Aktuálně: 3 261 inzerátů220 195 diskuzních příspěvků18 352 uživatelů

Všeobecný pokec

Irma19
Irma19 24.11.2024, 23:00:11 xxx.xxx.239.133
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 24.11.2024, 22:43:12

To radši ne, nic moc dobrého by to asi nepřineslo… 

Orionka (neregistrovaný) 24.11.2024, 23:09:48 xxx:xxx.ac99:dd8d

Ty karty, ty karty, ty karty….To jméno, to jméno, to jméno.

Varaxi
Varaxi 25.11.2024, 00:10:31 xxx.xxx.137.233
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.11.2024, 19:38:58

Promiňte, ale já se nemůžu přestat smát. 😀 Já normalně myslela, že jde o něco závažného, že se za Vás někdo vydává nebo Vám hacknul účet nebo Vám naboural soukromí a tak. Ale tohle… to je tak neuvěřitelně bezvýznamné!

Asi jako když si Vás ve škole zavolá ředitel, a Vy se bojíte a klepete se, co se jako stalo, co jste provedla - a ukáže se, že potřebuje doplnit do údajů Vaše datum narození. 😀

Tak se někomu nelíbí, že nemáte ráda Třetí víčko. Ježíši. Já se picnu. 😀 😀

Jako chápu, že ve Vaší situaci to asi příjemné nebylo. A vtipné taky ne. Ale proboha, jak TOHLE může někomu vadit? 

No, při této důvěrné debatě, kdy si svěřujeme nejintimnější informace, co kdo nemá rád, bych měla taky něčím přispět. 

Vadí, že nemám ráda debrecínku? Taky nemiluji pražskou zoo. Přímo nesnáším legíny. Moje úchylka v neoblibě některých věcí jde tak daleko, že nemám ráda dokonce ani škytavku. Nebo to je dovoleno?

😀

Slibuju, že si z toho přestanu dělat prču. Až se dosměju. 

Varaxi
Varaxi 25.11.2024, 00:29:22 xxx.xxx.137.233
Sarah01:

Takže je neděle večer, tak aspoň napíšu, čím jsem se tak strašně provinila. Vadil tento můj příspěvek, viz první fotka, a tato moje reakce, viz druhá fotka. A začalo to bobtnat. Obrázek si každý udělejte sám.

Obrázek Obrázek

No teda, uznejte, že to svědčí o Vaší zvrácené mysli. A ten smajlík, to se ještě vysmíváte, nebo co? 

😀

Ne, to fakt nejde brát vážně. Fakt to není nepodařený vtip? To mi hlava nebere, že něco tak banálního je tématem na tolik dní.

Já se Vám nesměju, ale ta situace je tak absurdní! Čím víckrát si to čtu, tím absurdnější to je.

Irma19
Irma19 25.11.2024, 00:53:38 xxx.xxx.239.133
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 25.11.2024, 00:29:22

Pobavila jste mě 😃

Ale víte… on byl toto jen odrazový můstek, úplná banalita, jenže se na to nabalily nešťastné reakce. A pak přituhlo ještě víc, na řadu přišla obvinění, výčitky, dokonce i nějaký bonzák odsud si přisadil a ohýnek rozfoukával…  A teď je mléko rozlité🥺

Daja
Daja 25.11.2024, 05:50:20 xxx:xxx.d6d2:9266
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.11.2024, 19:24:08

Dobre ranko😉Sarah,

beruško zlatá napíšu jen tohle “ neblbněte ” . Kafáčku puntíčkovaný , lidově napíšu “ serte na to ”, sama víte, že už každá z nás tady dostala někdy a od někoho sodu…..zabolí😢, ale kašlem a třeba i nějaký den jsme naserinkané a pac a pusu jedeme dál😜.

Nevím, nevidím co se zas tak závažného stalo, možná nějaká uražena SZ, no  tak prd a nečtu od ní👎.

Dája

Ps i já jsem si musela přisadit, vím, že jste zranitelná, ale oklepu se a jedu dál👍.

Zrzavci
Zrzavci 25.11.2024, 07:17:30 xxx.xxx.166.129

Hustý teda, já jsem tu teď úplně nebyla, protože mám trochu komplikací nad hlavu, teď sedím v čekárně u doktora a čtu. Já si nějak myslela že ta dotyčná osoba se stáhne poté, co jsem tu před časem psala,že  stalking a další, může nahlásit kdokoliv a že to klidne udělám,Sarah dejte mi vědět- tady veřejně,a já na tu policii zajdu. 

