Aktuálně: 3 724 inzerátů212 484 diskuzních příspěvků18 283 uživatelů

Všeobecný pokec

Buggyra
Buggyra 28.11.2024, 09:44:50 xxx.xxx.198.226

Chodím taky do Penny. Ale nejraději bych měla opravdu malý obchod, kde je vždy vše na svém místě, to v Penny občas není, zejm. když to potřebují prodávat přímo z palety. Ale máte pravdu, ta oddělení jsou celkem stabilní, to zase jo. Mně na tom Lidlu vadí, jak je to tam všechno naházené v těch řadách uprostřed, to je pro mě velmi nepřehledné.

Aluška
Aluška 28.11.2024, 09:51:19 xxx.xxx.200.75

Taky do Lidlu nerada chodím, mají to tam hrozně chaotický, vedle sebe věci který k sobě nepatří, nic tam nemůžu najít

kometa
kometa 28.11.2024, 09:53:18 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 28.11.2024, 09:51:19

Přesně! Přijde mi, že vyskládají věci tam, kde je zrovna místo.

Saga
Saga 28.11.2024, 09:59:34 xxx.xxx.167.183

Buggyro, však mě taky potěšila! Měla jsem to podobně jak Vy, že by přijela někdy před svátky. Jenže, to by znamenalo po mé pracovní době, čili odpoledne, sice teď chodím o hodinu dřív, ale jsem z toho vstávání ve 4:00 dost sťatá a v odpoledních hodinách už hůř použitelná🙄 a na tuhle paní se prostě potřebuju soustředit, moc nám pomohla, tže jsem se jemně zeptala, jak hrotí svátky? Odpověď, že vůbec, pro mě byla jako dar z nebes🙏.  Tže uvidíme, jak to spácháme, ale hlavně za světla a v pohodě, obě budeme odpočinuté a to pak ta práce úplně jinak odsýpá! A Vám přeju u hajtřiček samé pozitivní zprávy, nebo aspoň neutrální!

Aluška
Aluška 28.11.2024, 10:04:06 xxx.xxx.200.75
kometa:

Přesně! Přijde mi, že vyskládají věci tam, kde je zrovna místo.

Mě připadá že to naházejí kam se jim zrovna zachce, kolikrát to aspoň tak vypadá

kometa
kometa 28.11.2024, 10:04:40 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 28.11.2024, 10:04:06

Nebo tak.

lesnizinka
lesnizinka 28.11.2024, 10:21:26 xxx.xxx.88.216

Musíme jezdit do města. Byl tam jen Penny a Lidl. Penny jsem nesnášela, vůbec se mi ten obchod nelíbil, chodili sme do Lidlu. Pak postavili Kaufland, poměrně velký, ceny a sortiment super. Jezdili sme do Kaufu(píšu my, myslím mě s mamkou, muž by tam nevlezl, ten jezdí ve větším městě do Tesca) Jenže po zdražování najednou Penny mnohem lepší akce, tak jsem se hecla a začala jezdit do Penny. Hlavně teda kvůli mamce, ale já jak jsem škrťa, rozhodně nedám za zakysanku 16Kč, když vím, že v Penny je za 10😉 Takže momentálně jedem do Penny, nakoupíme a zbytek akcí dokoupíme v Kaufu. Muž se mi směje, že jsem jak ti důchodci, co objíždějí akce, ale mě už je to jedno, stejně musím těch 17km do města zajet, takže tam už ty dva obchody kousek od sebe objedu😉 A myslím, že už jsem ho trochu nakazila, protože přijel z Tesca a neměl okurku. Ty jsi nekoupil okurku?(říkala jsem mu před nákupem, ne aby ho napadlo kupovat okurku za 30, když v Penny je za 9Kč! Problém ovšem ten, že tam nikdo momentálně nejede😏) ,,Ne, nekoupil, stála 29Kč" No není možná, že tě to napadlo…vydřiduši, ať si ji strčí někam👎😉

