě na večeře,do kina,na kafe-jasně měl i chyby-kritika mého vzhledu,obelčení….,
ale po 7 letech jsem se s ním rozešla,protože jsem chtěla děti a rodinu..
současný přítel-před lety byl na vyšetření,já brala nějaký hormony….
pak jsem to vzdala-udřená a utahaná z práce zničená fyzicky a psychicky
xxx let přede mnou vypínal tv-když tam bylo mino..
děti od švagrové-malý tenkrát-jsem stála za oknem a brečela-když u nás-u rodičů přítele-společný dvůr/zahrada-byly na prázdninách…
když o Vánocích před osmi lety druhá švagrová řekla,že těhotná-trvalo mi 10dní,než jsem se z toho vzpamatovala,ořvala jsem to děsně…že jsem to měla být já…
hooodně lidí se mě ptalo na adopci-za A-geny nepřečuráš a chtěla jsem když už-tak vlastní dítě-adopce nee
hoodně lidí dotazy-že mám psy místo dětí,kdy budou děti a tak…mega psycho….,
na druhé straně ale-od 20 let mám problémy se zdravím-kolena,kyčle,záda,zápěstí,klouby-něco je revmatický,něco ortopedický-na důchod to není,ale zdravá nejsem,-v podstatě denně mě něco bolí-někdy víc,někdy mín,často bolestma spím jen pár hodin
+ mám a vždy jsem měla dost fyzicky náročnou práci
za ty roky vyzkoušený -doktoři,léčitelé,tíhnu k psychologii,ezoterice-pozitivní myšlení my nejde….
měla jsem máti co od mých 12- mých 25 let nemocná-pořád ji něco bolelo,nylo jí špatně,byla protivná,vzteklá,bez nálady…
nechtěla bych být pro dítě taková matka….
dítě má mít zdravý rodiče…
můj přítel chronicky nemocný-kdyby dítě zdědilo to moje i to jeho-tak bych ho litovala teda…
přítel za sebou za 15 let xx pobytů v nemocnici a operací…
takže dítě-jednak nám to nešlo
jednak na to njsme zdraví…
a pak se bojí,,že bych byla špatná matka-protože mě pořád taky něco bolí jako mou matku….
hodně mě otevřela oči knížka ŽIJU BEZ DĚTÍ-od Martiny Hynkové Vrbové….
a ano já si kvůli tomu přišla často o něco ochuzená,jak kdyby mě něco chybělo….
ale Bůh,příroda…někdo tam nahoře asi ví,proč ty děti nemám…