»
Odpověď na příspěvek uživatele
Tenurri z 04.12.2024, 12:56:26
nesnáším vaření a na obědy nechodíme-u nás ani nejsou teda,a u přítele asi taky ne
takže vaří přítel kterýho to baví-vyhledává si recepty,dělá polívky,pomazánky,buchty,
v sobotu uvaří na jeden den a v neděli na víc dní+pomazánku,
v týdnu,když mám já volno,nebo odpo vařím já-dnes králík,brambory,bůček
přítele mi všichni kvůli vaření závidí🙂
ale-on preferuje českou kuchyni-tzv.-kastrolový jídla to nazývám já-omáčky,guláše….
prostě pracný těžký jídla,co zaberou moře času…..+chudák řlučník-můj
protože všude kila smetany,cibule,česneku,másla-všeho hodně a moc…
a ted je sobota-on-ráno si chce přispat-a nestávat na budík-když nejsou trop-to se vstává kvůli psům brzo…
takže-v klidu chce vstát-a v klidu nasnídat-vajíčka,omeleta,tousty…-a ted to nádobí,že…
pak se jede někam ze psama ny vycházku-pidi výletíček-zakončeno nákupem-a ted dojedem dom-a je skro poledne,že…a obědvá se u nás ve 3-a vždycky,ale fakt se vždycky diví-že už je tolik!!! hodin!!!
v neděli se situace opakuje-chce v klidu vstát,v klidu posnídat,když máme oba volno,
pak se někam vyjede ze psama,kousek,ne daleko-a jéé překvapení-to už je tolik hodin???
ted to vypadá,že furt někde jezdíme autem-tak nejezdíme,ale volnej víkend mám jedn-2 v měsíci,a to jsem třeba ještě v BK
já bych radši-dietnější zdravější vaření a hlavně!! rychlejší-když se teda chce někam před tím jezdit
on se nechce odbýt ani se snídaní a vstávaním
ani s vycházkou
ale pak se diví,že do 12 hodin se to nedá narvat….:/
a jasně-někdy máme navařeno a jede se na dýl,a nekdy navaří jeho máti,od té doby co mu umřel otec,tak se občas střídáme,
taky se občas udělá něco smaženého….
no a je vtipnej-že pečení-maso,kuře,filé-nepovažuje za vaření-prostě-dyt to hodíš na plech a je to-to pro něj není vaření☹️
s tím mě štve,protože vaření je pro mě všechno co je teplý a nemůžu se od toho hnout z domu….