To si děláte pr…srandu? To snad ne. Otravovat, otravovat, to přeci není možný, aby se dělalo jako že nic. Aspoň ty “průjezdy” by přeci mohli/měli dělat.
Všeobecný pokec
Nene, jediný policajt, žádný průjezd policejního auta . 😊 Řekli, ať si pořídíme další kamery.
Ale vyšetřuje to takový sympatický nadpraporčík, ten tam ale v neděli nebyl.
Nic zvláštního se zas tak neděje, já se nebojím, děkuju moc všem za starost.🌷
A moji psi jsou teď v ulici populární a nikomu už nevadí, že občas štěkají.🤣
Prostě Doron amazonka🏋️♀️.
Přesně! 🤣🤣🤣🤣
Doron:U nás drama se zloději pokračuje, včera v noci prostříhali ploty mezi všemi zahradami, psi naštěstí neutekli, zaplať pánbůh. Byli celý vzrušení a ukazovali mi díry v plotech, bez nich bysme si toho nevšimli.
Jedno pole plotu bylo odšroubované a jenom tak lehce přidrátované ( připravovali si to tady) u něj ležel nůž, už trochu zarostlý, musel tam být tak týden určitě .
Jsem zvyklá tak kolem jedné v noci ještě poslat psy vyčůrat, už s nimi ale nejdu, běží sami na zahradu, ona je tak sto metrů dlouhá a vzadu zarostlá. Teď se bojím, aby jim někdo něco neudělal, nebo aby oni něco někomu neudělali.
Jako to si vůbec neumím představit, že bych se necítila bezpečně na vlastní zahradě…že bych se bála, že v noci vypustím psy (teď má zrovínka pastevecká madam období, kdy v noci nutně musí ven, aby si to kol kolem očuchala a svalila se na dvůr) a oni by tam narazili na vetřelce…jako čert vem, když by mu natrhli kaťata, možná by byly popotahovačky, ale pořád je to lepší varianta, než kdyby se stalo něco pejsům a že bych mohla mít v plotě díru a že by mi mohla zdrhnout psice….no fakty hrozný.
Jako jasně…já jsem si tak nějak navykla, že jsem osoba chráněná a jen ať zlodějíček přijde, kam následně zahrabu jeho mrtvolu už mám vymyšleno…ale to jsou jen takový silácký řeči, když má člověk vedle sebe ty velký odvážný a odhodlaný psí holky (Maťulu nepočítám…to není holka…🤭…a není odvážnej, ale pšt 🤫, ať to neslyší), ale ve své podstatě se modlím, abychom to tak nějak doklepaly bez ztráty kytičky…čili bez vetřelce na našem pozemku, protože ve finále člověk nikdy neví, jaký vetřelec by to byl a primárně má samo domo strach o psy.
Je to fakty děs…snad ty hajzly brzy dopadnou…
Jako teď trošku zabrousím do veselého okénka, v souvislosti s lupičskou tématikou a se psy, na mě vyskočilo tohle videíčko…doufám, že odkaz bude fungovat…
To je moc smutný video! 🤣
Jako…, nebojím se.., ale koukám, že není doma kočka Lilinka ( což je neobvyklý) a nějak se mi ji jít na zahradu hledat nechce.😞
Jako teda za ty opletačky to málem nestojí. My dům zamykáme, aby někdo omylem nevešel. Když jsme se nastěhovali, tak místní nepřizpůsobiví seznali, že máme moc věcí a když jsme odjeli na nákup, tak se šli zeptat, jestli třeba nepotřebujeme pomoct- jejich verze, zničili u toho zamčené dveře. No našli jsme je ležící, přes ně středoasiatku, ten, co byl větší hrdina měl její tlamu na krku. Oba fekální nehoda, trvalo to asi 3 hodiny a prý co to máme za psa, ani neštěkne, dovnitř pustí ven už ne🤣. Dinuška byla velmi spokojená a velmi nekompromisní🙈. Týden řešení s policií, kdyby to nebyly známý firmy, tak nám tu citovou újmu snad dají k úhradě.
Dublinbarzoj:Jako teda za ty opletačky to málem nestojí. My dům zamykáme, aby někdo omylem nevešel. Když jsme se nastěhovali, tak místní nepřizpůsobiví seznali, že máme moc věcí a když jsme odjeli na nákup, tak se šli zeptat, jestli třeba nepotřebujeme pomoct- jejich verze, zničili u toho zamčené dveře. No našli jsme je ležící, přes ně středoasiatku, ten, co byl větší hrdina měl její tlamu na krku. Oba fekální nehoda, trvalo to asi 3 hodiny a prý co to máme za psa, ani neštěkne, dovnitř pustí ven už ne🤣. Dinuška byla velmi spokojená a velmi nekompromisní🙈. Týden řešení s policií, kdyby to nebyly známý firmy, tak nám tu citovou újmu snad dají k úhradě.
Tak to mám škodolibou radost a moc to těm zlodějům přeju. Středoasiat jen zadrží a neublíží? Jak to vůbec mají?
