Aktuálně: 3 759 inzerátů209 119 diskuzních příspěvků18 233 uživatelů

Všeobecný pokec

Zrzavci
Zrzavci 23.10.2024, 13:58:05 xxx.xxx.226.62

Dublin - fotky barzojů jsou skvělý, viděla jsem je tuhle v tramvaji v telefonu a teď si dodatečně vzpomněla, že jsem se ještě nepodívala. Vzhledem k tomu, že jsem se v pubertě pohybovala v blízkosti barzojů a afghánů, ráda se na tyhle šlechtice podívám. Cestou do práce občas potkám paní, má jich snad pět? Jednoho černýho a to je teda nádhera.

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 23.10.2024, 14:51:27 xxx.xxx.119.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 23.10.2024, 13:55:20

Prosím, na mě to manipulování nezkoušejte, je mi to nepříjemný a není to fér. 

Zrzavci (neregistrovaný) 23.10.2024, 15:01:07 xxx.xxx.115.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 23.10.2024, 14:51:27

Nevím o jakém manipulovat mluvíte, jen jsem zareagovala na to, co jste mi napsala. logicky-když mi nebudete psát, Tak pak logicky nebudu odpovídat .

Buggyra
Buggyra 23.10.2024, 15:17:53 xxx.xxx.198.226
Ronja s motejlem:

Prosím, na mě to manipulování nezkoušejte, je mi to nepříjemný a není to fér. 

Ronjo, omlouvám se za svou natvrdlost, ale v čem je tam ta manipulace? Ptám se ze zvědavosti, manipulování lidmi mě docela zajímá. Jestli to má návaznost na nějaké předchozí příspěvky, které nemám v merku, tak to je jasné, že se nechytám… Prosím neberte to jako rýpání, ani jedna (nakonec manipulace může být i zcela nezáměrná a podvědomá…), fakt bych se to ráda dozvěděla. No a samozřejmě pochopím, pokud už to nebudete chtít komentovat.

Sarah01
Sarah01 23.10.2024, 18:24:00 xxx.xxx.162.253
Dublinbarzoj:

Tak má  náš Malý princ zoubečky zas jak perličky. Včera jsme byli u psího zubaře, pro mě to byly nervy, Santana to zvládal s přehledem. Předoperační vyšetření i narkóza, vše dopadlo na jedničku a chlapeček má zoubek opravený a zaplombovaný. Lékaři i veškerý personál Vyškovské kliniky Vyvet si zaslouží obrovskou pochvalu za úžasný a profesionální přístup. Tak krásnou a podrobnou zprávu a fotodokumentaci, včetně zubní karty, pro našeho veterináře, nedostanu u lékaře ani já. Cena necelých 15 000, jen tak pro orientaci. Myslím si, že jelikož dělali opravdu podrobné předoperační vyšetření, inhalační narkóza, rentgeny a prohlídka a zhodnocení celé tlamy a krásná bílá plomba, tak je to částka úplně zasloužená. V příloze rentgen zoubku co se opravoval, zatím ještě s dírou. Dostali jsme i zajímavé rady čím a jak dál o jeho zoubky pečovat tak se budeme snažit a bráchovi koupíme kartáček taky.

Obrázek

Tak to jste jeli daleko teda. Zoubky moc krásný.👍

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 23.10.2024, 18:30:18 xxx.xxx.119.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 23.10.2024, 15:17:53

No, asi Vám to navazovat nebude.  Asi to vzniklo někde támhle ve Víčku, když jsem Zrzavci POPROSILA, aby - JESTLI  se MÍNĚJÍ dohadovat půl dne s Leithian, aby si taky už založili nějaký hádací vlákno.

To jsem za zlý nepovažovala, myslím, že jsem to napsala slušně a už se takhle přede mnou vyjadřovaly jiný přispěvatelky v jiných vláknech - ve smyslu, prosím, nechte těch dohadů atd. Tečka konec, pro mě.

A najednou se dozvím (když se jdu zeptat na fosfor), že jsem asi nějakej podporovatel zla, hrubosti nebo já prostě nevím, co…nerozumím, proč je moje jméno zmiňovaný v nějaký hádce, do který jsem vůbec nepřispívala. Mikdo z fóra se mnou nežije, tak jak ví, co mám jak nastavený. Tak se zeptám tady - ve Všeobecným pokecu, protože nechci plevelit vlákna, kde konkrétně o něco jde a dozvím se od člověka, který včera plevelil jak tajfun, že nemá cenu psát v tomhle vlákně, že na to mám kašlat, že Zrzavci před hrubostí neustoupí, ale pořád jsem se nedozvěděla, jakou roli v tom mám já. 

