Já rozhodně ne.
Seznam: -
Váš nový přítel CHLAD:
Zlepšuje zdraví i náladu. Pozvete ho domů?
Ronja s motejlem:Ne, Zrzavci, nemanipulovala jste. Vyložila jsem si Váš příspěvek špatně a emoce (už načaté) mě přemohly, to mi ale nedalo právo Vás urazit a asi Vám i ublížit, omlouvám se Vám za to,mrzí mě, že se jsem to udělala.
Ke zbytku už psát nemůžu, mám pocit, že v těch písmenkách se něco ztratilo a nerozumíme si.
🌺
Verun:nakouknutí na třetí víčko: no tak jsem toho zase hned nechala, a to jsem jen občas jsem někam klikla…srdceryvné příběhy, červená knihovna, polopravdy, prosím dejte….nemusím se vším zavzdušňovat. uf ještě že mě to minulo…twl kde berete čas trávit před diskusí xy hodin?
Mám to stejně, nakoukla jsem a honem rychle zase pryč, tohle nemusím 😂
Daja:Dobré ránko😉,
holky zlatý, hlavně se neurážejte a neodhlašujte.
Psané slovo hmmm nejde vyjádřit kolikrát tak jak by to človíček myslel a proto mi kdysi dávno někdo napsal ( toho se držím), že emoce nejdou vyjádřit po internetu, že když se spolu setkáme je to úplně jiná mluva😉 a toho se držím.
Kolikrát mě bylo osočováno a v ten moment to zamrzí, ale pak kašlu na to a jedeme dál.
Dája
Krásné ráno Dájo,
a to je ten nejlepší přístup! Jste super 🙂
Já rozhodně ne.
Seznam: -
Váš nový přítel CHLAD:
Zlepšuje zdraví i náladu. Pozvete ho domů?
Rapotačko, to jste si odpověděla první větou na tu poslední větu? Nebo jak tomu mám rozumět.
Já ještě netopím a mám všude přes den (v kůchni i přes noc) vytelená okna.
Taky mě ten příspěvek poněkud překvapil. Ale jsem na to u Rapotačky zvyklá a rozhodně to teď nepíšu ve zlém. A Ty jsi mi vlastně ozřejmila, jak to Rapotačka myslela.
https://www.chovzvirat.cz/clanek/1348-kocky-se-umeji-vyjadrovat/
Koho to zajímá, a třeba si toho nevšiml, tak jsem si přečetla tento článek odtud…a jsou v něm zajímavé informace.👍
Mj. kočka má slovní repertoár 10x bohatší než pes.
Buggyra:Rapotačko, to jste si odpověděla první větou na tu poslední větu? Nebo jak tomu mám rozumět.
Já ještě netopím a mám všude přes den (v kůchni i přes noc) vytelená okna.
Tak my už museli zatopit, starej barák a začal být problém s vlhkostí, takže slespoň zavlažit. V ložnici netopím a v noci mám okno dokořán.. teda jedno křídlo… sby Ginušce nebylo horko a neodstěhovala se mi z ložnice na chodbu.
Mno jo, taková Ginuška, to by byla asi moje smrt, já potřebuji dost teplíčko 😀 To zatím v podkroví v zatepleném paneláku s okny přímo do slunce mám.
asi to uvedu na pravou míru - rapotacka píše o článku o zdravotním přínosu otužování😉
https://www.nationalgeographic.cz/priroda/kocky-rozumi-lidske-reci-lepe-nez-jsme-si-mysleli/
Ono, je spíše zajímavější, že kočky si umí určité věci spojit s konkrétní věcí.
hmn:asi to uvedu na pravou míru - rapotacka píše o článku o zdravotním přínosu otužování😉
To je šikovná.
Akorát to je dost tajnosnubně podáno.
Tak jako když Kocour chodí a řve, že mu došly granule (to už mě vycvičil, to já poznám, že to je řvaní o granule), tak řeknu “no a kde máš lahvičku?” (dávkovač na granule, aby nebyl jak vepř, jak panička) a Kocour neomylně jde tam, kam nastrkal naposled tu lahvičku a ukáže na ni.
To je docela výhodné, protože občas nemám ráno čas lozit po bytě a šťárat pod nábytkem…
Takže kočka je už skoro tak chytrá jak pes?
Můj kocour jde po propiskách a teda nikdy mi neukáže kam je zašantročil. 😀
megi:Takže kočka je už skoro tak chytrá jak pes?
No ale já ho to neučila… takže… nějakej pes je určitě stejně chytrej jako moje kočka, věřím tomu.
assil:Můj kocour jde po propiskách a teda nikdy mi neukáže kam je zašantročil. 😀
No když tam nepotřebuje vaši spolupráci. Dodáte nové propisky.
Zatímco můj Kocour pochopil, že když není lahvička, nejsou granule. Normálně jsem ho k tomu dotýrala, protože jsem mu řekla “když není lahvička, nemám, kam ti to dát, jdu do práce, nemám čas se tady s tebou dohadovat, tak ať u ta lahvička odpoledne je, nebo budeš o hladu do zítra”. Odpoledne stál v kuchyni nad lahvičkou a ukazoval.
Ano.
Minule radili svetry. Otužování bude levnější. . .
Já bych nejspíš definitivně zchromla, takže topíme.
Zatím. Než nás vyhubí.😔
A co teprve morče…
hmn:asi to uvedu na pravou míru - rapotacka píše o článku o zdravotním přínosu otužování😉
Ad otužování… tohle na mě vyskočilo na FB. A vypadá to na pravdu pravdoucí… nejdřív všude fotky vrchovatých košíků… já nasbírala tak na dvě porce smaženice. A teď bude otužování… tak já nevlezu do vody, co má pod 23 stupňů.
Jako s otužováním mám jeden problém, že se nedá dělat v teplé vodě.