Aktuálně: 3 780 inzerátů209 112 diskuzních příspěvků18 233 uživatelů

Všeobecný pokec

Sarah01
Sarah01 25.10.2024, 20:11:37 xxx.xxx.162.253

Milí přátelé, loučím se. Kdo chce, nechť mi ještě napíše do zpráv, později mě můžete všichni najít na FB, tam jsem stále. 

kometa
kometa 25.10.2024, 20:28:53 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 25.10.2024, 20:11:37

Tak se taky loučím. S vámi. Mně FB nevyhovuje, takže tam se nepotkáme.

Plaka
Plaka 25.10.2024, 20:45:00 xxx:xxx.6ad:626e
»

A proč loučení?

Kilian
Kilian 25.10.2024, 21:04:29 xxx:xxx.c014:fe03
»

…to ne prosím….

rapotačka (neregistrovaný) 25.10.2024, 21:23:58 xxx:xxx.69bf:d98f

Neodcházejte ani jedna a ani žádná další. Odpočiňte si od nás za chvilku ať jste zpět.❤️

balu
balu 25.10.2024, 21:44:00 xxx.xxx.162.174
»

Proč se loučíte?

Už jsme snad zažili podobné věci, jako před pár dny…

Irma19
Irma19 25.10.2024, 22:04:03 xxx.xxx.239.133
»

To nééé, to by byla škoda. Ráno moudřejší večera 🙏

Sardullah
Sardullah 25.10.2024, 22:26:28 xxx.xxx.221.216

Hoolky, to né…. 🥲

Když si představím, jak končila fauna a přesunovali jsme se jinam a snažili jsme se, aby se nám ideálně nikdo neztratil a teď … z mého pohledu…   kvůli nějaké žabomyší válce..  se odchází..  je mi z toho smutno.

Leithian
Leithian 25.10.2024, 23:37:45 xxx.xxx.19.65
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 25.10.2024, 22:26:28

Tak si vybav kdo za to může a proč. Aneb není nad pokrytectví vyvolených kdy ony smí ale jiní jim ne.

Plaka
Plaka 25.10.2024, 23:46:04 xxx:xxx.6ad:626e
»
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 25.10.2024, 23:37:45

A kdo za to tedy může?

Sardullah
Sardullah 26.10.2024, 00:21:24 xxx.xxx.221.216
Leithian:

Tak si vybav kdo za to může a proč. Aneb není nad pokrytectví vyvolených kdy ony smí ale jiní jim ne.

Bože… já tady nemám nikoho za vyvolenýho… ve své podstatě dosud nechápu, co se to tady stalo, prostě proto, že ty souvislosti byly i někde jinde, kde jsem to nečetla, než jen v tom nešťastným vláknu o jogurtu.

Proboha jsme tady dospělý ženský, co už mají kurňa něco odžito… dobře některé jsme si sympatičtější víc, některý míň. Každá určitě máme i své dny, na něco možná zareaguje neadekvátně, druhá si to nenechá líbit a už to jede. A asi tomu moc nepomáhá, že písmenkujeme a něco i může vyznít jinak než bylo původně myšleno… na obou stranách, ale kolotoč už se roztáčí.

Ale myslím, že bychom měly být schopné svoje spory řešit s větším nadhledem.  
Nechci se nikoho zastávat, nikoho protěžovat… myslím, že je to spíš o povaze každé z nás… já bych asi řekla.. “ no jo, ty mi taky můžeš víš co…” možná bych si škrtla dotyčnou z oblíbených a bylo by. Někdo má zase jinou povahu, citlivější a chápu, že se ho to může hodně dotknout. Že není schopen nad tím mávnout rukou.