No, takže se vymezím proti  překrucování (tak to vnímám) a na to konto se dozvím, že když nebudu na Zrzavci reagovat tak logicky nebude odpovídat. To jako chápu, ale o tom jsem vůbec nepsala.

Cítím jistou neférovost v jednání s lidmi. Pokud jsou hrubí, nepříjemní nebo dokonce ponižují oblíbení přispěvatelé, jsou asi zrovna zavřený oči, nebo nevím. Pokud je hrubý člověk, který je nesympatický je třeba namazat si ho na chleba -  se vším všudy, takže je třeba taky ponižován, je mu opravovaná čeština… 

Pokud poprosí člověk, který je sympatický o ukončení hádky nebo přesun do jinýho vlákna, je to v pořádku. Pokud člověk, který není…

Pokud plevelí člověk sympatický nebo dokonce sám pozdější kritik kritik plevelení, je to v pořádku. A tadadááá.

Nojo, ono to taky někdy musí ven i u jiných lidí než jen těch “vyvolených”, prosím, nemějte mi to za zlý. Myšleno všicí ne jen Buggyra, i když je to odpověď na ní.

A slunce duši🙂. Taky všem. Pa🌷

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 23.10.2024, 18:39:27 xxx.xxx.119.6

A naposled pro Zrzavci, mně nešlo o nějaký zavírání očí před hrubostí, Bobča už se několikrát vyjádřila, jak jí to tady pomáhá, chodí si sem odpočinout. Třetí víčko, může být pro někoho horda trapnych plků, pro někoho zase sympatický pokojík. To vlákno  (lidi tam) si nezasloužilo/nezaslouží, aby se tam někdo hnusně dohadoval.

Nic víc v tom nebylo.

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 23.10.2024, 18:41:10 xxx.xxx.119.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 23.10.2024, 18:39:27

Sakra a teď jsem udělala Bobce to samý, co vadilo mně🙈. Omlouvám se.

orionka-2
orionka-2 23.10.2024, 19:01:01 xxx:xxx.a718:243
Ronja s motejlem:

A naposled pro Zrzavci, mně nešlo o nějaký zavírání očí před hrubostí, Bobča už se několikrát vyjádřila, jak jí to tady pomáhá, chodí si sem odpočinout. Třetí víčko, může být pro někoho horda trapnych plků, pro někoho zase sympatický pokojík. To vlákno  (lidi tam) si nezasloužilo/nezaslouží, aby se tam někdo hnusně dohadoval.

Nic víc v tom nebylo.

Ronjo, buďte v pohodě. Jsou to ( jste ) mladý holky a problémů spousta, výkyvy nálad i pravopisu…..

Jsem na tom líp - u mě to může být jedině alkohol…..🤪

Vahine (neregistrovaný) 23.10.2024, 19:18:35 xxx.xxx.179.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 23.10.2024, 18:30:18

Rozumím Vám, ani nevíte jak. Na protest proti tomu, co bylo v Třetím víčku asi před 3 týdny za dohady, jsem požádala adminy, aby mi zrušili registraci a budu vystupovat už jen takhle neregistrovaná. Nechci být úplně součástí toho, co se tu odehrálo v Třetím víčku a v bílým jogurtu. Nechci se nechat do něčeho podobného zatahovat, stejně, jako Vy Ronjo. Takže fakt chápu a rozumím Vašemu příspěvku.

Budu doufat, že se lidi tady uklidní a diskuze napříč webem se vrátí hlavně k chovatelství psů, koček, koní, hadů atd. Občasné OT nevadí, ale tohlencto dohadování, špičkování…nic pro mě. 

Ráda si počtu, občas něco napíšu, ale součástí už nejsem. Děkuji všem za pochopení a snad nikoho neurazím, to bych opravdu nerada. Každý člověk má svou cenu a kdo jsem já, abych se po někom “vozila” k tomuto Howgh 

Zrzavci (neregistrovaný) 23.10.2024, 19:58:53 xxx.xxx.126.137
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 23.10.2024, 18:39:27

Ok Ronjo, když odmyslím to ostatní, které si vykládáte jinak, tak Vy mi tu něco napíšete, já Vám slušně odpovím a vy mě osočíte z manipulátorství? :o Prosím? To bych prosila vysvětlit, co jsem kde zmanipulovala, protože to je pro mne urážka. Tak bych byla ráda, kdybyste byla tak čestná a vysvětlila  mi to, očividně mi to uniká a nejsem sama. Můžete, prosím? Pak už ode mne neuslyšíte. Jen zajímavá poznámka - Vy můžete napsat ? A já nemohu odpovědět? Vy mne můžete napsat, ať nevedu žabomyší války a já vám nemohu odpovědět? není to zvláštní úhel pohledu? To jak mám být zticha na cokoliv co mi napíšete? Jen to mohu přečíst  a vyjádřit se nesmím? Vy smíte ? Já ne? není to zvláštní?    -a taky nespravedlivé? Není. asi ne. Tak jo, jen mi prosím slušně vysvětlete tu manipulaci, protože to je pro mne, popravdě opravdu urážka . Jednám přímo, ne takhle, co Vy tam vidíte a bylo by slušné, když jste to o mne napsala, abyste to také vysvětlila. Děkuji předem.

