Daja:Bohu žel já jsem ta jedna s mála co bojkotuje FB.
Dája
Tady pár fotek, včera Jirka poslal krásné video bílé lištičky s nádherným čumáčkem a dneska poslal fotky, ulovila jí zrzavá potvora. Netušila jsem, že se lišky loví navzájem….
Daja:Bohu žel já jsem ta jedna s mála co bojkotuje FB.
Dája
Tady pár fotek, včera Jirka poslal krásné video bílé lištičky s nádherným čumáčkem a dneska poslal fotky, ulovila jí zrzavá potvora. Netušila jsem, že se lišky loví navzájem….
FB mám ale asi neumím hledat, našlo mi to pod tím jen nějakého čínana, který postuje auta.
assil:FB mám ale asi neumím hledat, našlo mi to pod tím jen nějakého čínana, který postuje auta.
Dík, už to mám.
Pane jo , vau👍.
Aluška:Tady pár fotek, včera Jirka poslal krásné video bílé lištičky s nádherným čumáčkem a dneska poslal fotky, ulovila jí zrzavá potvora. Netušila jsem, že se lišky loví navzájem….
Netušila jsem, že se lišky loví navzájem…
Loví. Nejen lišky. Konkurence.
Dotaz z jiného soudku 🙏
Jak se měří nadmořská výška v oblastech za polárním kruhem? Včetně ledovců, nebo jen výška horninového podloží?
Nedaří se nám to najít…🗻📐❓
Vypadá to, že se běžně měří i s ledovcem, aspoň na Antarktidě:
Nj, jenže mocnost ledovce se v čase mění…
Potřebujme Grónsko 😁
Tam jsme s dcerou našly informací, že pod ledovcem ve středu Grónska je proláklina -300m.n.m. Ale u nejvyššího místa je psáno jen nejvyšší bod🤔
myslím, že se to měří i s ledovcem - jinak by tam skoro žádné kopečky neměli… Co jsem vyčetla, tak grónský ledový štít má průměrnou tloušťku ledu 1790 metrů a jihovýchodně od středu ostrova dosahuje 3290 metrů nadmořské výšky. Ale nejvyšší hora ostrova z něj vykukuje - skála je vyšší a proráží ledovec (3700mnm)
Díky, teď jsem to taky našla, zrovna jsem to sem chtěla napsat❤️
Prosím, potřebovala bych poradit jednoduchý free photoshop (fotošop ). Měla jse Picasa, ale skončil (asi ). Ashampoo photo commander a nemůžu se s ním sžít a nic na něm neumím. Dík za radu.
Tak už toho mám dost! Kdo je ta dobrá duše, která píše Fikovnici na mě různá obvinění? Že vám to stojí za to!
A odhlašovat se už nebudu, takovou radost ti neudělám. 🤪
Nějak jsem nepochytila co kdo kdy komu…
Klid, on to § 354 trestního zákoníku vyřeší.
Stačí ještě jedna zpráva; cokoli směrem k Sarah01
a podepíšu se pod to já.
Dotyční, nechť si zajdou k doktorovi, netřeba se za to stydět, taky bych šla,
ale nemám čas.
Prostě přestaňte otravovat slušné lidi, běžte k dr., jsou i na pojišťovnu.
Hodně štěstí
Jsem asi úplně blbá nebo slepá, ale co se stalo?
Stelle:Jsem asi úplně blbá nebo slepá, ale co se stalo?
Dotyčný vědět bude.
Ale já jsem zvědavá. 🙂
Doufám teda, že nic vážného.