Myslím, že zrovínka ty bys reagovala tak, že bys dotyčnou poslala na tři doby do zadele, proběhla by možná i ostřejší výměna názorů a bylo by vyřešeno. 
Jako jsme ženský, tak bych asi brala to, že se někdo urazí a nebude s dotyčnou… dotyčný i písmenkovat…

Upřímně ztrácím přehled, kdo všechno je ve při. Zaznamenala jsem teda Fíkovnici, Zrzavce a Megí. A co mám teď dělat já… mám ráda všechny tři, každou jinak, každou pro něco jinýho.  
Nevím. … nechci nic zlehčovat, ale už jsem toho v životě zažila tolik, že tohle mi opravdu přijde jako kravina… a ženská specialita… 

Možná ti budu připadat jako pokrytec, ale v tomhle jsem stejná jako moje pastevecká princezna, když se doma pištěkám s manželem, tak nás jde zklidnit. Je jí jedno, kdo je v právu, přijde a řekne “ nechte toho, mám vás ráda oba”… a klid tady bude a fertig.

Irma19
Irma19 26.10.2024, 00:46:36 xxx.xxx.239.133
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 26.10.2024, 00:21:24

Vidím to hodně podobně. Hry kdo s kým a proti komu mě nebraly nikdy.

Holky, které se teď cítíte nějak dotčené, pomuchlujte svoje chlupáče, dejte si od CHZ pár dní detox a zase se nám sem vraťte, prosím, prosím, smutně koukám 🥺🙏🍀

Daja
Daja 26.10.2024, 04:53:26 xxx:xxx.ae36:b8ee

Dobré ránko😉,

a jéje co to tady čtu? Někdo odchází, ale proč? Mě to hlava nebere hmm.

Kolikrát jiní dostaly sprdnuto a nikdo se s toho nezhroutil.  Dva tři dni byl uražený a pak se stejně psalo dál. 

Jako prosit asi nemá cenu , pokud někdo chce je to jeho volba, ale myslím, že mu stejně budeme chybět a dokonce věřím v to, že budou tajně číst a to se zase nelibý mě. 

Tak a máte to😂.

Dáj

rapotačka (neregistrovaný) 26.10.2024, 08:51:25 xxx:xxx.72aa:1989

Jo. A kdo nám bude radit, kdo kvalifikovaně, stručně a jasně opravovat příspěvky? Já to chci, nutně  to potřebuji, dyk se podívejte, co mám dycky chyb …

Konec slovíčkaření!!!  A jede se dál.

rapotačka (neregistrovaný) 26.10.2024, 08:57:10 xxx:xxx.72aa:1989
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 26.10.2024, 00:21:24

- když se doma pištěkám s manželem, tak nás jde zklidnit. Je jí jedno, kdo je v právu, přijde a řekne “ nechte toho, mám vás ráda oba”… a klid tady bude a fertig.

“”""""""""""""

Moje ségra měla malou pinčku a když se doma štěkli, taky jí bylo fuk, kdo je viník.

Za patu  fenka vždycky rafla švagra. 😄

Sardullah
Sardullah 26.10.2024, 09:27:20 xxx.xxx.221.216
rapotačka:

- když se doma pištěkám s manželem, tak nás jde zklidnit. Je jí jedno, kdo je v právu, přijde a řekne “ nechte toho, mám vás ráda oba”… a klid tady bude a fertig.

“”""""""""""""

Moje ségra měla malou pinčku a když se doma štěkli, taky jí bylo fuk, kdo je viník.

Za patu  fenka vždycky rafla švagra. 😄

Tak Gina nerafá, ta upusinkuje a napřed toho, kdo je víc rozčílenej, kdo se víc zlobí a pak jde uklidnit druhou stranu. Ale pokud by se to nějak vyostřilo, tak si nedělám iluze, že by nás sprdla na tři doby.

Výhody toho mít pastevce ( nebo i radikální berberku) je, že člověk musí být permanentně nad věcí, jinak by se z toho musel zbláznit, když mě někdo nakrkne, tak mě to taky nerozhodí, neboť si řeknu “ no tak to pojď říct mojí Sáře… Gině… do očí, ona ti to vysvětlí” a když už fňukám, tak, že mi slečna baskervilka řekne “ Nefňukej Veverko, ukaž kdo se na tebe blbě kouknul a já mu ukousnu palici” a je zase dobře. Jediné, co je na tom blbý je, že když váš anděl strážný umře, tak jste totálně v prdeli ( omlouvám se za expresivní vyjádření) a dostáváme se zpět k  této komunitě( jestli nás ještě takto mohu nazývat)…. kdo mi psychicky pomohl, kdo mě v mé bolesti podržel, když jsem totál hysterčila a to jsem teda hysterčila óbr, když jsem si to zpětně přečetla… neměla jsem komu to ve svém okolí říct, protože tohle nikdo z mých přátel nepochopí… 

A teď se mi přijde, že se nám to tady rozpadá pod rukama….

