No uf, tak jsem si to přečetla, od pátku jsem tu jistě nebyla, byly toho 4 výživné stránky. Sarah, hodně sil, držte se, snad už to bude dobré! Jen se v tom nezacyklete, pokud by se to zase zhouplo k horšímu, určitě to řešte!
Třeba nadměrné ulpívání na jedné zvolené osobě, kdy vztah původně kamarádský přerostl do patologické kontroly dané osoby včetně jejích reakcí na diskuzních fórech, zvlášť když nejsou v souladu s představami, vytvořenými stalkerem, možná ne úplně zdatným v navazování a udržování mezilidských vztahů….
Sice je to hezky popsáno, ale přesto mě nikdo nenapadá. Mám pocit, že děvčata z “víčka” rozhodně mají zdravého sebevědomí dost a sociálních kontaktů taky. I když žádnou z nich neznám osobně. Žádná z nich není ufňukaná. Budu je muset proklepnout. 😉😃
Sice je to hezky popsáno, ale přesto mě nikdo nenapadá. Mám pocit, že děvčata z “víčka” rozhodně mají zdravého sebevědomí dost a sociálních kontaktů taky. I když žádnou z nich neznám osobně. Žádná z nich není ufňukaná. Budu je muset proklepnout. 😉😃
Já to taky nejsem!
Napadá, ale neřeknu!! Ale rozhodně to nemá zapotřebí, probůh.
Třeba nadměrné ulpívání na jedné zvolené osobě, kdy vztah původně kamarádský přerostl do patologické kontroly dané osoby včetně jejích reakcí na diskuzních fórech, zvlášť když nejsou v souladu s představami, vytvořenými stalkerem, možná ne úplně zdatným v navazování a udržování mezilidských vztahů….
Tak ještě jednou….to, co popisujete by sedělo na chlapa. Ti v tom někdy bývají zdatní. Chudáci ti 3, kteří sem chodí….aspoň já dopočítala do tří.
No uf, tak jsem si to přečetla, od pátku jsem tu jistě nebyla, byly toho 4 výživné stránky. Sarah, hodně sil, držte se, snad už to bude dobré! Jen se v tom nezacyklete, pokud by se to zase zhouplo k horšímu, určitě to řešte!
Až tak vážné to je? I pod okna chodí pískat? Netušila jsem, že i kontakty po “sítích” můžou být nebezpečné i pro dospělé lidičky.
Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 25.11.2024, 13:59:46
Já byla v pohodě. Dost jsme se tomu s kamarádkou nasmály. Ono tenkrát frčelo emo, holky kolektivně brečely u romantických filmů a Buffy a dojímaly se u fotek malych selátek. Já tenkrát na ta selátka reagovala ve stylu mňam, slanina, emo mi přišlo pozérské a filmy a seriály jsem nesledovala, leda Kriminálku Las Vegas. Ale mým největším prohřeškem bylo, že jsem nebyla zamilovaná do Juliána Záhorovského ani do zpěváka O-Zone, takže jsem byla jasně necitelná. 😀 Jinak jo, já byla v pohodě, měla jsem svou skupinu, ale nevadilo mně bavit se s ostatními skupinkami. Ono většina těch děcek byla v pohodě. A myslím, že mě tam napsali, protože někoho napsat museli a věděli, že já to budu považovat za bezva vtip. Ostatní by to urazilo.
“že jsem nebyla zamilovaná do Juliána Záhorovského ani do zpěváka O-Zone”,
Jak my to měly krásně jednoduché : Rozdělené na Matuškovky a Gottovky - pak se do toho trochu vetřel Neckář. Posléze na Filipovky a Honzovky ( kdyby někdo nevěděl tak Filip a Honza ze Starců ). Nad každou novou písničkou jsme se zhádaly, ale nepraly jsme se. Kluci z toho měli hec, jen do té doby než prasklo, že někteří milují Kubišovou a ti druzí Vondráčkovou 🙂) Měli jsme moc hezké dětství a mládí.
Co se to tu sakra děje, tady straší?😲 Dostala jsem echo, že se sem mám kouknout, že se něco děje a týká se to víček. Nakoukla jsem, nepochopila jakovou roli v tom tady víčka hrají🙄 a co se to děje kolem Sarah to už nechápu vůbec. Sarah, já jsem vám taky nepsala soukromou, když jste marodila, možná nevhodně, za což se omlouvám, ale říkala jsem si, že třeba můžu poradit. Snad si někdo nemyslí, že tady někoho obtěžuju já?!?😲
A tohle jsem napsala asi před hodinou, nakouknu, jestli někdo odpověděl, vysvětluje a….místo toho můj příspěvek zmizel😲 takže ho vlastně píšu podruhé. Jestli tu máte poltergeista, černou díru, nebo nevím co…tak si to tu prosím nechte, jo? 😉
Mě napadá taková praštěná věc, co když si ta osoba a podotýkám že netuším o koho jde, prostě ani neuvědomuje, že její nevyžádané zprávy ostatní obtěžují. Jesli je dostatečně praštěná, tak jí to třeba nedochází a má pocit, že koná dobro.
No, mě by spíš zajímalo, kdo tady dává echa na diskuzi, rozesílá screenshoty a vybrané (z kontextu vytržené a pozměněné) příspěvky. Evidentně s úmyslem rozdmýchávat emoce… toto bych nazývala skutečným ZLEM.
Bavíte se dobře? Já už vím, kdo jste, a dost by mě zajímalo, jestli máte “koule” přiznat se k tomu veřejně…
Co se to tu sakra děje, tady straší?😲 Dostala jsem echo, že se sem mám kouknout, že se něco děje a týká se to víček. Nakoukla jsem, nepochopila jakovou roli v tom tady víčka hrají🙄 a co se to děje kolem Sarah to už nechápu vůbec. Sarah, já jsem vám taky nepsala soukromou, když jste marodila, možná nevhodně, za což se omlouvám, ale říkala jsem si, že třeba můžu poradit. Snad si někdo nemyslí, že tady někoho obtěžuju já?!?😲
A tohle jsem napsala asi před hodinou, nakouknu, jestli někdo odpověděl, vysvětluje a….místo toho můj příspěvek zmizel😲 takže ho vlastně píšu podruhé. Jestli tu máte poltergeista, černou díru, nebo nevím co…tak si to tu prosím nechte, jo? 😉
To je v pořádku, Vy jste se ptala na zdraví a jestli se mi má kdo postarat o psy, to nebylo žádné obtěžování.