Nám chytnul na chalupě kompost, ale asi od uhlíku z kamen. Popel vybraný z kamen byl dva dny v kovovém kýblu, pak důkladně prohledán, jestli ještě nedoutná (nedoutnal, kýbl studený) a vysypán na kompost. Za den volal soused hasiče, když už hořel plot. Naštěstí okolo nic jiného než ten plot není.
Taky možnost, od popela…velké (opravdu velké) ohniště je teplé i týden…uhlíky přikryté popelem…jinak na koních projíždíme vesnicí, kde mají všichni kompostér, taková hnědá krabice…trávu běžně ze sekačky dávám na hromadu do dolíku- dělám hlínu,tvrdím manželovi, u našeho akvaparku je kontejner, kde dávají trávu ve velkém množství ze sekaček, když sekají areál…takže všichni vlastně jsme podezřelí ze zakládání možného zahoření? 😂 si musím dát pozor. a to do té mojí hromady teď chci sypat i to suché listí, co posekám s trávou…to bude táborák..
holky, jestli chcete vidět lední medvědy, koukněte ke mě na profil, kluk teď u Hudsonova zálivu natáčí 10 dnů, jak se chovají. Čekají tam až záliv zamrzne, aby mohli jít lovit tuleně.
Tak já FB mám…primárně teda proto, že když si píšu se sestřenkou, tak datlovat to do telefonu nechci, líp se mi teda píšou zprávy přes FB…a teda k této primární funkci se přidalo ještě “sledování” skupiny s pyrenejci, kavkazáky, berňáky a pak ještě nějaká plemena v nouzi…ale tam teda přispívám opravdu minimálně spíš čtu a koukám na fotečky. Občas na FB na mě vyskočí nějaký videjko a tak se kouknu. Je fakt, že jak doma otevřu noťas, tak mám FB přihlášenej a když vidím, že příspěvek přidal někdo u koho mě to zajímá…jako efe a nebo Lucka, co má tibetský kluky (nick si samo domo teď nevybavím).
Jinak na komunikaci s internetovými přáteli mi FB absolutně nevyhovuje…mám raději formu diskuzního fóra, jako je tady, jako byla fauna.
V práci mám kolegu, co sjíždí videa na FB a instáči docela dost a ten vždycky vyzobe to, co ví, že by mě mohlo zajímat…o pejscích a ty mi přehraje.