jo počkat! To nebylo grilování jako s párečkama a masíčkem! To jsem nepochopila.
No ale to je chyba, tak nějaké takové grilování bys ovšem měla absolvovat! Mně na závodech sežrali celou zásobu párků (kilo toho bylo) a pecen chleba, a já teďka už nemám ani na ty rohlíky, tak žeru vejce od slepic. Dneska jsem teda deset vajec prodala, tak mám aspoň na ten chleba…
Dala som tu inzerát, keďže kamarátka má šteniatka, chce darovať, jej fena mala 10, 6 sú feny a 4 psíkovia, psíkovia aj 2 fenky majú majiteľov, pre zvyšné 4 hľadá, mama labrador, otec zlatý retriever, ak by ste mohli pomôcť so zdieľaním, budem vďačná. Ďakujem
Dám to sem, nějak to ze mě musí ven, promiňte mi to. Včera skončilo utrpení mého kamaráda.💔 Před chvílí jsem bohužel byla svědkem příjezdu Pohřební služby a jeho odvozu. Bylo mu asi 40 let a měl snad nejhorší dg. jaká může být (gl. multiforme).
Edit: Odešel včera, zřejmě na přání maminky je možné se zesnulým zůstat ještě takto dlouho v kontaktu (v bytě); naprosto to chápu.
Odpověď na příspěvek uživatele Semirah z 08.06.2024, 18:09:08
Děkuji Vám, Semirah…🌹
To nebyl přítel z kategorie nejbližších, přesto jsem jej měla moc ráda a prokecali jsme spolu hodiny a hodiny a hodiny. Byl to nesmírně hodný člověk, sportovec tělem i duší. Bude mi po něm smutno, ale vím, že už se netrápí.
Dám to sem, nějak to ze mě musí ven, promiňte mi to. Včera skončilo utrpení mého kamaráda.💔 Před chvílí jsem bohužel byla svědkem příjezdu Pohřební služby a jeho odvozu. Bylo mu asi 40 let a měl snad nejhorší dg. jaká může být (gl. multiforme).
Strašná dg. a tomu nejhoršímu nelze uniknout. Četla jsem, že u této dg. nelze říct, že kdyby přišli včas, mohli žít. Nemohli, bohužel. Za x desítek let výzkumu se doba dožití posunula jen o pár měsíců. Znala jsem ve svém okolí 2 lidi, kteří už nejsou mezi námi a odcházeli navíc v témže čase. Holčině 30 a hochovi 60 let. To má pak jeden pocit, že je tohle všude kolem nás…je to kruté a smutné a je mi to moc líto!!! Drž se!!! 😪
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 08.06.2024, 18:17:02
Vahine, na tuto dg. se nějak teď odchází víc, alespoň mám ten pocit. Je to jasný ortel smrti. A ve vedlejším domě (jsme tři paneláky vedle sebe) na totéž odešla paní asi před rokem. Ta ale byla vrstevnice mých rodičů, tudíž už měla věk…
Jinak s tím bojovala Bára Rektorová (tzv. Sushi Queen), Denisa Cziglová/Zajícová (dochází mi, že všichni z Brna, ale to je náhoda).
Jsem víceméně proti eutanazii (respektive jsem velmi opatrná v názoru na ni), ale zrovna zde bych ji povolila.
Dala som tu inzerát, keďže kamarátka má šteniatka, chce darovať, jej fena mala 10, 6 sú feny a 4 psíkovia, psíkovia aj 2 fenky majú majiteľov, pre zvyšné 4 hľadá, mama labrador, otec zlatý retriever, ak by ste mohli pomôcť so zdieľaním, budem vďačná. Ďakujem
Promiňte Semirah, snad jsem Vám do toho “nehodila vidle”. Jsem hodně emotivní člověk a nastřádané emoce ze mě musí prostě ven.
Zkusím později Vaši nabídku také nasdílet mým přátelům na FB (event. jinde), i když mě v tuto chvíli žádný zájemce nenapadá. Moc držím pěsti.
To nebyl přítel z kategorie nejbližších, přesto jsem jej měla moc ráda a prokecali jsme spolu hodiny a hodiny a hodiny. Byl to nesmírně hodný člověk, sportovec tělem i duší. Bude mi po něm smutno, ale vím, že už se netrápí.
V roku 2018 zomrela moja kamarátka na rakovinu, mala niečo po 40-ke. Tiež nebola jedna z najbližších kamarátok, ale jedna z mála skutočne dobrých ľudí, nikdy som ju nepočula hovoriť o niekom zle, vždy ochotná pomôcť, vypočuť…Dlho som sa nevedela zmieriť s jej smrťou a aj teraz mi je smutno, keď si na ňu spomeniem. Preto si myslím, že chápem, ako sa teraz cítite.
Ty dvoubarevný noženky u jedné fenečky 😊 to je, jako kdyby se jen někde otřela a zůstali světlé šmouhy…velice roztomilé. Snad inzerát pomůže!
Ďakujem, dúfam, že nájdu dobrých majiteľov. Chcela ponúknuť mne jednu, ale mám dvoch svojich a 8 mačiek+ jeden kocúr chodí na stravu, takže si ozaj nemôžem dovoliť ďalšieho psa.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 08.06.2024, 18:29:54
To je v poriadku, že ste napísali, chápem. A ďakujem Vám za zdieľanie, aj keď viem, že je to diaľka, ale skúšam všetko, aby som jej pomohla, nech nájde ozaj dobrých majiteľov.
Edit: Odešel včera, zřejmě na přání maminky je možné se zesnulým zůstat ještě takto dlouho v kontaktu (v bytě); naprosto to chápu.
Upřimnou soustrast…to je rakovina mozku ta zkratka?