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 23.10.2024, 20:34:30 xxx.xxx.149.160
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 23.10.2024, 18:24:00

Jeli, tady je zubař s rentgenem nejbližší v Litovli a když  problém  vznikl, tak dr měla dovolenou, dlouho a toto bylo nejblíže   s lidmi,  co jsou prověření,  taky jako bývalý brňák, jezdím často kolem za rodinou.  

megi (neregistrovaný) 23.10.2024, 20:45:30 xxx.xxx.124.4
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 23.10.2024, 19:58:53

Ronja to určitě nemyslela tak, jak to vypadá, a pak se to zamotalo až sem,  v reakci na tamto vznikla tahle reakce a čím dál horší reakce,
ale ani jedna to nemyslela takhle zle, je to jasné, protože Zrzavcová není manipulátor a Ronja je hodný člověk, tak
nemohly byste se omluvit navzájem třeba? 

Aj já se omlouvám, plevelím vše. Už budu hodná.

hmn
hmn 23.10.2024, 21:02:56 xxx.xxx.36.172

a já jsem z toho celá zamotaná a vůbec nevím, která bije…..😎

Verun
Verun 23.10.2024, 22:59:49 xxx.xxx.220.12
hmn:

a já jsem z toho celá zamotaná a vůbec nevím, která bije…..😎

asi si budem muset to “třetí víčko” přečíst…. taky nevím “vo co de”.

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 23.10.2024, 23:24:27 xxx.xxx.119.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 23.10.2024, 19:58:53

Ne, Zrzavci, nemanipulovala jste. Vyložila jsem si Váš příspěvek špatně a emoce (už načaté) mě přemohly, to mi ale nedalo právo Vás urazit a asi Vám i ublížit, omlouvám se Vám za to,mrzí mě, že se jsem to udělala.

Ke zbytku už psát nemůžu, mám pocit, že v těch písmenkách se něco ztratilo a nerozumíme si. 

Verun
Verun 24.10.2024, 00:10:37 xxx.xxx.220.12

nakouknutí na třetí víčko: no tak jsem toho zase hned nechala, a to jsem jen občas jsem někam klikla…srdceryvné příběhy, červená knihovna, polopravdy, prosím dejte….nemusím se vším zavzdušňovat. uf ještě že mě to minulo…twl kde berete čas trávit před diskusí xy hodin? 

Daja
Daja 24.10.2024, 05:11:25 xxx:xxx.b651:1c2a

Dobré ránko😉,

holky zlatý, hlavně se neurážejte a neodhlašujte. 

Psané slovo hmmm nejde vyjádřit kolikrát tak jak by to človíček myslel a proto mi kdysi dávno někdo napsal ( toho se držím), že emoce nejdou vyjádřit po internetu, že když se spolu setkáme je to úplně jiná mluva😉 a toho se držím.

Kolikrát mě bylo osočováno a v ten moment to zamrzí, ale pak kašlu na to a jedeme dál.

Dája

Zrzavci
Zrzavci 24.10.2024, 07:38:46 xxx.xxx.226.62
Ronja s motejlem:

Ne, Zrzavci, nemanipulovala jste. Vyložila jsem si Váš příspěvek špatně a emoce (už načaté) mě přemohly, to mi ale nedalo právo Vás urazit a asi Vám i ublížit, omlouvám se Vám za to,mrzí mě, že se jsem to udělala.

Ke zbytku už psát nemůžu, mám pocit, že v těch písmenkách se něco ztratilo a nerozumíme si. 

Děkuji, Ronjo.

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 08:56:29 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 23.10.2024, 18:30:18

Sakra, pořád v tom nemůžu rozluštit, kde je ta manipulace… Není manipulace za účelem, aby manipulovaný změnil na něco názor podle přání manipulátora, i když manipulovaný by to ze své vůle neudělal (zhruba řečeno)? Kým je tam manipulováno, vámi a nebo námi, jakože publikem? Asi je to tím, že to mám bez těch souvislostí, no. Jestli je to tak, neřešte 🙂 Díky za snahu!

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.