Takže je neděle večer, tak aspoň napíšu, čím jsem se tak strašně provinila. Vadil tento můj příspěvek, viz první fotka, a tato moje reakce, viz druhá fotka. A začalo to bobtnat. Obrázek si každý udělejte sám.
Takže je neděle večer, tak aspoň napíšu, čím jsem se tak strašně provinila. Vadil tento můj příspěvek, viz první fotka, a tato moje reakce, viz druhá fotka. A začalo to bobtnat. Obrázek si každý udělejte sám.
Vy jste mi to lajkla a dostala jste za to čočku ????
Chce se mi smát… jako vážně z tohodle někdo vygeneruje nějaký problém.
Hele nevim, kdo tady prudí do sz, vzhledem k tomu, že tady to nemáme genderově vyvážený, tak předpokládám, že to chlap nebude, navíc do sz, tak to teda registrovaný… takže jedna z nás….
Holka nebo holky, kdo tohle děláte, vybodněte se na to. Vadí vám něčí názor, příspěvek? Shá tak ho otrávíte natolik, že odsud uteče a můžete si zatleskat… zbytek osazenstva se rozhádá a nakonec se to tady rozpadne… no a pak už nebude nikdo, kdo by vám vadil neboť tady budete sama.
Jsem další, kdo nechápe. Když jsem dostala soukr. zprávu od Megi - radu, tak jsem věděla, že je od ní. Tak jestli vás někdo prudí v soukromých zprávách, tak přece víte kdo. Tak zprávy od té osoby nečtěte, nebo ji pošlete do patřičných míst.