Ty karty, ty karty, ty karty….To jméno, to jméno, to jméno.
To radši ne, nic moc dobrého by to asi nepřineslo…
To radši ne, nic moc dobrého by to asi nepřineslo…
Ty karty, ty karty, ty karty….To jméno, to jméno, to jméno.
Promiňte, ale já se nemůžu přestat smát. 😀 Já normalně myslela, že jde o něco závažného, že se za Vás někdo vydává nebo Vám hacknul účet nebo Vám naboural soukromí a tak. Ale tohle… to je tak neuvěřitelně bezvýznamné!
Asi jako když si Vás ve škole zavolá ředitel, a Vy se bojíte a klepete se, co se jako stalo, co jste provedla - a ukáže se, že potřebuje doplnit do údajů Vaše datum narození. 😀
Tak se někomu nelíbí, že nemáte ráda Třetí víčko. Ježíši. Já se picnu. 😀 😀
Jako chápu, že ve Vaší situaci to asi příjemné nebylo. A vtipné taky ne. Ale proboha, jak TOHLE může někomu vadit?
No, při této důvěrné debatě, kdy si svěřujeme nejintimnější informace, co kdo nemá rád, bych měla taky něčím přispět.
Vadí, že nemám ráda debrecínku? Taky nemiluji pražskou zoo. Přímo nesnáším legíny. Moje úchylka v neoblibě některých věcí jde tak daleko, že nemám ráda dokonce ani škytavku. Nebo to je dovoleno?
😀
Slibuju, že si z toho přestanu dělat prču. Až se dosměju.
Sarah01:Takže je neděle večer, tak aspoň napíšu, čím jsem se tak strašně provinila. Vadil tento můj příspěvek, viz první fotka, a tato moje reakce, viz druhá fotka. A začalo to bobtnat. Obrázek si každý udělejte sám.
No teda, uznejte, že to svědčí o Vaší zvrácené mysli. A ten smajlík, to se ještě vysmíváte, nebo co?
😀
Ne, to fakt nejde brát vážně. Fakt to není nepodařený vtip? To mi hlava nebere, že něco tak banálního je tématem na tolik dní.
Já se Vám nesměju, ale ta situace je tak absurdní! Čím víckrát si to čtu, tím absurdnější to je.
Pobavila jste mě 😃
Ale víte… on byl toto jen odrazový můstek, úplná banalita, jenže se na to nabalily nešťastné reakce. A pak přituhlo ještě víc, na řadu přišla obvinění, výčitky, dokonce i nějaký bonzák odsud si přisadil a ohýnek rozfoukával… A teď je mléko rozlité🥺