assil:Jj, mám ji na plném slunci už několik let a daří se jí dobře.
Napřed mi o ní řekla kamarádka, pak jsem si přečetla, že snese plné slunce a až potom objednala. Tak se těším 🙂
Nebyla řeč o křečkomyších? Rod Cricetomys, ti velcí “ potkani” - existoval projekt pro africké země, že by se chovaly pro maso, místo větších hospodářských zvířat.. Což ne úplně dává smysl, aspoň mě
Snad napíše aldamax, která se v tom víc vyzná, ale našla jsem: O hortenziích se většinou říká, že jsou to krásky rozmarné a umí své pěstitele pěkně potrápit. Ano, ale to se jedná o hortenzii velkolistou. Její skromnější příbuzná, hortenzie latnatá, je mnohem přizpůsobivější a na rozdíl od své známější sestry snese i umístění na plném slunci.
Tak on dospelejchovnej samec potkana o vaze 1,2kg uz se bastit teoreticky da v pohode😁
Leithian:Tak on dospelejchovnej samec potkana o vaze 1,2kg uz se bastit teoreticky da v pohode😁
A jdu blejt, velebnosti……🤮
Ty velký myši hledaly miny, nebo tak něco.
Jj, mám ji na plném slunci už několik let a daří se jí dobře.
Já si chci letos pořídit hortenzie stromečkovité Annabell.
assil:Jj, mám ji na plném slunci už několik let a daří se jí dobře.
Napřed mi o ní řekla kamarádka, pak jsem si přečetla, že snese plné slunce a až potom objednala. Tak se těším 🙂
U nás na vesnici z nich mají u novostaveb živé ploty a když kvetou, je to velká krása 👍 hlavně se mi líbí, jak laty mění barvu.
Aluška:Napřed mi o ní řekla kamarádka, pak jsem si přečetla, že snese plné slunce a až potom objednala. Tak se těším 🙂
Taky jednu mám (zatím v květináči) bílou, co se změní do růžova. Dobře, vystrčím ji na slunce, třeba se jí bude dařit líp 🙂)
Verun:A jdu blejt, velebnosti……🤮
Ty velký myši hledaly miny, nebo tak něco.
pralesní krysy nebyly špatné 🙂
efe:U nás na vesnici z nich mají u novostaveb živé ploty a když kvetou, je to velká krása 👍 hlavně se mi líbí, jak laty mění barvu.
Jé, z čehože jsou ty živé ploty? Z té stromkové a nebo z té, co snese slunce? To teda asi potřebuji 🙂
Z těch latnatých.
Šikmý kostel 3 už se dá předobjednat i s autorčiným podpisem zde: https://www.karinlednicka.cz/?fbclid=IwAR1goMxfisZ_iKVFn6eIB-40xooDDO0E6y82Tu1lPR3o7fEl63KFWkJg_e4 👍
Děkuji za odkaz. Objednáno. Teda doufám, že to při mé počítačové (ne)gramotnosti klapne. Mít i třetí díl je moje morální povinnost.
kometa:Děkuji za odkaz. Objednáno. Teda doufám, že to při mé počítačové (ne)gramotnosti klapne. Mít i třetí díl je moje morální povinnost.
Renčo, kdybys cokoliv sháněla, obrať se tady v ČB na knihkupectví Duha, mají i fb, majitelka moje kamarádka, dokáže sehnat nemožné
Aluška:Renčo, kdybys cokoliv sháněla, obrať se tady v ČB na knihkupectví Duha, mají i fb, majitelka moje kamarádka, dokáže sehnat nemožné
Děkuji. Ukládám do (děravé) paměti. Když tak se obrátím rovnou na tebe.
kometa:Děkuji. Ukládám do (děravé) paměti. Když tak se obrátím rovnou na tebe.
Klidně, minimálně ušetříš poštovné
Skeeve:Nebyla řeč o křečkomyších? Rod Cricetomys, ti velcí “ potkani” - existoval projekt pro africké země, že by se chovaly pro maso, místo větších hospodářských zvířat.. Což ne úplně dává smysl, aspoň mě
Viděla jsem dokument, kdy používali ty obří krysy k vyhledávání min.
Já vím, ale opravdu existoval i projekt, že by se chovaly na maso, prostě jako naši králíci - dospějí nebo spíš dosáhnou určité váhy mnohem rychleji než tradiční zvířata chovaná na maso, a s nižšími náklady.