Ronja s motejlem: No, asi Vám to navazovat nebude. Asi to vzniklo někde támhle ve Víčku, když jsem Zrzavci POPROSILA, aby - JESTLI se MÍNĚJÍ dohadovat půl dne s Leithian, aby si taky už založili nějaký hádací vlákno.
To jsem za zlý nepovažovala, myslím, že jsem to napsala slušně a už se takhle přede mnou vyjadřovaly jiný přispěvatelky v jiných vláknech - ve smyslu, prosím, nechte těch dohadů atd. Tečka konec, pro mě.
A najednou se dozvím (když se jdu zeptat na fosfor), že jsem asi nějakej podporovatel zla, hrubosti nebo já prostě nevím, co…nerozumím, proč je moje jméno zmiňovaný v nějaký hádce, do který jsem vůbec nepřispívala. Mikdo z fóra se mnou nežije, tak jak ví, co mám jak nastavený. Tak se zeptám tady - ve Všeobecným pokecu, protože nechci plevelit vlákna, kde konkrétně o něco jde a dozvím se od člověka, který včera plevelil jak tajfun, že nemá cenu psát v tomhle vlákně, že na to mám kašlat, že Zrzavci před hrubostí neustoupí, ale pořád jsem se nedozvěděla, jakou roli v tom mám já.
No, takže se vymezím proti překrucování (tak to vnímám) a na to konto se dozvím, že když nebudu na Zrzavci reagovat tak logicky nebude odpovídat. To jako chápu, ale o tom jsem vůbec nepsala.
Cítím jistou neférovost v jednání s lidmi. Pokud jsou hrubí, nepříjemní nebo dokonce ponižují oblíbení přispěvatelé, jsou asi zrovna zavřený oči, nebo nevím. Pokud je hrubý člověk, který je nesympatický je třeba namazat si ho na chleba - se vším všudy, takže je třeba taky ponižován, je mu opravovaná čeština…
Pokud poprosí člověk, který je sympatický o ukončení hádky nebo přesun do jinýho vlákna, je to v pořádku. Pokud člověk, který není…
Pokud plevelí člověk sympatický nebo dokonce sám pozdější kritik kritik plevelení, je to v pořádku. A tadadááá.
Nojo, ono to taky někdy musí ven i u jiných lidí než jen těch “vyvolených”, prosím, nemějte mi to za zlý. Myšleno všicí ne jen Buggyra, i když je to odpověď na ní.
A slunce duši🙂. Taky všem. Pa🌷