mám představivost..a úplně vás vidím..👍…bezva baba👌
Všeobecný pokec
kometa:pokud se 60tka navleče do minisukně…
Pokud má ta šedesátka figuru jako Jane Fond, proč ne. Pořád lepší než dvacítka, která přetéká na všechny světové strany. Si myslím.
to jistě..ale pokud má obličej jak babča ze "slunce seno"?..znáš rčení “zezadu lyceum,zepředu muzeum”?..Možná jsem přehnala věk..dneska jsou šedesátnice i zepředu krásné…ale máš pravdu s těma překypujícíma “madlama lásky” u mladých holek…🤭
Mám stejný vlasy, hustý, tvrdý, vlnitý a experimentama jsem došla k tomu, že kromě ježka je snesitelný účes tak nějak nad lopatky, je to už dost dlouhý na to, aby člověk neměl na hlavě roští trčící do všech stran a dost krátký na to, aby ty vlasy obtěžovaly.
Taky už nejsem nejmladší, ale zatím měnit nehodlám, až už budu jednou nohou v hrobě, plánuju toho ježka. 😀
Vlnité a kučeravé vlasy sa práve češú iba za mokra, ideálne s kondicionérom, pokiaľ chcete udržať nejakú tú vlnu(kučeru). Suchým česaním sa vyrobí práve ten krep, z ktorého ľudia majú pocit, že majú hnusné vlasy.
“až už budu jednou nohou v hrobě, plánuju toho ježka. 😀”
tak to už tou jednou nohou v hrobě jsem 😎
a je to absolutně úžasná SVOBODA 👌
Hmn, děsíte mne…doufám, že to znamená JEN to, že jste ostříhaná na ježka? 👀🙈
Já nemám na hlavě vysloveně krep, jen je to nepoddajné. Prostě vlasy s vlastním názorem 😂
CGM metodu znám, nevyhovuje mi.
Arbora:Vlnité a kučeravé vlasy sa práve češú iba za mokra, ideálne s kondicionérom, pokiaľ chcete udržať nejakú tú vlnu(kučeru). Suchým česaním sa vyrobí práve ten krep, z ktorého ľudia majú pocit, že majú hnusné vlasy.
Jo to jo… jenže tohle může fungovat jeden den… teda alespoň u mě, druhý den ráno vstanu a už se učesat musím.
Vahine:Hmn, děsíte mne…doufám, že to znamená JEN to, že jste ostříhaná na ježka? 👀🙈
no, napoprvé to sice bylo vyvoláno potřebou vstoupit do lbi, ale dál už si to udržuji ryze dobrovolně 😀
No tak hlavně, že ten vstup do lbi dobře dopadnul! ☝️🍀
Jste tu 🌷
A ať Vám ta hlávka nenastydne ❄️
Děkuji. Však nemůžu opustit Mojinku, holčičku moji zlatou….😇
co je lbi?….a CGM ?…🤔děkuji
lbi (leb) = lebka
CGM je metoda péče o kudrnaté vlasy
Sardullah:Jo to jo… jenže tohle může fungovat jeden den… teda alespoň u mě, druhý den ráno vstanu a už se učesat musím.
Noo, na to sú tiež rôzne vychytávky. Ale chápem, s dlhým vlasom to nie je úplne easy, mám len po ramená. Ps, umývam raz za týždeň a češem iba s kondicionérom, pri umývaní.
Irma19:Vážně? Nějak jsem měla pocit, že už se to pro naši generaci nehodí 🤔
Kvalitu a hustotu bych na to asi měla, roste mi na hlavě toto… v reálu o něco světlejší, cca v hloubce tónu 4
Irmo, nádherné vlasy máte. Mívala jsem za mlada taky podobné, skoro černé, oba moji rodiče byli černovlasí,no a pak jsem se nechala ostříhat a 40 let nosím krátké. Zkoušela jsem se nestříhat max. 3 měsíce a byla jsem z toho na nervy. Na střih a barvu chodím každých 5 týdnů. CHtěla bych už nechat odrůst na svoje šedivo, ale já to nedávám, odrosty vypadají hrozně, všichni mi říkají , tobě bílé ne, prý by mi neslušely. Tak nevím, pořád to řeším a nemůžu se dobrat toho správného.
Já bych klidně šedivé zkusila, někdy to s “unavenou” pletí ladí víc, než tmavě hnědá. Ale šedivím jen nad čelem a na temeni, zbytek roste zatím tmavý…
Takže nebarvit se a jít na ježka, vypadala bych jako skunk😂😂🦨
Ta druhá fotka Meg s polodlouhýma, je přesně to, co jsem chtěla navrhnout👍 Jen jsem neměla čas to hledat😏
Moje známa… původně tmavovláska začala šedivět… ale ne, že by jí postupně vlasy prokvétaly stříbrem měla normálně odrosty. No vypadalo to děsně … pomalu dva roky nosila čepice, kšiltovky, šátky, aby to schovala… ale teda vyplatilo se… není šedivá, normálně bloncka s lehkým tmavším šedým melírem… fakt to vypadá jakože jí to vyrobila kadeřnice.
Já jí docela dlouho neviděla, normálně jsem myslela, že se nechala odbarvit.
Já se pořád ještě nikam nedokopala. Vlasy mám cca po prsa, ale už je to fakt problém po běhání rozčesat. Já bych to ráda o něco zkrátila, tak po ramena, ale aby šel pořád ještě udělat culík. To je za mě ideální délka.
No manžel protestuje, že se mu víc líbí tahle délka a mam si dělat na běhání cop… To se mi fakt nechce, ráno se chci jen obléct a vypadnout…
A šediny, můžu blbou otázku kdy se vám začaly dělat? Mě je skoro 36 a taky už nějaký mám…