Já taky, nezapomenutelný Edward Rochester v Janě Eyrové a Armine von der Heide z Údolí včel, aspoň pro mě.
V Janě Eyrové …souhlas, neumím si tam představit nikoho jinýho z českých herců…jinak se přiznám, že jako herce jsem ho moc nemusela, přestože, když se někde objevil v nějakém povídání, tak byl sympaťák.
Pana Kačera jsem znala, jeho dcera je moje dobrá kamarádka, smutný, jak nám ti rodiče umírají..
Stala se mi dneska teda hrozná věc.., dostala jsem od dcerky zprávu, teda z jejího čísla, že její iPhone detekoval nehodu a poslal zprávu vybraným kontaktům. I mapka, kde se to stalo tam byla.
Propadla jsem naprosté vnitřní panice, její telefon vyzváněl, nikdo ho nebral , šílený, na netu žádná nehoda nebyla, ale slyšeli jsme houkání sanitky, bylo to blízko, její táta tam vyrazil, její manžel, který zrovna doma hlídal děti všechno ověřoval na netu , snažila jsem se chovat klidně, ale rozklepaly se mi ruce a zbledla jsem jako stěna.
No, zkrátím to, stalo se to, že moje přepracovaný dítě nechalo mobil na střeše auta, a ten za jízdy spadnul a ta rychlost a naráz aktivovaly celou tuhle akci, i záchranka přijela..
Včera jsme s kámoškou rozkládaly moji naprosto tragickou postel. Kámoška přinesla sadu křížáků, šroubováků apod. Ukázalo se, že je zapotřebí imbusáky. Ty tam byly také, ale velikostně neseděl žádný. Tak jsem šla po sousedech. Došla jsem k sousedovi zespoda (= kámoš) a říkám mu:"Prosím Tě, nemáš na zapůjčení limbusáky?" On (vytřeštěně):"Myslíš imbusáky?"😂