Sarah01
Sarah01 25.11.2024, 07:26:03 xxx.xxx.162.253
Varaxi:

No teda, uznejte, že to svědčí o Vaší zvrácené mysli. A ten smajlík, to se ještě vysmíváte, nebo co? 

😀

Ne, to fakt nejde brát vážně. Fakt to není nepodařený vtip? To mi hlava nebere, že něco tak banálního je tématem na tolik dní.

Já se Vám nesměju, ale ta situace je tak absurdní! Čím víckrát si to čtu, tím absurdnější to je.

Njn, ono by to fakt bylo k smíchu, kdyby mě ta osoba nebombardovala zprávami už od 22. 10. a už to fakt není příjemný. 

Zrzavci
Zrzavci 25.11.2024, 07:26:54 xxx.xxx.166.129
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 25.11.2024, 05:50:20

No ono Dajo, tohle bude nejspíš troškuněco jiného, než o čem píšete, pokud je to tak jak odhaduji. 

Vahine
Vahine 25.11.2024, 07:44:08 xxx.xxx.191.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 25.11.2024, 07:26:03

A zablokovat kontakt přímo na telefonu, jakože volání i sms, jste zkusila? Ta zpráva vůbec nepřijde a telefon nezazvoní, prostě šup s kontaktem do spamu. To jsem osobně už v minulosti taky musela použít. Pak jsem teda ještě změnila číslo, ale to u Vás asi nejde, když máte číslo navázané na chovatelskou stanici. U mne to tehdy takhle stačilo, už byl pak klid.

balu
balu 25.11.2024, 08:12:54 xxx.xxx.252.57
»
Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 25.11.2024, 00:53:38

Zřejmě o tom víte víc… 

Tady se diskutuje v jedné rovině, to čteme všichni, a pak je pod ní další rovina, a to sz a další komunikační kanály, kde diskutuji mezi sebou vždy jen dva…

balu
balu 25.11.2024, 08:14:46 xxx.xxx.252.57
»

Sarah, tak tu osobu zveřejněte. Tím jí vezmete vítr z plachet. A bude po tajnostech a dohadech.

Daja
Daja 25.11.2024, 08:20:59 xxx:xxx.60f7:cb28
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 25.11.2024, 07:26:54

Aha, tak to se velice omlouvám a můžu jen na svoji obhajobu napsat, že vím o to prd a nemám se co ozývat.

Děkuji za upozornění a veřejná omluva Sarah.

Dája

Daja
Daja 25.11.2024, 08:22:49 xxx:xxx.60f7:cb28
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 25.11.2024, 08:14:46

Hmmm nejlepší 👍co se dá u dělat a když už tak napsat veřejně o co se jedná. Takhle se jen domníváme a víme prd.

Dája

Sarah01
Sarah01 25.11.2024, 08:24:49 xxx.xxx.28.39
balu:

Sarah, tak tu osobu zveřejněte. Tím jí vezmete vítr z plachet. A bude po tajnostech a dohadech.

Nemůžu to udělat, nezlobte se. Pořád tak nějak věřím, že to bylo nedorozumění nebo snad nějaký omyl. Nechce se mně věřit, že někomu mohla vadit taková blbost.

Verun
Verun 25.11.2024, 08:29:45 xxx.xxx.220.12
Sarah01:

Nemůžu to udělat, nezlobte se. Pořád tak nějak věřím, že to bylo nedorozumění nebo snad nějaký omyl. Nechce se mně věřit, že někomu mohla vadit taková blbost.

Dostanete od té osoby políček a nastavíte druhou tvář? 😇 Pak bude následovat citové vydírání…nepůjčila jste té osobě peníze? 

assil
assil 25.11.2024, 08:35:37 xxx.xxx.206.172

Orionka

jestli je to ještě aktuální, na nějaký základní úpravy a ořezy a tak je úplně nejjednodušší zdarma prográmek Irfan

Bobca
Bobca 25.11.2024, 08:56:03 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Takže je neděle večer, tak aspoň napíšu, čím jsem se tak strašně provinila. Vadil tento můj příspěvek, viz první fotka, a tato moje reakce, viz druhá fotka. A začalo to bobtnat. Obrázek si každý udělejte sám.

