Myslíte ošklivá vizuelně??? To se mi naopak líbila…
A že ji nemusí studenti, zcela chápu. Její vystupování je fakt až ostudné.
Mně přišla ošklivá vizuálně. Zvlášť v té druhé půlce. Nepříjemně špičatý nos, skoro propadlé tváře….pichlavé oči….nic vřelého, ženského. Možná špatné líčení.
(Vidím, že nevím, co chci : Jedna je stará a tlustá, druhá vychrtlá….Normální příjemnou ženskou chci, dejte foto, já si vyberu 🙂 Vlastně pár fotek tady je, samé hezké ženské - bez ironie )
Neví někdo, zda lze někde stáhnout dizertační a habilitační práci Nerudové?
Určitě by to jít mělo. Na stránkách Mendelovy ? Mě by zajímalo, který prezident ji jmenoval. Podle věku to vypadá na Zemana ? Určitě. Klausem jmenovaní jsou starší.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 31.05.2024, 12:16:49
No ale zas, když otevřete jakoukoli učebnici farmakologie, tak do značné míry už se ten účinek zná. On je skutečně vícečetný - receptorový i nereceptorový. Neobjasněn je ten nereceptorový, ovlivnění fluidity membrán…zní to hodně vágně, to je pravda.
Myslím si, že hrabat se v osobních věcech zaměstnance je přes čáru, u nás ve firmě by si to nikdo nedovolil. Ale všude je něco, to je pravda. Mně se třeba nelíbí propuštění zaměstnance bez udání důvodu na hodinu.
Jinak tu politiku si prosím dejte do Politiky, myslím si, že to nemusí být všude. Děkuji.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 31.05.2024, 12:17:40
Počkejte, a Vy jste nějak po revoluci si z Osobního/Kádrovacího vyžádala Vaši složku? Já nastupovala až po revoluci. Takže ani netuším, co se v takových složkách vedlo…
Jani, tu ženskou nemusím a tudíž o ní asi nechci číst všude možně. Na druhou stranu hodnotit někoho podle toho, jak vypadá, se mně nelíbí. Každá z nás může na starý kolena vypadat jako ta nejošklivější ženská. 😉
Já pokud mám možnost teda pozorovat na sobě, tak se mně zdá, že se jejich negativní účinky postupem doby minimalizují. Nebo že by to byl jen můj osobní pocit? Třeba před cca 25 lety mně po nich bylo hrozně špatně, teď v nedávné době už docela pohoda, nedělalo mně problém už cca po 3 hodinách normálně fungovat.
Tak já všechny narkózy (celkem šest, jestli jsem dobře spočítala) snášela dobře - první v roce 1994, poslední 2015.