Sardullah
Sardullah 26.10.2024, 09:38:12 xxx.xxx.221.216

Holky, ještě jednou prosím… přestaňme se v tom už patlat, přestaňme řešit, kdo komu rozdupal bábovičky… jako všem kdo se cítí dotčeně ( z obou nesvářených táborů)… já si připadám jak v mateřský školce….takové hašteření jsem fakty zažila naposledy ve třetí třídě základky na škole v přírodě, kde jsme si s kamarádkou a spolubydlou vynadaly do krav nebeských a tejden jsme spolu nemluvily.

To bylo před 42 lety…. vůbec si nepamatuju, proč jsme se pohádaly, ale to, že to bylo pěkně na prdlačku, tak to si pamatuju dodnes. 

rapotačka (neregistrovaný) 26.10.2024, 10:09:29 xxx:xxx.72aa:1989

To my jsme se pohádaly s nejlepší kámoškou, bylo mi taky 9, krátce na to jsme se stěhovali na druhý konec města. Ta Evka měla knížku Sibiročka,  pro nás tenkrát téma ůžasný, dobrodružství i láska. Tenkrát jsme se všechny děti  ze sídliště sdružovaly venku, TV nebyla = HODNĚ  se četlo. Eva knížku nechala kolovat, každý ji měl max 2 dny a hned se  předávala dalšímu.  Za čas  ji E. chtěla po mně,  já ji  ale už  dala dál -nešlo ji pozdržet u sebe, další se jí nemohl dočkat. E. mě obvinila, že JÁ jsem ji nevrátila. Hrozně mě to urazilo, bolelo, roky jsme spolu nemluvily nejspíš díky tomu stěhování.  Teď se scházíme s "holkama" z toho “prvního” dětství.  A jak jsme rády, že se máme.  Jedna už zemřela a druhá se nejspíš z LDN taky nevrátí. 😢 A přidám ještě  “třešničku”. Na patře u mamky bydlela paní, bavívaly jsme se, vyprávěla jsem jí příběh s tou knížkou a ona mi řekla: já ji mám, je mi na nic, vem si ji. Je to slátanina, ale v tom věku jsme to žraly.

A tak vám říkám, buďme si, co jsme si, je bezva, když narazíte na staré známé.

A znáte to: NIKDO NENÍ DOKONALÝ

hmn
hmn 26.10.2024, 10:33:10 xxx.xxx.36.172

“Tak Gina nerafá, ta upusinkuje a napřed toho, kdo je víc rozčílenej, kdo se víc zlobí a pak jde uklidnit druhou stranu. Ale pokud by se to nějak vyostřilo, tak si nedělám iluze, že by nás sprdla na tři doby.”

normálně jsem si uvědomila, že jsme se s manželem, co máme Moju, ještě nechytli…..je něco divného na tom světě vezdejším 😎😄

Sardullah
Sardullah 26.10.2024, 14:47:47 xxx.xxx.221.216
hmn:

“Tak Gina nerafá, ta upusinkuje a napřed toho, kdo je víc rozčílenej, kdo se víc zlobí a pak jde uklidnit druhou stranu. Ale pokud by se to nějak vyostřilo, tak si nedělám iluze, že by nás sprdla na tři doby.”

normálně jsem si uvědomila, že jsme se s manželem, co máme Moju, ještě nechytli…..je něco divného na tom světě vezdejším 😎😄

No tak my to už od éry Sáry děláme minimálně…fakty nechceme dostat držkovou od nějaké psí Kanimůry, která má jako poslání udržování pořádku…nechceme fakty naštvat tu, která nám dovolila, abychom jí milovali. 

Jako život se Sárou a Ginou nás opravdu naučil řešit věci v klidu.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.