Obrázek Obrázek

Pamatuju si,že jsem reagovala na ten druhý-dala jsem odpověď i pro Alušku🙂..neumím to takhle zkopírovat..(je to myslím kolem 25-30.10.-jsem se prokousávala hodně dlouhou diskusí).ale..jen jsem reagovala,že pro někoho tohle “plkání o ničem” může být dost důležité.. a objasňovala jsem,jak to víčko kdysi pře 6 lety začínalo..že na něj ale může kdokoli…Když jsem dnes viděla tyhle příspěvky,jsem se lekla,že jsem snad JÁ něco způsobila😲..Ale Sarah neznám,nemám na ní žádný kontakt..ale asi “tuším”…Sarah-kašlete na to,mažte,neberte telefon…

Pokud jsem to pokakala já,tak se moc omlouvám..ale nejsem si vědoma..🙏

Varaxi
Varaxi 25.11.2024, 09:40:09 xxx.xxx.137.233
»

Ano, máte pravdu. Teď s odstupem pár hodin bych se mohla začít projevovat jako dospělá svéprávná osoba, kterou jsem. Údajně teda.

Z toho mála, co vím, jste se stala obětí šikany. A to je strašné. Sama uvádíte, že doufáte, že to bylo nedorozumění, což klidně být mohlo. Někdo si mohl Váš nevinný, milý komentář vyložit jako útok, a to ani ne na to vlákno, ale na sebe. Lidi jsou různí a přes písmenka je k nedorozumění přece jen blíž. Můžu tu vyjmenovat i další důvody, proč to někdo mohl udělat, kromě těch absurdních, co mě napadaly v noci (náměsíčnost, Tourettův syndrom atd.) tu jsou i důvody reálné - jiné sociální a kulturní pozadí (dotyčná osoba může být cizinec), psychický stav (obrovský stres, nemoc, duševní nemoc - od alkoholismu přes nevyřešená traumata po patologické poruchy všech typů), nějaké nedořešené konflikty s Vámi z minulosti, nízké (sociální) IQ…  A to jsou všechno velice závažné stavy, které nepřipadají vtipné ani mě. Divili byste se, co s vnímáním reality udělá obyčejné nevyspání. Bez ohledu na to, že skutečně mohla nastat situace, kdy se dotyčná osoba zbavuje odpovědnosti, protože prostě lidově řečeno za to nemůže, je třeba její jednání odsoudit. Protože šikana není něco, co by mohlo být tolerováno, ať jsou důvody pachatele jakkoli závažné, ať je pozadí za tím vším jakkoli nepříznivé. 

Protože Vaše životní situace v ten okamžik byla nepříznivá také. Psala jste, že jste byla v nemocnici - to není nejlepší okamžik muset řešit životní krize a ty zbytečné teprve ne. A stát se to může komukoli, že nebude zrovna fit, a přijde někdo, kdo na Vás nazvrací nepravdivá či zavádějící obvinění. Nemocnice je přesně to místo, kde máte čas se v tom nimrat do aleluja, místo aby se člověk soustředil na něco pozitivního a brzo se uzdravil. To je prostě strašně špatná okolnost. Jindy je člověk silnější a dokáže tomu snáz čelit, situaci řešit či jí učinit přítrž, ale v nemocnici, při nemoci nebo úrazu, to je prostě objektivně vzato blbé.

Já oceňuji, že nezveřejňujete, kdo to je, a to právě z výše uvedených důvodů. Veřejný lynč není něco, co by situaci nějak vylepšilo. Nevím ani, co poradit - jestli to dořešit osobně (to na sebe lidi málokdy řvou), nebo přestat řešit úplně a udržovat si odstup, nebo nevím. Na dálku přes média bych to neřešila, to povede jen do spirály vzájemných zhoršujících se urážek a obvinění.

Držím Vám palce, ať se z toho oklepete co nejdřív. Pevně věřím, že už se to nebude opakovat. Kdybych mohla pomoci, neváhejte se ozvat. Nechci do toho sama od sebe strkat čumák víc, než už jsem udělala.

PS pro ostatní: Jako možné důvody jsem uvedla špatný psychický stav. Ačkoli se přímo nabízí laktační psychóza, přísahám, že já to nejsem.

Orionka (neregistrovaný) 25.11.2024, 10:25:04 xxx:xxx.ac99:dd8d
assil:

Orionka

jestli je to ještě aktuální, na nějaký základní úpravy a ořezy a tak je úplně nejjednodušší zdarma prográmek Irfan

Dík, zkusím.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.