raven_kix:Toto je text odkazu.
Funguje to tak, že napíšete text bez odkazu, pak označíte část textu, kde chcete vložit odkaz a přes ikonku v liště vložíte odkaz.
https://www.google.com/search?q=mor%C4%8De&oq=mor%C4%8De&gs_lcrp
Jéé, Ravene, teď se mi to díky Vaší nápovědě povedlo!👍
raven_kix:Toto je text odkazu.
Funguje to tak, že napíšete text bez odkazu, pak označíte část textu, kde chcete vložit odkaz a přes ikonku v liště vložíte odkaz.
https://www.google.com/search?q=mor%C4%8De&oq=mor%C4%8De&gs_lcrp
Na mobilu to asi nejde…
Tak už jsem na to přišla😀
Posílám barzojí Sataní úsměv pro veselejší den
A jak u doktora? Jestli to nemotám….jinak úsměv výborný 😁👍
Už vím, zub to byl u Vás.☝️ Kaz jste psala. Běloušova stolička před 2 lety taky vypadala, že je tam kaz. No nebyl to kaz, asi si zub odštípnul, vet mu to zadělala něčím tekutým, co tam vytvrdlo a už to drží ty dva roky….a to hryže sušený pařáty např.a dobrý…tak jsem právě zvědavá, jestli to byl u Vás fakt zubní kaz?
Nemotáte, nakonec z toho je kaz na stoličce a v úterý jdeme k psímu zubaři a bude se vrtat a plombovat. Teda snad tam nebude jiný překvapení🙈. Tlama sice už neotíká, tak jsme na to až tak nespěchali, ale chce to udělat, ať má Hollywoodský úsměv. Jsem z toho už teď ve stresu, bude to kluků první narkóza.
Jsme psaly zároveň, úterý ukáže💪
Držím palce! Bude to dobré…a chápu, že jste u tohoto prince z 1.narkózy nervózní 🍀 a dejte vědět prosím…našla jsem fotku a to potažení hmotou už drží 3 roky dokonce.👍 Takhle to vypadalo viz připojené foto
Určitě dám vědět, bude v dobrých rukou, proto jsme tak dlouho čekali na termín. Děkuji za uklidnění.
Také držím palce moc moc moc !
Víte, kolik budete platit?
Gučka má na zubu, špičáku, pigmentovou skvrnu, prý by se z toho mohl vyvinout kaz, říkal dentista. Za ošetření chtěl 18 tisíc, to na mě bylo trochu moc, s díky jsem odmítla..
Všechny narkózy u našich psů proběhly dobře, určitě to tak bude i u vás! Vždycky si vyjednám, abych byla u toho, když se probouzí a mluvím na ně, aby se cítili v bezpečí a nebyli zmatení.
Říkali kolem deseti tisíc tak uvidíme, jak bude po tak podám zprávy a dokumentaci.
Pro Zrzavci:
Nerozumím tomu, proč mě zmiňujete v nějakým hašteření, proč mi podsouváte něco, co není pravda a proč mě na základě toho nějak škaltukujete?
Možná si zkuste vytáhnout svoje příspěvky (všechny, ve všech vláknech, kam jste kdy přispěla) a počíst si v nich.
Registrovat se nebudu, tak Vám SZ nenapíšu, za mě to není nic, co je třeba dál rozebírat, protože je to myšleno spíš jako řečnická otázka, možná věc, nad kterou se můžete zamyslet, nebo taky nemusíte, to záleží jen na Vás.
Ať se Vám daří.
Tak má náš Malý princ zoubečky zas jak perličky. Včera jsme byli u psího zubaře, pro mě to byly nervy, Santana to zvládal s přehledem. Předoperační vyšetření i narkóza, vše dopadlo na jedničku a chlapeček má zoubek opravený a zaplombovaný. Lékaři i veškerý personál Vyškovské kliniky Vyvet si zaslouží obrovskou pochvalu za úžasný a profesionální přístup. Tak krásnou a podrobnou zprávu a fotodokumentaci, včetně zubní karty, pro našeho veterináře, nedostanu u lékaře ani já. Cena necelých 15 000, jen tak pro orientaci. Myslím si, že jelikož dělali opravdu podrobné předoperační vyšetření, inhalační narkóza, rentgeny a prohlídka a zhodnocení celé tlamy a krásná bílá plomba, tak je to částka úplně zasloužená. V příloze rentgen zoubku co se opravoval, zatím ještě s dírou. Dostali jsme i zajímavé rady čím a jak dál o jeho zoubky pečovat tak se budeme snažit a bráchovi koupíme kartáček taky.
Tak super, že vše proběhlo takhle skvěle,gratuluju!! 🌷 no ta částka je taky pěkná, ale Váš malý princ je docela velkej a taky velká klinika. Proti naší klinice je každá jiná velká, víte.. Na naší veterině je jen 1 vet a 1 či 2 sestřičky max. Měli jsme předoperační vyšetření, před zákrokem už ATB a i dále, protože měl bělouš vyšší CRP a RTG všech ohrožených zubů vepředu byl/y udělané před zákrokem. Vet má zubní specializaci. 5.500 kč jsem platila v létě. To jen pro zajímavost.
Jsem ale fakt moc ráda, že jste i s princátkem v poho. 😉
No, je to pravda, ale ony ty kila navíc se setsakra poznají. Satan má 40kg a problém byl, že jsme chtěli zub zachránit, zas vzhledem k tomu, že pro mne by mnohem menší plomba byla min za ctyřku a to něco z ošetření hradí i + zdravotní pojistovna, a u něj k tomu ještě ta narkóza, infuze po pro jistotu, injekce proti bolesti… zdá se mi to adekvátní.
Hlavně, že jsou kluci v pohodě, že, pohlazení Běloušovi
I já posílám Satánkovi pohlazení. Běloušovi jsem to právě vyřídila. Ten má kilíček jen 8. Dneska viděl z okna zblízka vrtulník a čučeli jsme oba. Přistával vedle na hřišti a s někým pak letěli na Prahu. Byl tu celý záchranný systém…hlavně, aby se ten človíček z toho dostal. Na stránkách zásahů psali- záchrana osob a zvířat, tak uvidíme, co pak vyplave na povrch
Ronjo- já jsem reagovala přímo v tom Třetím víčku, nebo kde to bylo, kde jste mne nabádala, ať si založím vlastní vlákno, když jsem se vymezila proti hrubému vyjadřování Leithan. Tady to plevelit nebudu, šla jsem se sem podívat na fotky barzojů, který jsem před časem viděla v telefonu a neviděla je tak pořádně, tak jsem náhodou tuto Vaši reakci našla. Nemá cenu to vláčet do všech vláken si tak myslím. Nemá to cenu vůbec v podstatě, tak na to kašlete, mě to pouze překvapilo. Své příspěvky si klidně pročíst můžu, stejně tak, jako to může udělat i kdokoli jiný, za všemi si stojím. Vulgaritě a nesmyslům nejsem zvyklá uhýbat.