Kdysi v našem paneláku bydleli s matkou ( velmi slušná paní),dva bratři. V docela krátké době bylo v domě vykradených 13! bytů, z toho dva na našem poschodí. Přisuzovala jsem to tomu, že jsme měli fenku mopse, ta sice nějak extra nehlídala,ale když už se něco divného dělo,tak bafla a šla žalovat. Nakonec se ukázalo,že jeden z kluků byl tipař. Nikdy bych to neřekla,byli slušní,zdravili atd.
Ta naše princezna, když neměla důvod, tak neubližovala. Složila, srovnala a když neprudili, tak pouze monitorovala. Ten jeden chtěl prudit, tak byl zavalen a přidržený za krk a tak změnil názor. Ona ani většinou nevrčela, neštěkala, pouze významně hleděla. Ale anatol to dělal stejně.
no,já když viděla ten nůž,to bych se právě bála,že mi toho psa zapíchnou..Možná ho tam měli nachystaný na psy,kdyby vyběhli..A policie?ta jejich rychlost ve sledování kamer? 👎 Já jsem asi zblblá cizíma seriálama,kde to funguje,ale u nás to myslím nehrozí…Já když před měsícem volala 158,že tu někdo dole bouchá(mlátí berlou-jsem se později dověděla).se to rozléhalo po domě,následně řinčení vymlácené skleněné výplně..pak dalších dveří i s výplní😲no já byla málem potentočkovaná..policie,ač to mají 100 metrů-prý oni nemůžou,že jsou měšťáci,tak ti státní přijeli až za 20 minut a to to mají asi kilometr…Naštěstí dotyčný bušil dál berlou do dveří domečku pode mnou..takže zájem nebyl o naše 2 byty v patře…Vyřizoval si účty s žárlivým přítelem ženské,za kterou chodil…Stejně sem chodí dál,když je přítel na noční😊🤭chacha..Itálie🤫ale my to máme poslouchat-ten řev.
Pardon Amazonka.
Dublinbarzoj:Jako teda za ty opletačky to málem nestojí. My dům zamykáme, aby někdo omylem nevešel. Když jsme se nastěhovali, tak místní nepřizpůsobiví seznali, že máme moc věcí a když jsme odjeli na nákup, tak se šli zeptat, jestli třeba nepotřebujeme pomoct- jejich verze, zničili u toho zamčené dveře. No našli jsme je ležící, přes ně středoasiatku, ten, co byl větší hrdina měl její tlamu na krku. Oba fekální nehoda, trvalo to asi 3 hodiny a prý co to máme za psa, ani neštěkne, dovnitř pustí ven už ne🤣. Dinuška byla velmi spokojená a velmi nekompromisní🙈. Týden řešení s policií, kdyby to nebyly známý firmy, tak nám tu citovou újmu snad dají k úhradě.
Ježíš, co to tam máte za lidi. Fakt asi je, že tady ty menší vesnice v okolí jsou tímhle známé. A zaplatili aspoň ty dveře?
Nee, už jsme s nimi nic nechtěli mít společného. Ale zas to zanechalo tak hluboký zážitek, že se nám zdaleka vyhýbají🤣
Já se budu opakovat prostě mi přijde, že slušnej člověk nemá skorem dovolání.
Tak nějak si pořád selským rozumem myslím, že pokud mi někdo vleze na oplocený, uzamčený pozemek, kde je ještě označeno cedulkou, že se tam nesmí vstupovat, tak prostě když tam vleze, tak tak tam leze na jeho riziko a je jedno, jestli ho zvalchuje můj pes, jestli se propadne do žumpy a nebo spadne z mýho ztrouchnivělýho žebříku, který použil, aby mi vlezl oknem do baráku a když tam vleze a spadne z veliké převeliké výšky neboť u mě probíhá rekonstrukce schodů a tudíž tam žádný schody nejsou, což ve tmě neviděl… no prostě když u mě přijde k úrazu, tak zodpovědnost ponese on, protože on překonal překážku, aby vnikl na cizí pozemek, do cizího baráku. Nechci potkat u sebe v domě vetřelce a opravdu se ho nechci ptát, zda mě napadne a popř. jakou zbraní, jakou silou, aby moje obrana byla přiměřená… mě by se ns to vetřelec taky neptal…
Tak dcerka udělala policajtům takovou pěknou svodku, krátké video, na kterém jsou všechna auta, ve kterých zloději přijeli, časová osa, směr odkud přijeli a kam odjeli a kamery na trase, které by mohli prověřit ( tam se my podívat pochopitelně nemůžeme) a přečíst Spzetky.
Nevypadalo, že by je to moc zaujalo., asi moc práce.
Nůž, co se našel na zahradě, policajt zaklapnul a strčil do kapsy se slovy , že každý muž muž přece nosí nůž, ať se nebojím.😅
Víc toho už asi udělat nemůžeme..
Notvl. 😂
Dcera určitě najde email… krpa.ovk.podatelna@pcr.cz
Mně hryzec ukrad mrkvu.
Proboha, koho to dneska k té kriminálce, potažmo policii, berou? Schopní lidé asi došli a zbyli jen takoví ignoranti🙈 Bože můj!
megi-the-pes:Mně hryzec ukrad mrkvu.
Nahlásila jste to kočkám?