Buggyra
Buggyra 28.11.2024, 10:39:37 xxx.xxx.198.226

No přesně, prostě je nejlevnější, v těch akcích. Chlap tvrdí, že něco je levnější v Lidlu, ale já si to párkrát porovnala, a u většiny věcí to tak není… Ale já Lidl nesnáším z principu, měli spoustu kauz s vykácením různých stromů kvůli stavbám na zelené louce, takže mám jisté zábrany jim dát peníze, i když koho zajímají stromy…

Aluška
Aluška 28.11.2024, 10:45:55 xxx.xxx.200.75
Buggyra:

No přesně, prostě je nejlevnější, v těch akcích. Chlap tvrdí, že něco je levnější v Lidlu, ale já si to párkrát porovnala, a u většiny věcí to tak není… Ale já Lidl nesnáším z principu, měli spoustu kauz s vykácením různých stromů kvůli stavbám na zelené louce, takže mám jisté zábrany jim dát peníze, i když koho zajímají stromy…

Mě v Lidlu ještě štvou ty akce buď jenom s kuponem, nebo jen s aplikací, nebo s nákupen nad 500,- atd

Sarah01
Sarah01 28.11.2024, 10:46:18 xxx.xxx.11.197
Buggyra:

Já bych raději nakupovala v nějakém českém obchodě, bohužel u nás je jen Tempo, Hrušku zrušili, a to je nehorázně drahé.

kometa
kometa 28.11.2024, 10:46:58 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 28.11.2024, 10:39:37

U nás takhle zlikvidovali zelený plácek, kde bylo spousta kytek a keříčků.

Sarah01
Sarah01 28.11.2024, 10:47:31 xxx.xxx.11.197
Aluška:

Mě v Lidlu ještě štvou ty akce buď jenom s kuponem, nebo jen s aplikací, nebo s nákupen nad 500,- atd

Taky, nejspíš tu aplikaci zruším, u ostatních obchodů jsem ji ani neinstalovala.

Buggyra
Buggyra 28.11.2024, 10:57:27 xxx.xxx.198.226

A to je další, krom jiného. Já se velmi nerada někde registruji a zanechávám po sobě stopu, tu aplikační bych ani nemohla, páč i kdybych chtěla, můj telefon prostě tu aplikaci není schopný provozovat. Mám kartu do Tesca, někdo z rodiny mi ji nechal, čímže mě to  neirituje, protože jsou tam data někoho jiného a mně to je jedno. Tak mohu využívat těch jejich slev jen na kartu, ale opět, aplikaci nemám a mít nebudu. Proto mi vyhovuje ten Penáč, kde to funguje i bez všech aplikací a karet (něco mají výhodnější s kartou, ale je toho desetina slevových položek).

megi-the-pes
megi-the-pes 28.11.2024, 11:02:08 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 28.11.2024, 10:46:58

Jak to, že Lidl zlikvidoval? Někdo mu ten pozemek asi prodal, ne? A když ten někdo si nedal do smlouvy - jako u nás - že Lidl má na tomto pozemku (jinak sází čtvrt milionu stromů ročně) vysadit 100 stromů, no tak tam dal parkovací místa. Ne? 
Jinak teda komplet řetězec jede na zelené energii, má už skoro desítku vlastních foto elektráren, zaměstnance platí královsky, dává matkám 4 a 6hodinové úvazky a všem vykají. To Penny vůbec nezná, zaměstnanci jsou tam otroci a z výplaty jim strhávají krádeže. No a ta výplata je ubohá i bez toho. 

Pro mě teda cena není úplně nejvíc, hodně jídla z jiných obchodů mi prostě nechutná. 
Nevim, co teď prodává Penny, Lidl prodává značky, které nevyrábí dětští otroci. Mně na tom docela záleží. No ale akce jsou tu trapné, to i v tom druhém krámě, jako že musim tam jít v sobotu a ve středu a v neděli, protože akce olej jen v sobotu a… no tak to už si to radši koupim na netu… A pak jedem do polského a tam mi daj půl kartonu cukru zdarma, mlíko za polovinu, za každých utracených 1200 dárek (kafe, máslo, hehehe, tam není slyšet nic jiného než čeština), polovina krámu je akce druhý kus minus 70 % a 5 % na celý nákup, no tak to si tu blbou apku nainstaluju. 

