Jsem dospělá a nikdo mi nebude nařizovat…….
Tak to je úplně jednoznačné a samozřejmé !!
Koukám, že já jsem úplně mimo a nevím nic ani o stalkerovi ani o úsvitu. 😀
lesnizinka:Reni jak jsem psala, je to film, většina může být fikce nevím, do jakové míry je tam tahle problematika přesně popsaná.
A však to nezpochybňuji. Navíc tahle problematika je u lidí logicky zpracována lépe a déle než u zvířat.
Sarah01:No, ono to bohužel bude něco jinýho, než jen takové ty hádky mezi námi děvčaty. Ale jinak asi máte pravdu. Poučila jsem se a rýpat se v tom dál nebudu, ale taky odsud nebudu odcházet. Jsem dospělá a nikdo mně nebude nařizovat, co mám nebo nemám dělat.
Doufám, že se to všechno tady brzy vysvětlí, vystříbří a uklidní…a o Vánocích bude už jen klid a mír též 💫🎄
Nic, to mělo být jen vysvětlení, jak může být takové obtěžování ve virtuálu překvapivě zasahující i do reálu, ono se to těžko představuje člověku psychicky, zdravotně a rodinně stabilnímu.
Ono je to těžký. Jak se na vás někdo takhle virtuálně upne a zvlášť, když se jedná o opuštěného staršího člověka, je to problém. A zvlášť, když se nakombinuje s záštiplnou potvorou, co ho nastrkuje jako štít. Protože, na jedné straně,má člověk zábrany ublížit staršímu člověku a na druhé straně se ta mrcha chechtá. Já bych je natvrdo obě jmenovala, i když už to nejspíš všem došlo. Aspoň toho nechají, není důvod se nechat vydírat, ani citově ani jinak. Díky těmhle pokřiveným vztahům sem spousta lidí přestala chodit a třeba příspěvky Zrzavcové mě vždy pobavily. A tenhle pocit tu postupně mizí.
Jirka zase jednou vysvětluje 🙂
To je právě to,že spousta lidí a hlavně dětí se na internetové diskuse upíná, jako na oázy porozumění a myslí si, jaké má kamarády a kolik jich má…jaké tady hledáte vztahy? Ano můžu s někým být na jedné vlně,ale naplnění sociální potřeby človeka to nesplňuje. Že se někdo na diskusi pohádá.nekomu něco vyčte není jako když se mi to stane v běžném životě u opravdových živých lidi . Vztahy by měly být reálné .jenže dnešní realita je uchylování se na diskuse.fora.fb. bez mobilu ani prd.
A když to tak někdy čtu.co tady na sebe každej práskne, se nedivím , ze v diskusích se objevují divný lidi.(Nadsázka)
Mně je toho člověka líto. Věřím, že to bylo nedorozumění a ten člověk není v jádru zlý, jen prostě ten pohár přetek a tento člověk nevěděl, že přeteče.
Nebuďme jako ten, co se baví práskačstvím, odpusťme to oběma. Esi se přes to přenese Sarah01, určitě ano, protože je dobrý člověk,
já mu odpouštím, a až se oklepe, ať se sem vrátí. Kdo chce, ať jej ignoruje, ale už, prosím, aby se tohle nepřipomínalo. Tak funguje omluva a odpuštění - už se k tomu nevracím.
Anonymní:Jsem dospělá a nikdo mi nebude nařizovat…….
Ještě doplním: O něčem takovém neuvažuje ani setinu vteřiny !!!
megi-the-pes:Mně je toho člověka líto. Věřím, že to bylo nedorozumění a ten člověk není v jádru zlý, jen prostě ten pohár přetek a tento člověk nevěděl, že přeteče.
Nebuďme jako ten, co se baví práskačstvím, odpusťme to oběma. Esi se přes to přenese Sarah01, určitě ano, protože je dobrý člověk,
já mu odpouštím, a až se oklepe, ať se sem vrátí. Kdo chce, ať jej ignoruje, ale už, prosím, aby se tohle nepřipomínalo. Tak funguje omluva a odpuštění - už se k tomu nevracím.
__________________________________________________________________________A prozraďte mi nějaký trik, jak upéct cca milion rohlíčků (prostě jich sežeru hodně) rychle a nenamáhavě.
(Úpis ďáblu mi neraďte. Ne že bych toho nebyla schopna, ale blbě se shání.)
Jakých rohličků ?
Přece vanilkovejch. 🙂 Ale bez vanilky. Vanilku nerada. Vlašáky jo, hodně. Hodně rohlíčků s ořechama. Mraky rohlíčků. Vlak. Nákladní vlak.
Rohlíčky…
https://www.tescoma.cz/vykrajovaci-forma-na-rohlicky-delicia
No ale to je parádní, vykrajovat rovnou na plechu! Dík.
Není zač 🙂
Milion rohlíčků se objednává u pekařů a cukrářů 🙂
Já si je asi budu muset napéct sama, ale o víkendu jsem ještě stihla v penáči Héru v akci, takže jsem zásobena, a holt poprvé budu péct čistě z Hérečky a ne z másla, co už. Máslo za 35 korun pořízené v létě co by investice do komodit (!) nebudu plýtvat na nějaké chroupání!
A tu formu asi taky nutně potřebuju, děkuju!
Já se přiznám, že letos si nechám napéct. Poslední roky to vůbec nezvládám, ale zase mi přijde, že to nejsou ty pravé Vánoce, bez cukroví. I když nějakou bábovku nebo buchtu jsem vždycky udělala. Objednala jsem 5 kilo, tak doufám, že to bude stačit. A bude to vánoční pečivo pečené doma, ne z obchodu.
Těsto z másla nedělám, protože jsem nějak nenašla rozdíl, v tom pečeném jídle. V lidlu mají Stellu, to je jako Hera, ale z Hery cítím něco nepříjemného, plastového, umělého (v upečené už samozřejmě ne).
To ale byla reklama, co, když mi i po těch letech, teď jak píšu “Hera”, okamžitě naskočí:
Hera je pečení!
OMG 😀
Oni ten slogan v těch reklamách totiž stále používají 🙂
Rozdíl je, ale záleží jaké je to máslo, šetřit na másle se nevyplatí, to už pak radši ta Hera.