Nikdy bych neřekla, že se mezi námi najde někdo, kdo bude dělat takové věci. Že se k tomu někdo, s kým tu roky společně diskutujeme, sníží. Pro mě je to těžko uvěřitelné.
Irma píše o dvou lidech… to mi hlava nebere ještě víc. Dva? Fakt? Dva lidi, kteří stalkují… Co z toho mají?
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 25.11.2024, 18:48:08
Přesně tak, Ginuši do akce! 👍
A tím bychom to tady mohli/y uzavřít. Věřím, že incidenty se nebudou opakovat, zákeřňák se chytí za nos a ostré hrany rozbitého přátelství obrousí čas.🙏❤️
Protože dál rozbíjet tuhle partu, která se při konci IF dokázala stmelit a zabojovat o udržení kontaktu, by byla velká škoda. Howgh.
Asi takhle z některých dam zde se mi chce blejt velebnosti. Z jedné převelice. Ona ví, že? Jako rozpoutat bez jakéhokoli důkazu takovouhle štvavou kampaň. To chce hroší kůži a kuwa pevnej žaludek. Dotyčné doporučuju hodit hadr na hlavu, vzít si neurol a navštívit psychiatra.
A těm které celý tenhle nesmysl přiživují:
Bravo
Udělaly jste ze zdejšího fóra žumpu. Nic víc jak odpadní žumpu kde 90% nových příspěvků je telenovela o tom kdo komu co možná jak…..
Timhle tenhle web zabijete. Kdo tu taky diskutuje teď že? Furt pár stejnech nicků o čim dál většim hovnu.
Pozor, jsou to 2 nezávislé osoby. Jedna, která je z toho teď nešťastná stejně jako Sarah, a druhá, která se v tom zvráceně vyžívá a spor vzniklý z nedorozumění rozdmýchává…
Jmenovat ale nechci, buď se dotyčná chytne za nos a omluví, nebo nechť zaleze někam do nory.
Hele. Sbohem lidi. Na tohle nerva nemam ani já. Uživejte si tu s psychopaty a egoisty. Baštěte jim jejich plačky a pak se někdy zamyslete kolik lidí už odsud odešlo a proč.