Esi máte v některém Lidlu bordel, napište jim to na FB, oni to opravdu řeší. 

Prostě jdu tam, kde mám dojem, že se k lidem chovají slušně (i k dodavatelům… akorát nevim, jak s tim kokainem, to pokrytecky přehlížím… jelikož se nerozdělili).

Sarah01
Sarah01 28.11.2024, 11:05:51 xxx.xxx.11.197
Buggyra:

A to je další, krom jiného. Já se velmi nerada někde registruji a zanechávám po sobě stopu, tu aplikační bych ani nemohla, páč i kdybych chtěla, můj telefon prostě tu aplikaci není schopný provozovat. Mám kartu do Tesca, někdo z rodiny mi ji nechal, čímže mě to  neirituje, protože jsou tam data někoho jiného a mně to je jedno. Tak mohu využívat těch jejich slev jen na kartu, ale opět, aplikaci nemám a mít nebudu. Proto mi vyhovuje ten Penáč, kde to funguje i bez všech aplikací a karet (něco mají výhodnější s kartou, ale je toho desetina slevových položek).

Ale to lze všude nakupovat bez aplikací a nebo stále s jejich kartičkou. Aspoň teda v Bille to taky jde, mám kartu po manželovi a pořád ji používám. A myslím, že v Kaufu taky.

Buggyra
Buggyra 28.11.2024, 11:36:19 xxx.xxx.198.226

Naštěstí chuť nemusím řešit, už jsem někde psala (asi u cukroví), že nepoznám chuť pečiva pečeného s máslem a s olejem, je mi to upe šumák. Což se hodí, protože pro mě je cena úplně nejvíc. Bohužel poměr příjmy a náklady se zhoupnul. V Penny mě trochu těší představa, že tam občas koupím i něco od českého výrobce. V Lidlu zase říkají, že německá kvalita. No jenže to holt musejí kupovat bohatí důchodci 🙂

Sarah: Billu ani Kaufland po ruce nemám. Jen Albert, ale tam málokdy nakombinuju nákup tak, abych měla v akci vše, co potřebuji. Ale občas tam skočím pro jednotlivosti, akce tam nesleduji.

Biedronka teď prý vyhořela, nevím, zda ta u Hrádku nebo ta u Habartic, já tam nejezdím.

kometa
kometa 28.11.2024, 14:25:46 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 28.11.2024, 10:57:27

Já se velmi nerada někde registruji

Taky mám jenom kartu do Penny. Když nakupuji jinde, hlásím dopředu - aplikaci nemám. Přesněji řečeno, nemám chytrý telefon.😉

rapotačka (neregistrovaný) 28.11.2024, 14:30:36 xxx.xxx.168.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 28.11.2024, 14:25:46

Taky nemám CHT, aplikaci  QR kód mám na papíru = papírku. (od sestry, třeba)

megi-the-pes
megi-the-pes 28.11.2024, 15:00:51 xxx.xxx.124.128

Beruna v Zawidówě prej. 

Lidl má právě čím dál víc českých výrobků - místo luxusního “pribináčka” prodává toho Lipánka nebo tak něco… a já tam právě chodila pro ty německé. 😀 Skoro nic něm. tam už není, vyrábí to české podniky, mléko Olma a tak. Prostě to dobré už je pryč. 
Mám pocit, že to je nějaká EU/CZ vyhláška - české výrobky. 

megi-the-pes
megi-the-pes 28.11.2024, 15:01:44 xxx.xxx.124.128

“Naštěstí chuť nemusím řešit, už jsem někde psala (asi u cukroví), že nepoznám chuť”

toto je pecka. Nemohu se rozhodnout, esi to taky chci. 😀

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.